QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 22:25)
As vis juokauju,tai gerai nupirktos ilgai stovi,o tai savas nuskynei ryte jau gali buti parugusios jei silciau pastoves.
Tikra tiesa ,

Laba diena
Noreciau paklausti ka daryti braškes užpuolė amaras kuom purkšti nesinori kaip jau derėti uogos pradėjo kokia chemija gal ka pasiūlysit iš savo praktikos
Girdėjau apie žalio muilo tirpalą, bet nežinau kas tas žalias muilas ar tas ūkinis ? Ir kaip jį tiksliai paruošti nes bandžiau praitai smetais su ūkinio muilo tirpalu naikinti amara, deja teko imtis chemijos priemoniu
Iš anskto dėkoju
Noreciau paklausti ka daryti braškes užpuolė amaras kuom purkšti nesinori kaip jau derėti uogos pradėjo kokia chemija gal ka pasiūlysit iš savo praktikos

Pernai rudenį sodinau braškes. Pasidauginti ar atnaujinti šiais metais neplanuoju. Ką daryti su ūsais? Kirpti ir viskas
Aš irgi šiaudais mulčiuoju
Labai geras daiktas, uogos švarios, tik kad šiaudai lengvi, tai truputį šiukšlinasi. Bet verta dėl švarių uogų - nusiskynei ir valgai
kaip tik darbo mažiau, kai apmulčiuoji. Drėgmę sulaiko ir ravėti daug mažiau reikia
Papildyta:
Tas žalias muilas lyg senukuose parsiduoda
Dar amarus naikina tabako užpilas

QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 16:08)
As tai savu kaip visada nespeju sutvarkyti,o teko pirkti dar anksciau is moters.Jinai leido paciai prisiskint,tai buvo mulciuota siaudais,uogos svarios ir tvarkingos,siaudai nelimpa prie ju. 

Aš irgi šiaudais mulčiuoju

QUOTE(dzūkė @ 2009 06 02, 22:18)
Aš niekad nemulčiavus, man kažkaip atrodo perdaug jau jom dėmesio būtų skirta
Pirmametės gal kiek žemėtos būna,
nusiplaunam

Pirmametės gal kiek žemėtos būna,

kaip tik darbo mažiau, kai apmulčiuoji. Drėgmę sulaiko ir ravėti daug mažiau reikia

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2009 06 03, 08:25)
Laba diena
Girdėjau apie žalio muilo tirpalą, bet nežinau kas tas žalias muilas ar tas ūkinis ? Ir kaip jį tiksliai paruošti nes bandžiau praitai smetais su ūkinio muilo tirpalu naikinti amara, deja teko imtis chemijos priemoniu
Iš anskto dėkoju 

Tas žalias muilas lyg senukuose parsiduoda

QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 09:45)
as nespeju to usu karpyt.kai nuuogausiu prileisiu usu.nes palnuoju viena lysviuke pasiadryt dar.
QUOTE(AveM @ 2009 06 02, 22:54)
Greitu laiku busiu Lenkijoje,tai ten pakelese prekiauja.Idomu kaip ten tos uogos as niekada nepirkau.
As tai pirkau vakar lenkiskas turgelyje..jei nezinociau, manyciau kad bobuciu -lietuviskos

QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 07:55)
5lt.- 0.5kg.,nusipirkom viena indeli,tai po to vyra siunciau dar 2 nupirko