Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Kęstutis Šklėrius (VGN)

Sveikos merginos 4u.gif

Gimdziau birzeli pas si nuostabubu gydytoja, likau viskuo labai patenkinta, gydytojas is didziosiso raides 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau 08/26 d. pas si nuostabu daktara esu be galo patenkinta DYDIS ZMOGUS kuris tikrai myli savo darba ir gerai ismano,jei ne jis gal ir nesupuociau savo mazyles.Daktaras atliko planine cezario operacija anksciau laiko kaip jausdamas kad kazkas ne taip ,o mazylei virkstele buvo apsisukusi net tris kartus ir gan stipriai .Aciu siam Daktarui uz nuostabu darba, kuris net ir po gimdymo mane 5 dienas slauge ir labai atidziai priziurejo .Gaila,jog tokiu daktaru lb mazai turime ,dauuguma dirba tik pagal ideta kupiuru kieki i kisene.Visom siulau gimdziau trecia vaika ,bet toks daktaras pirma karta pas mane smile.gif.
Papildyta:
su siuo daktaru tariausi is anksto smile.gif,nes gulejau jo priziurimoje palatoje 35 nestumo savaite patologiniame skyriuje,tada ir susitariau .
Atsakyti
Labas 4u.gif ,

man po pirmo gimdymo yra islike prasti ispudziai, vaikui buvo apsivyniojusi virkstele du kartus, as suprantu , kad tai nera kazkuo isskirtinis atvejis, ir kiekvienas zmogus skirtingai sugeba isgyvent susiklosciusia situacija, taciau buvo baisu matyt kudiki juoda, po to tb metai ivairiausiu masazu...t. t.p. , ... Bet visa tai mane kazkaip paveike, kad net beveik penkis metus nisiryzome antram, ir stai vel ... nestumas visas thumbup.gif , taciau paskutines apziuros metu suzinau,kad vel virkstele du kartus apsivyniojusi, bijau paniskai vel to paties, del virksteles niekas cp nedaro.. sakykit ar del mano tokiu baimiu imanoma susitart su siuo gydytoju del cp ?
Atsakyti
QUOTE(marram @ 2010 09 12, 16:52)
aisku galima susitarti .Manau su siuo daktaru tikrai imanoma  smile.gif .Tik reikia jam konkreciai passakyti kaip nori gimdyti CP tai ir sakyti kad CP,nes visi daktarai yra uz naturalu gimdyma ,bet manau daktaras tikrai ispildys nora  mirksiukas.gif

kaip bebūtų gaila, tačiau šis gydytojas tikrai ne iš tų kurie be rimtų priežasčių CP darytų doh.gif jei nėra indikacijų CP, be šansų su juo susitarti dėl planinio CP schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal žinote, ar šis gydytojas dirba privačiai? Ar tik VGN? Norėčiau pas jį lankytis nuo nėštumo pradžios blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

