Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Kęstutis Šklėrius (VGN)

Ir as pritariu daugumos nuomonei, kad Kestutis Sklerius yra pats geriausias gydytojas thumbup.gif Mano gimdymas buvo nelengvas ir po gimdymo sunku buvo, bet uztekdavo jam paskambinti ir man iskart pageredavo biggrin.gif O ten tie pavieniai atvejai, kai kazkas nepatenkintas liko jo darbu, cia visiskai normalu juk negali buti visiems geras. Beto zmones yra visi skirtingi ir su skirtingais poreikiais, todel nesmeizt reiktu gyddytoja, o ieskoti tokio kuris tiktu. Yra juk gydytoju kurie tyliai apziuri, nieko nepaaiskina, kiti apsaukia, dar kiti maloniai bendrauja.Manau pasirinkimas didelis. Tai sekmes visom, kas ketina lankytis ir gimdyti pas sita daktara nestuke.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš pasisakyti smile.gif . Išties neeilinis gydytojas thumbup.gif . Per 3-jį nėštumą su niekuo nesitariau,papuoliau per jo budėjimą. Jam įspūdį padarė tai kad vos ne tekina bėgau iki durų . Jau taip riesta man buvo blush2.gif . Nekartą ,gimdymo metu, priminė matytą vaizdelį per langą smile.gif . Taip bandė mane palaikyt.Gimdymas nuo atvykimo tetruko 20 min bet ir tiek užteko kad susidarytume gerą nuomonę. Po gimdymo lankė kasdien. Teko atbėgti apžiūrai po gimdymo praėjus savaitei. Tai maloniai sutiko,nuramino.
Atsakyti
Laba diena visom vakar grizau is vgn patologinio skiriaus.Labai norecau pagirti ir padekoti K.Sklieriu uz jo rupesti uz tai kad visada viska aiskiai isaiskina uz pastovia parama,kad kiek viena nusiskundima jis priima labai rimta 4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIU jis nuostabus gyd. thumbup.gif
Atsakyti
Siandien buvau konsultacijoje VGN, susidariau labai gera nuomone apie si gyd. Cackinosi su manim blush2.gif visa valanda, nors tai net nebuvo jo budejimo laikas (is skyriaus iskviete) blush2.gif Net is savo Abraitienes tokio demesio nebuvau sulaukusi... Irgi iteike telefona, papasakojo nuo iki, dave i leliu paziuret, pradziugino ziniom apie lyti, jau nekalbant apie tyrimus ir pan. bigsmile.gif tongue.gif Labai smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 11 sausio 2011 - 12:52
As su juo susitikima apturejau, kai atvaziavau i priimamaji, nes man sona skaudejo ir kaip tik mane apziurejos sis gydytojas, nerealus, labai patiko, nes viska aiskiai paaiskino, patare, paguode, zodziu ispudis geras 4u.gif
Atsakyti
labai nedaug truko,kad buciau netekus savo vaikelio,kaip pasakiau siam daktarui,kad nejauciu judesiu,tai jis net nesugebejo nusiust echoskopijai,o tiesiog liepe gulet ir skaiciuot judesius kuriuos vis reciau jutau,o galiausiai liepe vaziuot i antakalnio klinikas,kur subiai buvo atliktas CP
Atsakyti
Aš kai gulėjau ligoninėje visos nėštukės ji labai gyrė, ypač dėl to kad ne kyšininkas ax.gif
Atsakyti
galbut jis ne kisininkas,bet prieziuros buvo 0,man buvo vaisiaus hipotrofija,o ja gyde valeriono tabletem,pirma diena kaip pagulde ligoninen padare echoskopija 38 sav vaikas atitiko tik 32-33sav,o daugiau nei karto.pats net nesnekejo,o uz ji visa laika snekejo variakojiene liepe susirinkt daigtus ir vaziuot antakalnin,nors jis buvo mano palatos gydytojas.
Atsakyti
tai buvo treciadienis ir as nuvykau antakalnin,ten padare echoskopija,ir skubei i operacine, nestumas buvo 39 sav.ir kaip iskele vaika daktaras pasake sausuole mergyte,kadangi pilveli buvo gal stikline vandenu,o kol dare echoskopija girdejau kaip daktares kalbejo,kad tai ne pirmas atvejis kaip VGN palaiko potologiniame nesciases,o poto isveja gymdyt antakalnin,taip buvo ir mano atveju,cia aprasiau trumpai,bet i VGN vaziavau gavus gerus atsiliepimus,priemime labai izuliai prieme Garsviene,kuri dare echo ir nieko nemate,nors aiskiai siuntime buvo parasyta siunciama echosk,del vaisiaus hipotrofijos.Labai nedaug truko,kad butu uzdusus,todel ir retai jutau judesius.Mergyte turejo plauciu uzdegima,gulejo 4 dienas renimacijoje,dabar auga neblogai.28sausio turesim 6 menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regin3: 26 sausio 2011 - 19:10
QUOTE(regin3 @ 2011 01 26, 19:05)
tai buvo treciadienis ir as nuvykau antakalnin,ten padare echoskopija,ir skubei i operacine, nestumas buvo 39 sav.ir kaip iskele vaika daktaras pasake sausuole mergyte,kadangi pilveli buvo gal stikline vandenu,o kol dare echoskopija girdejau kaip daktares kalbejo,kad tai ne pirmas atvejis kaip VGN palaiko potologiniame nesciases,o poto isveja gymdyt antakalnin,taip buvo ir mano atveju,cia aprasiau trumpai,bet i VGN vaziavau gavus gerus atsiliepimus,priemime labai izuliai prieme Garsviene,kuri dare echo ir nieko nemate,nors aiskiai siuntime buvo parasyta siunciama echosk,del vaisiaus hipotrofijos.Labai nedaug truko,kad butu uzdusus,todel ir retai jutau judesius.Mergyte turejo plauciu uzdegima,gulejo 4 dienas renimacijoje,dabar auga neblogai.28sausio turesim 6 menesius.

