Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Kęstutis Šklėrius (VGN)

man asmeniskai jis per daug lipsnus, jeigu galima taip pasakyti. nu nepatiko man tie visi " saulyte, mazute, brangute, fainulka ir pan...". as kazkiek kitaip isivaizduoju gydytoja rolleyes.gif .
Atsakyti
Kadangi pas si gydytoja lankiausi nestumo metu bei gimdziau pas ji, galiu tik gerais zodziais apie ji kalbeti! Puiki prieziura ir gimdymas, kuri prisimenu su sypsena thumbup.gif
Ligonineje, kai mazyle isnese del geltos parai po lempomis paguleti-labai rupinosi ir ja, eidavo i naujagimiu skyriu, domejosi.
Kai grizau namo ir turejau problemu su krutine - taip pat labai greitai reagavo r net kai viskas praejo, pats kelis kartus skambino paklausti, ar mums viskas ok smile.gif
Jei pradzioje abejojau del sio gydytojo pernelyg malonaus bendravimo, paskui tuo tik dziaugiausi, nes profesionalus ne tik kaip gydytojas, bet ir nepaprastai siltas ir rupestingas kaip zmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 03 24, 15:15)
man asmeniskai jis per daug lipsnus, jeigu galima taip pasakyti. nu nepatiko man tie visi " saulyte, mazute, brangute, fainulka ir pan...". as kazkiek kitaip isivaizduoju gydytoja  rolleyes.gif .

jo, jis VGN patologiniame toks lipšnokas bendravime. Ir su VGN personalu taip bendrauja, ir su pacientėmis. Toks jau žmogaus stilius matyt. MB Šklėriaus manieros net "gėjiškos" pasirodė doh.gif ir, ko gero, jis teisus.... smile.gif Bet tas lipšnumas nėra kažkoks pataikavimas ar pan. Nes aš dukart gulėjau patologiniame pas jį, jokių padėkų jam nedaviau, bet bendravime jis toks ir išliko visą laikąrolleyes.gif

Bet man geriau perdėm draugiškas gydytojas, negu koks atžagarus, grubus, šaltas ir abejingas. Be to, rimtais klausimais su juo kalbant to lipšnumo nelieka - tik profesionalumas.
Atsakyti
Neseniai gimdziau pas si gydytoja ir galiu labai drasiai ir atsakingai ji visoms rekomenduoti. Visiska netiesa, kad jis maziau patyres ar pan., kaip kazkuri moteris parase siame forume. Netgi atvikrciai - jis tiek Lazdijuose, tiek VGN atlieka daug cezario operaciju, kiti gydytojai ji kviecia asistuot kaip antraji gydytoja, kai operuoja patys. Tikrai nekviestu, jeigu bent kiek nepasitiketu.
Manau, labai negrazu forume, kuri skaito simtai zmoniu, gydytoja apskelbti gejumi. Ir dar del to, kad jis graziai, siltai bendrauja. Jeigu kazkam taip rupi - gyd. Sklerius laimingai vedes jau daug metu.
Jeigu norite gimdyti butent pas ji, reiketu asmeniskai susitikti, pries tai paskambinus, sutarus kada. Beje, jis taip pat dirba privacioj Baltupiu klinikoj, kam leidzia finansai, galite lankytis ir ten per visa nestuma pas ji.
Del uzmokescio. Kaip jau rasyta, tai tikrai ne toks gydytojas, kuris turi savo kaina, kazko reikalauja ar uz pinigus rodo demesi. Mes su vyru jam atsidekojom pinigais gal tik ketvirta diena po gimdymo (gulejom savaite), bet tiek per gimdyma, tiek ir toliau visas dienas mumis buvo rupinamasi tikrai nuosirdziai. Pastaba norintiem atsidekoti ne pinigais - alkoholio gydytojas visiskai nevartoja, todel buteliu neneskit, neivertins. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 03 31, 18:02)
mamuuute, o Jus suneli gimdete pas si gydytoja, ar tik siaip susidurus buvote?  rolleyes.gif

