As apie si gydytoja galiu tik gerus zodzius pasakyti. Man gimdant atvaziavo nakti, rupinosi, is gimdyklos beveik neiseidavo. Man sis gydytojas savo profesijos pavyzdys, t.y. atsidaves 100 proc. visada savaitgaliais ar kitom jam nedarbo dienom atvaziuoja ir apeina visas pacientes, man veliau ir i namus skambino domejosi kaip jauciuosi nes buvo sveikatos problemu po gimdymo ir vyras mano suzavetas liko. Pirma gimdziu pas Puziene, taip profesionali gydytoja, nieko negaliu pasakyti, bet atbego 10 minuciui priimti gimdymo ir viskas, o is Skleriaus gavau demesio ir pagalbos daugiau nei tikejausi. Dekui gydytojui uz profesionalu darba ir malonu bendravima!
QUOTE(maumė @ 2011 07 08, 16:31)
čia tamsta bandote kažką ne taip interpretuoti visai ne į temą. Jis nuo pat pradžios bandė įtraukti mane į tokį provokuojantį pokalbį, mazdaug iš kur aš žinau tą ar tą dalyką, kad mano išsilavinimas kliudys man lengvai pagimdyt (o aš visai nesistengiau demonstruoti kažkokio išsilavinimo, mes net ne apie gimdymą pradžioj kalbėjom, o apie tam tikrus mano skausmus ir aš spėdama paklausiau ar gali būti tas ir tas),paskui dar pasityčiojo kad sunkiai tveriu skausmą (tikrai nešūkavau, bet iš veido matėsi kaip kankinuos ;ir aiškino kad per sarėmius geriau gulėti
, o aš čia tipo "sportuoju", kad aparatas nerodo stipriu saremiu , kitos daug daugiau ištveria).Atsisakyt gimdyt man į galvą nešovė ir cezario neprašiau, man labiausiai norėjosi, kad jis išvis nesirodytų akyse ir labai apsidžiaugiau kad operavo nebe jis.
Paskui palatoj jis mandagiau daug šnekėjo
Iki šiol tam žmogui kažkokį pasibjaurėjimą jaučiu

Paskui palatoj jis mandagiau daug šnekėjo

Iki šiol tam žmogui kažkokį pasibjaurėjimą jaučiu

Del skausmu, tai suprantu... Man su pirmu taip buvo, kad beproto skaudejo, o aparatas nelabai ka rode. Irgi personalas vis pabrezdavo,kad dabar tipo"skauda", tai kaip as elgsiuos kai stumt reikes.

QUOTE(ciapa @ 2011 07 15, 22:03)
Gal galit pasakyti kiek mokejot gydytojui? nes planuoju su juo tartis.
ciapa, as ir gimdziau pas si gydytoja. Tiesa sakant, lankiausi nuo pacios pradzios, ir galiu pasakyti tik gerus atsiliepimus. O kiek moketi? Tai galiu pasakyt, kiek galit, jis supranta kad sunkus laikai. Nuo to tikrai nepasikeis jo prieziura. Tikrai labai nuosirdus gydytojas. Mes net nufotografavom su savo suneliu prisiminimui.
As ir po gimdymo pas ji lankausi ir antra gimdyciau.
Gimdziau antra pas ji. Nepatiko tik tai, kad sakai, kad skauda, o jis aiskina, kad neskauda, dar ant kamuolio pasokinek, lengvesni saremiai bus. Kad ant to kamuolio ner jegu uzlipt, kur jau ten sokinet, apskritai ant grindu keturiom stovejau kaip skaudejo. Kazkaip uzuojautos nesulaukiau ir supratingumo jokio. Po gimdymo jau zmoniskesnis buvo. Net atsiprase, kad toks grubus buvo, nes visgi reikia pamoralizuot, kad gimdyves klausytu, nes jei neklausys, nedarys kas liepta, po to ir plysimai visokie ir vaikeliui gali blogai baigtis. Na, nesu is tu, kurios pykti laiko
Jei moka pripazint savo toki elgesi, jei darba atlieka profesionaliai, vadinasi gydytojas tikrai vertas pagyrimo