apie dr. Skleriu tikrai nieko gero negaliu parasyti. Pries menesi teko atsidurti VGN priimamajame del susidariusio spazmo gimdoje. Mane apziurejo K.Sklerius su dviem rezidentem. Man tai pirmas nestumas, nezinojau kas gali buti del susidariusio spazmo, taigi ir taip jau buvau issigandusi. Gydytojas apziurejo mane ir pasake, kad gimdos kaklelis yra tik vieno centimetro ir suminkstejes, ( nors mane priziurinti daktare pries pora valandu nieko nemate), as nezinojau ka tai gali reiksti taigi jis pradejo litanija, vis atsisukdamas i mokines rezidentes ir komentuodamas taip pat ir joms: neva man jau labai negerai, yra isskyru ir tai greiciausiai infekcija(paklausus ka infekcija gali sukelti, tai pasake, kad visko, ir apsigimimu tame tarpe. o kaip tepinelis parode, viskas tvarkoje ir nei infekcijos nei pienliges, kaip jis be tyrimo uzgarantavo), gresiantis prieslaikinis gimdymas, kad tokio amziaus kudikiai (25 savaites) turi labai mazai sansu isgyventi, kad kaklelis per viena diena neatsidaro, kad mano daktare turejo tai pastebeti, kad kaklelis jau neatsistatys, kad turesiu bent 10 savaiciu guleti lovoje ir galesiu nueiti tik iki WC... Pradejo klausineti ka veikiu nestumo metu ir pasake, kad blogai dariau, jog vazinejau su masina, iseidavau pasivaikscioti su suniu, prisesdavau prie kompo, studijavau, neva dabar nesciosio tik lekia visur, bet jei dabar klausysiu jo ir atsiduosiu nestumui (lyg as buciau kazka dariusi tokio, is ko jis nusprende, kad nestumui as neatsidavus buvau!!!) gal ir bus viskas gerai, bet jei ne, tai bent zinosiu kad dariau viska, kad taip butu. Tai kaip manot, kaip as turejau atrodyti po tokiu jo kalbu, kraciausi kaip lapas atsisedus, o jis matydamas, kad kuo toliau tuo labiau graudinuos vis pakatrodavo, kad situacija tikrai nera gera, tai pakartojo ir mano vyrui kolidoriuje. tiesa, dar sake, kad man reikia nuo visko atsiriboti ir jokiais budais nesirervuoti, nesneketi su nemaloniais zmonemis ir pan, nors pats ivare vos ne isterija. taigi, pagulde mane i patologini ir aciu dievui, kad jis nepapuole mano palatos gydytojas. po keliu dienu mane apziurejo kita gydytoja ir pasake, kad viskas pas mane su kakleliu yra gerai, ta pati pasake ir mano daktare isejus is ligonines, nors Sklerius kelis kartus pakartojo, jog kaklelis tikrai nebegali atsistatyti! Taigi toks tas daktaro gerumas, tomis moteriskomis manieromis ir graziu tonu gal ir paperka kitas pacientes. Manau negalima taip gasdinti nesciuju, nors ir butu tokia bloga situacija kaip jis sake, o be priezasties taip nugasdinti tai isvis yra nezmogiska!! Norejau nueiti pas ji pasikalbeti ir paklausti, del kokiu priezasciu jis taip elgesi, bet nusprendziau, kad neverta man dabar del jo nervuotis. Taigi tokia mano patirtis del K. Skleriaus. Deja...
Atsakyti
QUOTE(Zirzialyte @ 2010 09 30, 11:02)
Sveikos,

apie dr. Skleriu tikrai nieko gero negaliu parasyti. Pries menesi teko atsidurti VGN priimamajame del susidariusio spazmo gimdoje. Mane apziurejo K.Sklerius su dviem rezidentem. Man tai pirmas nestumas, nezinojau kas gali buti del susidariusio spazmo, taigi ir taip jau buvau issigandusi. Gydytojas apziurejo mane ir pasake, kad gimdos kaklelis yra tik vieno centimetro ir suminkstejes, ( nors mane priziurinti daktare pries pora valandu nieko nemate), as nezinojau ka tai gali reiksti taigi jis pradejo litanija, vis atsisukdamas i mokines rezidentes ir komentuodamas taip pat ir joms: neva man jau labai negerai, yra isskyru ir tai greiciausiai infekcija(paklausus ka infekcija gali sukelti, tai pasake, kad visko, ir apsigimimu tame tarpe. o kaip tepinelis parode, viskas tvarkoje ir nei infekcijos nei pienliges, kaip jis be tyrimo uzgarantavo), gresiantis prieslaikinis gimdymas, kad tokio amziaus kudikiai (25 savaites) turi labai mazai sansu isgyventi, kad kaklelis per viena diena neatsidaro, kad mano daktare turejo tai pastebeti, kad kaklelis jau neatsistatys, kad turesiu bent 10 savaiciu guleti lovoje ir galesiu nueiti tik iki WC... Pradejo klausineti ka veikiu nestumo metu ir pasake, kad blogai dariau, jog vazinejau su masina, iseidavau pasivaikscioti su suniu, prisesdavau prie kompo, studijavau, neva dabar nesciosio tik lekia visur, bet jei dabar klausysiu jo ir atsiduosiu nestumui (lyg as buciau kazka dariusi tokio, is ko jis nusprende, kad nestumui as neatsidavus buvau!!!) gal ir bus viskas gerai, bet jei ne, tai bent zinosiu kad dariau viska, kad taip butu. Tai kaip manot, kaip as turejau atrodyti po tokiu jo kalbu, kraciausi kaip lapas atsisedus, o jis matydamas, kad kuo toliau tuo labiau graudinuos vis pakatrodavo, kad situacija tikrai nera gera, tai pakartojo ir mano vyrui kolidoriuje. tiesa, dar sake, kad man reikia nuo visko atsiriboti ir jokiais budais nesirervuoti, nesneketi su nemaloniais zmonemis ir pan, nors pats ivare vos ne isterija. taigi, pagulde mane i patologini ir aciu dievui, kad jis nepapuole mano palatos gydytojas. po keliu dienu mane apziurejo kita gydytoja ir pasake, kad viskas pas mane su kakleliu yra gerai, ta pati pasake ir mano daktare isejus is ligonines, nors Sklerius kelis kartus pakartojo, jog kaklelis tikrai nebegali atsistatyti! Taigi toks tas daktaro gerumas, tomis moteriskomis manieromis ir graziu tonu gal ir paperka kitas pacientes. Manau negalima taip gasdinti nesciuju, nors ir butu tokia bloga situacija kaip jis sake, o be priezasties taip nugasdinti tai isvis yra nezmogiska!! Norejau nueiti pas ji pasikalbeti ir paklausti, del kokiu priezasciu jis taip elgesi, bet nusprendziau, kad neverta man dabar del jo nervuotis. Taigi tokia mano patirtis del K. Skleriaus. Deja...

