Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 16:01)
Konkurso laikotarpis 05.11 – 06.11
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 14:34)

o ir taip būna  unsure.gif

jau yra. visas SM marguliuoja nuo oranžinių stačiakampėlių. visur prašo pabalsuoti, kvepalų, kosmetikos temoj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 05 17, 15:21)
jau yra. visas SM marguliuoja nuo oranžinių stačiakampėlių. visur prašo pabalsuoti, kvepalų, kosmetikos temoj  doh.gif  biggrin.gif

unsure.gif
kad marguoja tai suprantu, juk tam ir yra duota nuoroda po foto, kad ją įsidėt. bet kad eit į temą kurioj nebendrauji ir prašyt balso g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 17, 16:25)
unsure.gif
kad marguoja tai suprantu, juk tam ir yra duota nuoroda po foto, kad ją įsidėt. bet kad eit į temą kurioj nebendrauji ir prašyt balso  g.gif

mane ne reikia prasyti kad as brabalsuociau 4u.gif
As kaip pamatau liniuote ir uzeinu prabalsuoti ne svarbu kiek tas vaikelis turi balsu,o vakar is vis uzejiau ir po eiles balsavau uz visus,bet ne suspejiau nueiti iki galo blush2.gif man atrodo visi verti po viena balsa nuo manes wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal ir nelabai į temą, bet ką darau ne taip?? Ant kurios liniuotės bepaspausčiau, vistiek matau savo mergytę blink.gif Ir tai vieną blink.gif ( o dėjau tai abi g.gif ) Nesuprantu, kas čia darosi unsure.gif Negaliu prabalsuoti už ką noriu, nebent eiti per visus psl. ir ieškoti doh.gif
Atsakyti
Betukas, aš skirtingas matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 05 17, 16:43)
Betukas, aš skirtingas matau smile.gif

Nu va...O aš tik vieną...Bet svarbiausia, kad kitų narių liniuotėse saviškes matau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 05 17, 17:50)
Bet svarbiausia, kad kitų narių liniuotėse saviškes matau  doh.gif  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif

Tai gal tu paspausk F5 ar ctrl+F5 g.gif , gal sumačys biggrin.gif
Atsakyti
AŠ ŽINAU DĖL KO MATOTE TIK SAVO VAIKĄ.

išjunkite langą prieš spausdama ant kitos liniuotės.

ir man taip buvo. susiradau savo vaiką per paiešką, ir nesupratau, kodėl nerodo kitų.
uždarius langą ir paspaudus vėl, atsirado kitas vaikutis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 05 17, 15:38)
Stebukle, mačiau tavo ir berniuką bigsmile.gif

taip taip, liniuote netelpa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 gegužės 2009 - 18:00
Labutis. Aš suprantu, kad už vieną foto galima balsuoti vieną kart per parą. Bet gal būtų galima padaryti, kad per tą parą laiką kada balsuoti būtų galima pasirinkti? g.gif Dabar jei man vakar išėjo pabalsuoti tik vėlai vakare, tai šiandien iki to laiko neleidžia balsuoti (rodo, kad balsuota) doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aide @ 2009 05 17, 18:25)
Labutis. Aš suprantu, kad už vieną foto galima balsuoti vieną kart per parą. Bet gal būtų galima padaryti, kad per tą parą laiką kada balsuoti būtų galima pasirinkti? g.gif  Dabar jei man vakar išėjo pabalsuoti tik vėlai vakare, tai šiandien iki to laiko neleidžia balsuoti (rodo, kad balsuota) doh.gif  verysad.gif

šiandien nebalsuokit, o ryt balsuokit patogiu jums laiku
Atsakyti