QUOTE(regin3 @ 2011 01 26, 19:05)
tai buvo treciadienis ir as nuvykau antakalnin,ten padare echoskopija,ir skubei i operacine, nestumas buvo 39 sav.ir kaip iskele vaika daktaras pasake sausuole mergyte,kadangi pilveli buvo gal stikline vandenu,o kol dare echoskopija girdejau kaip daktares kalbejo,kad tai ne pirmas atvejis kaip VGN palaiko potologiniame nesciases,o poto isveja gymdyt antakalnin,taip buvo ir mano atveju,cia aprasiau trumpai,bet i VGN vaziavau gavus gerus atsiliepimus,priemime labai izuliai prieme Garsviene,kuri dare echo ir nieko nemate,nors aiskiai siuntime buvo parasyta siunciama echosk,del vaisiaus hipotrofijos.Labai nedaug truko,kad butu uzdusus,todel ir retai jutau judesius.Mergyte turejo plauciu uzdegima,gulejo 4 dienas renimacijoje,dabar auga neblogai.28sausio turesim 6 menesius.
dziaugiuosi, kad turite savo dziaugsma
Sklerius priziurejo mano visa nestuma. Turejau ilgo laiko, kad susidaryciau apie ji savo nuomone. Jis ypatingai atsargus daktaras, speju del klaidu ar matomu daznai patologiju. Nuo vidurio nestumo vis mane "gasdino", kad jeigu ka skambinciau jam, kad paskaudena-guleciau. Daug skraidziau nestumo metu, pergyveno del to baisiau uz mus su vyru.
Del echo, jis man paaiskino kuria d. kodel nenoriai daro
siaip sau motyvuodamas kaip praktikas, o ne kabinetinis gydytojas, kad matydavo poto gimdymo metu pasekmes toms, kurios pasisakydavo turejusios net kokius 8 ultragarso tyrimus...
Del jo nekomentavimo nieko, kada buvote pas Tvarikojiene(nepamenu ar taip jos pavarde), tai jis, pastebejau, medikas
savo vietoje, neisivaizdina, noriai tariasi su kolegomis(mane taipogi kazkuri karta, jo prasymu, echoskopavo jo kolege, kuri pasake, kad turesime sunu).
Jusu atvejis... isties nezinau kodel taip gavosi, nes jis pirmiausia akcentuoja stebeti judesius

Sekmes Jums auginant mazaja grazuole