Aišku užjaučiu jus, kad teko tiek streso apturėti, bet tas nėštumas yra toks dalykas, kad tikrai visokių atvejų pasitaiko ir situacija tikrai gali pasikeisti. Aš kai 21 sav. gulėjau Antakalnio Patologiniam sk., mane taip pat prigąsdino, kad situacija labai bloga, kad kraujuosiu iki pat kol pagimdysiu ir pan., tačiau nieko panašaus nebuvo, jau po 1 d. baigėsi kraujavimai ir išnešiojau leliuką iki 38 sav. nekraujuodama. Visa ta mano situacija susijusi su gyd. K. Šklėrium tuo, kad aš gimdžiau pas jį ir jam aš aiškinau, kokia pas mane situacija prasta, kad darytų planinį cezarį, o jis priešingai, sakė viskas ten pas mane ok, nėra čia ko panikuoti. Nors aš džiaugiuosi K. Šklėriaus darbu, nuostabus jis gydytojas, bet visgi mano atveju buvau aš teisi, ne jis, bet už tai nesmerkiu ir nemanau, kad tai buvo jo neprofesionalumas, o greičiau tai, kad kaip ir rašiau pradžioje, nėštumas toks dalykas, vieną dieną viskas gali būti kuo puikiausiai, o kitą dieną - priešingai. Gerai yra tai, kas gerai baigiasi, o kad nėštumo viduryje gydytojai truputį pagąsdina, iš kitos pusės gal ir nėra labai blogai, gi po to išties daug labiau save saugome (na bent jau aš taip elgiausi smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(s_aulute @ 2010 09 30, 12:49)
Aišku užjaučiu jus, kad teko tiek streso apturėti, bet tas nėštumas yra toks dalykas, kad tikrai visokių atvejų pasitaiko ir situacija tikrai gali pasikeisti. Aš kai 21 sav. gulėjau Antakalnio Patologiniam sk., mane taip pat prigąsdino, kad situacija labai bloga, kad kraujuosiu iki pat kol pagimdysiu ir pan., tačiau nieko panašaus nebuvo, jau po 1 d. baigėsi kraujavimai ir išnešiojau leliuką iki 38 sav. nekraujuodama. Visa ta mano situacija susijusi su gyd. K. Šklėrium tuo, kad aš gimdžiau pas jį ir jam aš aiškinau, kokia pas mane situacija prasta, kad darytų planinį cezarį, o jis priešingai, sakė viskas ten pas mane ok, nėra čia ko panikuoti. Nors aš džiaugiuosi K. Šklėriaus darbu, nuostabus jis gydytojas, bet visgi mano atveju buvau aš teisi, ne jis, bet už tai nesmerkiu ir nemanau, kad tai buvo jo neprofesionalumas, o greičiau tai, kad kaip ir rašiau pradžioje, nėštumas toks dalykas, vieną dieną viskas gali būti kuo puikiausiai, o kitą dieną - priešingai. Gerai yra tai, kas gerai baigiasi, o kad nėštumo viduryje gydytojai truputį pagąsdina, iš kitos pusės gal ir nėra labai blogai, gi po to išties daug labiau save saugome (na bent jau aš taip elgiausi smile.gif ).

