Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Kęstutis Šklėrius (VGN)

QUOTE(annoying @ 2011 01 29, 15:26)
Labai kultūringas, atidus ir rūpestingas gydytojas.

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Po operacijos lankė kasdien, net ir ne darbo metu atvažiuodavo pažiūrėti, ar viskas gerai thumbup.gif
Nuoširdus ačiū jam nuo visos šeimos, daugiau neturiu ką pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 01 30, 15:23)
Visiškai pritariu  drinks_cheers.gif
Po operacijos lankė kasdien, net ir ne darbo metu atvažiuodavo pažiūrėti, ar viskas gerai  thumbup.gif
Nuoširdus ačiū jam nuo visos šeimos, daugiau neturiu ką pasakyti  4u.gif

Visai nesenai gimdziau VGN pas si gydytoja, tai apie ji galiu pasakyti tik pacius paius geriausius zodzius - nerealus gydytojas, kazkaip jis man istrigs visam gyvenimui, kad toks nuostabus zmogus prieme musu suneli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2011 02 05, 13:21)
Visai nesenai gimdziau VGN pas si gydytoja, tai apie ji galiu pasakyti tik pacius paius geriausius zodzius - nerealus gydytojas, kazkaip jis man istrigs visam gyvenimui, kad toks nuostabus zmogus prieme musu suneli thumbup.gif

visiskai pritariu, gydytojas is didziosios raides. Likau labai patenkinta, gimdziau nesusitarus - o prieziura , gydytojo bendravimas - buvo nerealus. Viskas praejo sklandziai
Atsakyti
regin3 nono.gif aš gulejau toj palatoj kai Jus atvykote, oj ne visa tiesa čia papasakojot, tik tai kas Jums naudinga kad atrodyti nekalta , veltuj daktara šmeižiat nono.gif

bet kurio atveju džiugu kad viskas gerai pasibaige 4u.gif sveikatos ir stiprybes Jums ir Jūsų šeimai 4u.gif
Atsakyti
Super gydytojas, jokio streso prie jo, likau labai patenkinta, nesitariau, jis tą naktį budėjo.
Atsakyti
mano atsiliepimai tik geri, visada rupestinga, atsidaves, isklausantis ir patariantis. net keista kai tenka skaityti kitokias nuomones... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazasvelniukas @ 2011 05 04, 16:30)
mano atsiliepimai tik geri, visada rupestinga, atsidaves, isklausantis ir patariantis. net keista kai tenka skaityti kitokias nuomones... ax.gif

Tikrai pilnai su jumis sutinku... Vakar shio gydytojo pagalba gime musu sunelis, zodziu truksta apsakyti, kokio gerumo gydytojas biggrin.gif Man jis labai padejo, vien savo gera nuotaika, uzsidegimu , jumoro jausmu... sakiau antra tik pas ji tarsiuosi gimdyti, be jokiu ishlygu...
P.S Vakar su niekuom nesitarem, vaziavom na ura, gavom aukshchiausia klase smile.gif
Be galo dekinga shiam gydytojuj.. 4u.gif
Atsakyti
Per šitą gyd. vos nepraradom savo vaiko, nes jis betraukdamas per dantį mane nepastebėjo, kad stoja tonai, pastebėjo tik Razumas ir skubiai išvežė į operacinę. Kai vyras jam papriekaištavo buvo labai išsigandęs, vis lankėsi palatoj, bandė užglaistyt, bet vos jį pamačius man gumulas gerklėj kildavo, vos ištverdavau neapsiverkus. Tiesa paskui dėl pogimdyvinių komplikacijų atvažiavus buvo tikrai labai malonus, stengėsi ir tt., bet va toks nemalonus prisiminimas..
Atsakyti
maume kaip suprasti betraukdamas per danti?
nzn man jis nepanaus i toki kuris kazka noretu erzinti specialiai...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 06 26, 19:35)
nzn man jis nepanaus i toki kuris  kazka  noretu erzinti specialiai...

mastau.gif
man irgi.
daktaras yra pasakojes, kad buna tokiu gimdyviu, kad vos ne paciame ikarstyje "atsisako" gimdyt.. medikams tenka pasitelkti ne tik medic. bet ir psichologines zinias.
gal ta moteris, kuriai gydytojas bande padet ir KURI turejo pagimdyt o ne gydytojas, po jo grieztesnio tono ne taip ka suprato, o dabar taip interpretuoja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 06 26, 19:35)
nzn man jis nepanaus i toki kuris  kazka  noretu erzinti specialiai...