man nestumo pradzioje rekomendavo si gydytoja ten dirbanti pazystama sesute. tai as pradejau pas ji lankytis. neoficealiai. tiesiog susiskambindavom ir jis mane priimdavo. taip kas kelis menesius, jei reikejo ir dazniau. is pradziu maniau, kad tarsiuos su juo del gimdymo. bet kazkaip kuo toliau tuo labiau pajauciau, kad man jis nelimpa kaip zmogus. tai nusprendziau, kad nesitarsiu. maciau ji paskui kai gulejau patologiniam, tai pasisveikino, paklause kaip laikausi. su juo net nekalbejau apie tarimasi del gimdymo. bet matyt jis tikejosi. gal cia is mano puses negraziai gavosi, kad negimdziau pas ji... bet ne, nesamone. tiesiog matesi, kad kazkoks jau ne toks buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mano sesuo gimde pas ji tiesiog kaip INGA 741 pasiule taip ir ivyko .Gimde ta diena kaip jis dirbo . biggrin.gif .
Sesuo labai patenkinta . Sake nuostabus zmogus. Gal kas galetu i AŽ atsiusti jo kontaktus? Buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
as kai gulejau VGN pogimdyvineje palatoje, su manimi gulejo mamyte gimdziusi pas Kestuti, jos mazylis gime labai silpnas ir maziukas, o gimdymas buvo su komplikacijomis...tai gydytojas kasdien ateidavo net po kelis sykius jos aplankyti..guode, ramino, juokindavo, kad viskas bus gerai...kai veliau isisnekejome su ta mamyte..pasirodo jie pateko pas ji netycia ir maza to nieko jam nesumokejo po gimdymo...tik isvaziuojant simboliskai atsidekojo.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(visko būna @ 2010 05 07, 15:00)
O ar yra Šklėrius kam nors daręs Cezarį? Kaip pavyko?

Man gydytojas K.Sklerius atliko cezario operacija 4u.gif Kadangi pirmojo leliuko irgi negimdziau o buvo atlikta operacija, todel jau zinojau kad si karta bus taip pat, todel su gydytoju tariausi isanksto. Viskas pavyko labai puikiai esu Kestuciui labai dekinga, kadangi operacija buvo atlikta per ta pati pjuvi, bijojau ar grazei sugis ar nesimatys, bet gydytojas pasistenge is sirdies, net vyras pastebejo kad dabar randas grazesnis nei buvo pries tai. Isleidziant is ligonines jis palinkejo kad sugrysciau besilaukdama trecio leliukio ir butinai bus taip pat atlikta operacija biggrin.gif
Atsakyti
neseniai delfi buvo straipsnis apie kainas http://www.delfi.lt/...t.d?id=33752611

QUOTE(makabuke @ 2010 06 26, 22:03)
Sveikos,
mes irgi galvojame gimdyti pas Dr. Sklieriu, tad jei ne paslaptis, kiek neoficialiai siais krizes laikais kainuoja gimdymas?

Atsakyti
Sveikos,
nepatarciau vadovautis tuo straipsniu. Tikrai daugelis moka gerokai maziau. Girdejau, jog kai kurie gydytojai turi tam tikrus ikainius, bet to patvirtinti negaliu, nes as gimdziau pas Skleriu, o jis ju tikrai neturi.
Taigi tam, kas klause apie uzmokesti jam, atsakau - kiek galesite, tiek duosite. Mes davem 500 Lt. Taciau is tiesu demesi ir rupesti jautem ir nieko nedave, nes atsidekojom tik po kokiu 3-4 dienu, tad iki tol jis tikriausiai mane, kad nieko ir negaus is musu.smile.gif
Taciau privalomai "atsidekoti" teko gydytojai, kuri dare nuskausminima, nes gyd. Sklerius dave suprasti, jog taip reiketu... (matyt, zinojo moteriskes buda).
Atsakyti
QUOTE(BOTE @ 2010 09 02, 17:16)
Norejau pasiteirauti pries kiek laiko reikia tartis su siuo gydytoju norint pas ji gimdyti?

As irgi manau, kad geriausia pas ji nors keleta kartu apsilankyti, kad jis zinotu, kaip klostosi tavo nestumas, bent jau pacioje pabaigoje.

As pati pas si gydytoja lankausi nuo pat tos dienos kai suzinojau, kad laukiuosi (tada jis dar dirbo Baltupiuose privacioje klinikoje). Geresnio ir malonesnio gydytojo nei Sklerius net neisivaizduociau. Mano nestumas pirmus tris menesius buvo gan komplikuotas, buvo rizika prarasti leliuka. Bet deka sio gydytojo leliuka isnesiojau, kaip gydytojas sako, labai graziai ir poros savaiciu begyje jau tureciau gimdyti.

Tad jei dar nenusprendet pas ka gimdyti, galiu rekomenduoti - sitas gydytojas superinis! thumbup.gif
Atsakyti
Pas si gyd negimdziau, bet israsymo diena jis apziurejo. Paklausinejo kaip jauciuos - sakau prastai, trecia d. vis dar ziauriai kraujavau, sukosi galva, vos galejau nustoveti ant koju.. Jis apziurejes pasake jog viskas su manim gerai, o tokia savijauta tai norma ir isleido. Po menesio paaiskejo, kad liko placentos likuciu doh.gif Vel ligonine, narkoze, valymas...
Malonus ir su manim buvo, net labai, bet kas is to, kad nepastebi elementariu dalyku ir nesugeba ivertinti bukles.
Atsakyti