QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 09:55)
Net negirdėjau apie tokius dažus
Kai buvau nusidažius tamsiai (iš karto visą galvą), tai baisiai sau nepatikau. Žiūrėdavau į save ir verkdavau. O ir noras puoštis, gražiai atrodyt buvo dingęs. Būdama blondinė mėgstu šviesias, ryškias spalvas

ir visiškai nemėgstu make up. O kai pati sau nebuvau simpatiška ir vyras kentėdavo.. Bet tai truko neilgai, nedepresavau ilgai ir po mėnesio vėl blond hair buvau

Ir nėr čia ko gailėt plaukučių, jei juos gerai ir tinkamai prižiūrime, ne taip ir kenkia tas dažymas, nes tamsiaplaukės ne tiek deda į plaukus, kiek šviesiaplaukė
ai turbut kad jau baigiu apsisprest, manau vel tapsiu blondine, manau tada atsigausiu ir dvasiskai, kai sau patiksiu ir nuotaika pasitaisys.

beja si kauke labai tinka, jei reikia laiko priprast, nes su ja galima tonuoti, trumpiau palaikai ir spalva sviesesne, arba kai atsiplovineja, po truputi svieseja, tai nera soko didelio ir verkt nereikia, nes bet kada gali "nusiskalbt" ta spalva

as perku kirpykloje tai naujas produktas pries metus atsirado, berods tai italiska produkcija, yra keliu atspalviu, raudonos, auksines blondines, kavos ir kakavos, tai tikrai rinktis yra is ko, tik tikrai zinau, kad labai sunku rast, beje ir kirpejos nelinkusios sios kaukes rekomenduot, nes nuplaukia klientes, dazyt plauku dazais nereikia, todel man is pradziu sake: oi zalsvi plaukai gausis, negrazau - dazyk dazais

na as nepasidaviau nes drauge rekomendavo, o dabar tikrai dziaugiusi