dziaugiuosi, kad turite savo dziaugsma 4u.gif
Sklerius priziurejo mano visa nestuma. Turejau ilgo laiko, kad susidaryciau apie ji savo nuomone. Jis ypatingai atsargus daktaras, speju del klaidu ar matomu daznai patologiju. Nuo vidurio nestumo vis mane "gasdino", kad jeigu ka skambinciau jam, kad paskaudena-guleciau. Daug skraidziau nestumo metu, pergyveno del to baisiau uz mus su vyru.
Del echo, jis man paaiskino kuria d. kodel nenoriai daro siaip sau motyvuodamas kaip praktikas, o ne kabinetinis gydytojas, kad matydavo poto gimdymo metu pasekmes toms, kurios pasisakydavo turejusios net kokius 8 ultragarso tyrimus...
Del jo nekomentavimo nieko, kada buvote pas Tvarikojiene(nepamenu ar taip jos pavarde), tai jis, pastebejau, medikas savo vietoje, neisivaizdina, noriai tariasi su kolegomis(mane taipogi kazkuri karta, jo prasymu, echoskopavo jo kolege, kuri pasake, kad turesime sunu).
Jusu atvejis... isties nezinau kodel taip gavosi, nes jis pirmiausia akcentuoja stebeti judesius mastau.gif
Sekmes Jums auginant mazaja grazuole smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 27 sausio 2011 - 15:16
regin3, uzuojauta, kad teko visa tai patirti, bet svarbu, kad dabar turite nuostabia dukryte 4u.gif

Tik man klausimas - ar ta Variakojiene ne skyriaus vedeja? Kiek man teko guleti patologiniame, ji tuoj gimdysiancias nestukes pati apziuredavo ir duodavo nurodymus gydytojams, ka daryti.

Mane sis gydytojas priziurejo nestumo metu ir pas ji gimdziau. Paliko labai atidaus, atsargaus (daznai - net pernelyg atsargaus), jautraus gydytojo ispudi. Labai itrauke vyra i nestuma, lankydamiesi pas si gydytoja jauteme, kad laukiames abu smile.gif Taip pat - didele pagarba moteriai ir nestumui, jauciausi oriai, ko sulauksi ne is visu gydytoju. Patiko, kad tariasi su kolegomis, nes mano nestumas ir pogimdyvinis laikotarpis buvo komplikuoti. Jeigu trumpai - po tokios nestumo prieziuros gimdyti vaziavome drasiai, nes zinojome, kad gimdyma priims sis gydytojas smile.gif

Gimdziau susitarusi, ne gydytojo darbo metu, gydytojas saremiu metu visa laika buvo salia, kitas personalas - anesteziologas, akusere - atsirasdavo salia, kai tik prireikdavo, vienu zodziu, darbas buvo gerai "sustyguotas". Po gimdymo atsidekojome kaip galejome, nors jokiu kalbu apie pinigus ar tuo labiau "gydytojo kaina" pries gimdyma nebuvo.

Kitas vaikas - tik pas si gydytoja, kuriam esame dekingi uz sveika nuostabia dukryte smile.gif
Atsakyti
Labai kultūringas, atidus ir rūpestingas gydytojas.
Atsakyti