Pritariu iJusu nuomonei! As jau geriau palaikysiu daktara, kuris atsargiau ziuri i nestuma ir ragina saugotis, nei toki, kuriam viskas dzin(tikiu esate tikrai tokiu sutike) unsure.gif
O del gyd.Sklieriaus pasakysiu, kad as irgi buvau is tu, kurias jis dar nestumo viduryje pagasdino svelniai, kad yra gresiancio persileidimo galimybe, ir dar daug kt.dalyku, bet isnesiojau ir dar 4d.pernesiojau suneli smile.gif
Ir jam dekinga uz pastabas, nes jis visgi, Damos, dirba PATOLOGINIAME GN skyriuje, kas reiskia ne kokios poliklinikos ramiam kabinetuke dirba, o realiai susiduria ir su begale skaudziu atveju.. Gal del to jis, kasdien matydamas nemaloniu atveju, yra atsargesnis. Ir pataria JUSU ir jusu vaikucio labui.
Taip kad nebukim plastakes, pasaugokime savo pipiriukus-visgi vaikutis kad ateitu i si pasauli turi buti isnesiojamas kuo ilgiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, smile.gif

Pasidalinsiu ir as savo ispudziais apie si gydytoja... ax.gif
Pataikiau pas ji netycia, ta diena kai prasidejo saremiai kaip tik jis budejo. thumbup.gif
Mano gimdymas buvo labai skausmingas ir ilgas verysad.gif, bet viskas praejo sklandziai be jokiu kirpimu ar plysiu. thumbup.gif Viso gimdymo metu daktaras buvo salia ir palaike mane ax.gif , sake ka turiu daryti ir kas vyko tuo momentu... thumbup.gif
Esu labai labai dekinga jam ir akuserei Tatjanai uz visas ju pastangas gimdymo metu ir kad butent sis gydytojas ir akusere padejo ateiti mano maziukei i si pasauli! wub.gif
Po gimdymo buvau irgi nepamirsta, kiekviena diena gydytojas aplankydavo mus, paklausdavo kaip jauciames ir turim kokiu nors klausimu...na ka galiu pasakyti - rupestingumas 100 %. thumbup.gif
Tikrai rekomenduoju kitoms si gydytoja! Nuostabus gydytojas ir zmogus viename!
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2010 11 04, 17:22)
Gal kas zinote ar sis gydytojas dirba kur nors privaciai?

dabar jau ne. ber VGN yra konsultacinis centras ten jį galima rasti. (jeigu niekas nepasikeitė.)
Atsakyti
QUOTE(Nutka @ 2010 10 22, 21:55)
Sveikos merginos,  smile.gif

Pasidalinsiu ir as savo ispudziais apie si gydytoja...  ax.gif
Pataikiau pas ji netycia, ta diena kai prasidejo saremiai kaip tik jis budejo.  thumbup.gif 
Mano gimdymas buvo labai skausmingas ir ilgas  verysad.gif, bet viskas praejo sklandziai be jokiu kirpimu ar plysiu.  thumbup.gif  Viso gimdymo metu daktaras buvo salia ir palaike mane  ax.gif , sake ka turiu daryti ir kas vyko tuo momentu...  thumbup.gif
Esu labai labai dekinga jam ir akuserei Tatjanai uz visas ju pastangas gimdymo metu ir kad butent sis gydytojas ir akusere padejo ateiti mano maziukei i si pasauli!  wub.gif
Po gimdymo buvau irgi nepamirsta, kiekviena diena gydytojas aplankydavo mus, paklausdavo kaip jauciames ir turim kokiu nors klausimu...na ka galiu pasakyti  - rupestingumas 100 %.  thumbup.gif
Tikrai rekomenduoju kitoms si gydytoja! Nuostabus gydytojas ir zmogus viename!

Mane sis gydytojas priziurejo pataloginiam, tai nerealus buvo: ateidavo po darbo i palata paplepet, skeldavo koki anekdota, niu jau beveik buvau pasiryzusi tartis su juo gimdyti smile.gif bet nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2010 11 11, 14:57)
Mane sis gydytojas priziurejo pataloginiam, tai nerealus buvo: ateidavo po darbo i palata paplepet, skeldavo koki anekdota, niu jau beveik buvau pasiryzusi tartis su juo gimdyti smile.gif bet nereikejo smile.gif

mane taip pat, o pagimdyt pas Jį aš nespėjau biggrin.gif
bet jau žmogus,nors prie žaizdos dėk wub.gif kažkaip besivaikščiodami mieste Jį sutikome,ir tik nusišipsojome ir pasisveikinom, o nuotaika iki vakaro buvo lyg tai pati laimingiausia diena butu ir norėjosi šipsotis visems iš eilės ,matyt aura pas žmogu tokia kaip sakoma "взглядом окинет, как рублем одарит" wub.gif
Atsakyti