As gimdziau savo pirmagimi suneli pas si gydytoja. Nebuvau susitarus, tiesiog buvo jo pamaina. Per visa gimdyma gydytojas buvo atejes gal 2 kartus (per 4 val. jam tekusios pamainos laiko), kai tik prasidejo pamaina ir jau paskui kai reikejo stumt. Nieko blogo apie ji negaliu pasakyt, manau, kad tiesiog dirbo savo darba, elgesi profesionaliai ir pagarbiai. Gal norejosi daugiau demesio, bet akusere manau ir pati gerai susitvarke, ateidavo palyginti daznai. Kadangi gimdymas buvo ilgas, skatintas su okcitacinu, be didesniu prasymu gavau epidura, uz kuri beje nieko moket nereikejo. Po gimdymo gydytojas buvo uzejes 2 kartus, viena karta kita diena, paskui patikrino pries isleidziant is GN. I kisene nieko nedejau. Manau, kad tai buvo tiesioginis jo darbas ir pareiga priimti mano gimdyma. Nemaciau ir jokiu uzuominu, kad reiketu. Tiesiog pasakiau ačiū ir jis palinkejo po metu atvaziuot pagimdyt dar dukryte

as irgi pastebejau, kad sis gydytojas nemalonus buvo tik per gimdyma, po visko vyrui mane pagyre, kad gera gimdyve buvau...nors man jau buvo nesvarbu, pykau labai ant jo nes gimdymo metu neleido saukti nors skaudejo siaubingai, apskritai pykau ir ant jo ir ant akuseres, kuri ne tik kad pamirso, kad jos prasiau epiduro, kaip pasakiau gydytojui kad laukiu epiduro ji apsimete lyg pirma karta girdejus butu, epidurui buvo per velu, visa laime kad gimdziau antra leliuka, gimdymas buvo be komplikaciju tad kentejau neilgai...be to akusere per velai pamate mano dokumentuose, kad reikalingas man penicilinas kadangi rastas buvo auksinis stafilokokas...tai kad visa laime kad viskas lengvai ir sklandziai...Bet daugiau nenoreciau per jo pamaina gimdyti
Pa si gydytoja negimdziau, bet jis buvo du kart uzsukes pas mane po gimdymo, pasirode labai malonus ir linksmas gydytojas, israse nuskausminamuju, kita diena vel uzsuko paklausti kaip as,nors ne jo gimdyve buvau.
pas mane is vis po gimdymo net neuzejo, tik vyra buvo sutikes paklause ar viskas gerai ir tiek, na gal jo tokia nuostata kad gimdymo metu reikia dirbti o ne verkslenti

taip gimdziau neseniai, akusere man pasake, kad as pati turejau apie ta stafilokoka pasisakyti, nors mano nuomone kam sakyti jeigu viskas mano dokumentuose parasyta, be to man niekas nesake kad atvykus gimdyti turiu apie visus tyrimus pasisakyti...suleido vaistu bet per velai...tikiuosi maziui viskas bus gerai, siuo metu stebim kraujuko tyrimus
QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 06 25, 17:56)
taip gimdziau neseniai, akusere man pasake, kad as pati turejau apie ta stafilokoka pasisakyti, nors mano nuomone kam sakyti jeigu viskas mano dokumentuose parasyta, be to man niekas nesake kad atvykus gimdyti turiu apie visus tyrimus pasisakyti...suleido vaistu bet per velai...tikiuosi maziui viskas bus gerai, siuo metu stebim kraujuko tyrimus
labai idomiai,nes pvz manes paciam priimamajam perklause del visu tyrimu rezultatu

Del gydytojo

Papuoliau per sio gydytojo budejimo laika ir radau savo paparcio zieda

Aisku zmogus visiems negali visiems itikti,o musu seimai labai patiko jo budas

p.s.Bet buna gi ir pagerintu gimdyviu,kurioms niekas neitinka,tai jau manau tokioms ir joks daktaras nera geras

i | Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan. Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui. Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos. Moderatorė Vaivos juosta. |
Na nezinau kaip cia pasakyti gimdziau su juo ar be jo..
kol buvo saremiai, buvo uzejes gal kokius 4-5 kartus, ir tai tik antspaudus dejo ant to popieriaus kur saremius fiksavo...na ir vandenis nuleido...ta diena kaip supratau daug operaciju buvo...pagimdziau tik su akusere, veliau daktaras mane tik siuvo...taigi nieko apie ji negaliu pasakyti, mazai bendravom...akuserei atsidekojau, o jam nemaciau tikslo...