QUOTE(-chile- @ 2011 06 27, 00:21)
mastau.gif
man irgi.
daktaras yra pasakojes, kad buna tokiu gimdyviu, kad vos ne paciame ikarstyje "atsisako" gimdyt.. medikams tenka pasitelkti ne tik medic. bet ir psichologines zinias.
gal ta moteris, kuriai gydytojas bande padet ir KURI turejo pagimdyt o ne gydytojas, po jo grieztesnio tono ne taip ka suprato, o dabar taip interpretuoja? unsure.gif

čia tamsta bandote kažką ne taip interpretuoti visai ne į temą. Jis nuo pat pradžios bandė įtraukti mane į tokį provokuojantį pokalbį, mazdaug iš kur aš žinau tą ar tą dalyką, kad mano išsilavinimas kliudys man lengvai pagimdyt (o aš visai nesistengiau demonstruoti kažkokio išsilavinimo, mes net ne apie gimdymą pradžioj kalbėjom, o apie tam tikrus mano skausmus ir aš spėdama paklausiau ar gali būti tas ir tas),paskui dar pasityčiojo kad sunkiai tveriu skausmą (tikrai nešūkavau, bet iš veido matėsi kaip kankinuos ;ir aiškino kad per sarėmius geriau gulėti blink.gif , o aš čia tipo "sportuoju", kad aparatas nerodo stipriu saremiu , kitos daug daugiau ištveria).Atsisakyt gimdyt man į galvą nešovė ir cezario neprašiau, man labiausiai norėjosi, kad jis išvis nesirodytų akyse ir labai apsidžiaugiau kad operavo nebe jis.
Paskui palatoj jis mandagiau daug šnekėjo mirksiukas.gif
Iki šiol tam žmogui kažkokį pasibjaurėjimą jaučiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 08 liepos 2011 - 14:33
QUOTE(-chile- @ 2011 07 08, 16:50)
nepykite, as nieko blogo neturejau omenyje 4u.gif
uzuojauta Jums, kad tokia ypatinga diena daktaras buvo nekoks psichologas.
Tikrai panasu i daktara, jis kartais ir man pasirodydavo ironizuoja jeigu bandai ko pati klausti.

ir jūs nepykit, aš taip ilgai neprisijungiau čia ir nemačiau kad klausė blush2.gif Va tas ironizavimas vienoms gal nekliūva, bet aš jau su tookiais skausmeliais buvau, kad mane veikė labai erzinančiai.Plius kad dėl to erzinimo ir juokelių nepastebėjo to, ką tikrai turėjo pastebėt. Gal jam tokia diena buvo, nežinau. Nes paskui jau ir su komplikacijom po 1,5men atvaziavus jis tikrai buvo mandagus baisiai, nors ne pas jį ejau apžiūrai, bet jis pamatė ir priėjo, pasakojo, kad mano gimdymas tikrai buvo komplikuotas ir lb sudėtingas, nu ir kazkaip jautėsi kad kaltas jaučias tikrai.Bet matot gimdant kažkokie sustiprinti įspūdžiai ir labai ilgai pykau ant jo, ir dabar kazkaip nu nenorėčiau pas jį tikrai, tiesiog nemalonūs prisiminimai. Bet čia tik mano patirtis ir nuomonė.
P.S. Turbūt renkantis daktarą svarbu ir kokio charakterio pati gimdyvė. Man pvz geriau Razumas pasirodė, tiesmukas toks, gal grubesnis, bet kazkoks diskretiškesnis..
Atsakyti