Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Reiskia jis nerado varliu,tiko ir uogos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 01, 20:58)
Jums sliuzai slamscia braskes ,o pas mane ziuriu braskyne gandras nes salia yra prudas,islekiau as jo varyti ,o jis nei krust lesa toliau biggrin.gif

Aš pernai irgi įtariau gandrą.Nes atvažiavųsi kelis kartus radau braškėse.O taip pta tvenkinys šalia. bigsmile.gif
Buvau sodyboje,velnias grambuolys vienai remontantinei braškei lauke nugraužė šaknis.Žiūriu nukeipęs krūmelis,pakėliau už kero,o ten grambuolys guli. doh.gif Ir svarbiausia ne paprastą braškę,o tą jau mano saugomą. schmoll.gif
Atsakyti
Aina sau,grambuolys ne patiket negaleciau,kad jie valgo saknis. g.gif
Atsakyti
Tai gal grambuolio lerva, ta trandė scare.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 06 01, 22:03)
Tai gal grambuolio lerva, ta trandė scare.gif

Nu aš jį vadinu grambuoliu,karkvabalio lerva. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano siltnamyje isaugo keli grambuoliai,bet niekuo nesimaitino. bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas rudeniui tures braškių plenciukų reiktu daug
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 06 01, 22:19)

Cia nemazai yra siulanciu,as irgi prasiau.Bet apie tai reikes priminti rugpjucio menesi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 01, 11:47)
Taip braskes dengia zaliu tinklu,o jau tresnem tai irgi pridangstau uzuolaidu arba visokiu tarskalu.

pas mane uogas nuo paukščių tai katės apsaugo biggrin.gif O jau rudenį kai išsivežu jas namo tai vėlyvos avietės aplestos būna..
Atsakyti
Na pas mane ir kaimyne aplinkui labai daug tokiu uogu,nezinau pavadinimo,pas mus jas vadina(TERESIOS),tai pauksciai buna tose uogose ir kitu neliecia.
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 06 01, 22:19)

Aš turėsiu, manau mano iš anktyvųjų, nes jau sirpsta essen.gif
Skaitant nuo tada kai tėvai jas įsigijo, tai auginam tas pačias maždaug 20 metų bigsmile.gif
Kas norės ir patogus susisiekimas galės kreiptis 4u.gif
Atsakyti
As braskiu dar neturiu,bet zemuoges jau valgau. ax.gif
Atsakyti