Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

QUOTE(kitty_smile @ 2010 05 19, 12:30)
dabar nepamenu tiksliai pavadinimo, bet antras zodis tikrai cacao  biggrin.gif patikslinsiu kai namie busiu jei idomu.

Aha, įdomu mirksiukas.gif O kaip dažnai plaukate kai per pusę galvos tamsūs plaukučiai? Nes pati jau dažniau pradėjau, nes visai kitoks vaizdelis, atrodo nešvarūs ir susiriebalavę.. Įsivaizduoju, kad nuaugę atrodo nekaip, kas vėl gali pastumėt į dažymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 19, 09:10)

Oho, nu jūs ir kiek visko dedat ant plaukų, aš nieko iš paminėtų. Nebent vėjelį mašinoje plaukus išsidžiovint blush2.gif

Na mano plaukai naturaliai banguoti, tai reikia kazka su jais daryt, arba tiesint arba putas det garbanom, tai taip ir gaunas, kai rytais galva plaunu reikia spet kad isdziutu ir kad istiesint. Tai zodziu pora metu taip diena is dienos ir dar sviesinimas labai nualino plaukus, dabar taip nebedarau ir patrumpinau gerokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 05 19, 13:51)
Na mano plaukai naturaliai banguoti, tai reikia kazka su jais daryt, arba tiesint arba putas det garbanom, tai taip ir gaunas, kai rytais galva plaunu reikia spet kad isdziutu ir kad istiesint. Tai zodziu pora metu taip diena is dienos ir dar sviesinimas labai nualino plaukus, dabar taip nebedarau ir  patrumpinau gerokai  ax.gif

Kažkada aš ir svajojau apie garbanotus plaukus, bet jų priežiūra irgi ne juokai, labai baisiai veliasi.
Turi tiesius, nori banguotų, turi banguotus- tiesių. Nesuprasi tų moterų hihihi.gif
Atsakyti
Problemos tame, kad man patinka ir blondine but biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pasizuriu vis y nuotraukas, ziuriu nugi grazu biggrin.gif bet jei tik pamatau savo nuotrauka kur plaukai ne itin kaip atrodo iskart sakau, kad vasara tikrai dazysiu biggrin.gif bet db jau lyg tvirtai esu nusprendus, kad tapsiu ruda.. Sestaideny dar nueisiu y kirpykla, nusidazysiu skanis, nes laukia vestuves, krikstynos... Ir birzelio vidury kazkur leksiu rudintis 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tas pats, beveik visur, kur blondinė- graži pati sau biggrin.gif
Gal pradžioj pabandykit sruogelėm tamsint? Kad akis priprastų
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 19, 13:13)
Aha, įdomu mirksiukas.gif  O kaip dažnai plaukate kai per pusę galvos tamsūs plaukučiai? Nes pati jau dažniau pradėjau, nes visai kitoks vaizdelis, atrodo nešvarūs ir susiriebalavę.. Įsivaizduoju, kad nuaugę atrodo nekaip, kas vėl gali pastumėt į dažymą ax.gif

KC profesional - spalva cacao as plaunu kas antra diena, o kauke dedu karta per savaite ir laikau apie 15 min, siaip man ji tikras issigelbejimas, spalva tampa gana lygi, na neidealiai vienoda, bet niekas nepastebi, kad as pusiau blondine biggrin.gif kai esu tokia neapsisprendus, dazais tikrai dazyt nenoriu, nes tada jau kelio atgal bevei nera.
Papildyta:
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 08:50)
Man tas pats, beveik visur, kur blondinė- graži pati sau biggrin.gif
Gal pradžioj pabandykit sruogelėm tamsint? Kad akis priprastų

vat man lygiai tas pats, paziuriu nuotraukas kur esu sviesi, na net sirdi suspaudzia, tikrai grazu, o brunete... tikrai daug susitvarkyt reikia kad ispudingiau atrodyciau, butinai issitiesint plaukus pasidazyt gerokai, tada dar vaizdas yra, o siaip darbe kas diena tai fe ax.gif kazkaip jauciu kad net sau maziau patinku, vis nusiviliu i veidrodi ziuredama, bet taip ir neissprendziu dilemos ka daryt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty_smile @ 2010 05 20, 09:11)
KC profesional - spalva cacao as plaunu kas antra diena, o kauke dedu karta per savaite ir laikau apie 15 min, siaip man ji tikras issigelbejimas, spalva tampa gana lygi, na neidealiai vienoda, bet niekas nepastebi, kad as pusiau blondine  biggrin.gif  kai esu tokia neapsisprendus, dazais tikrai dazyt nenoriu, nes tada jau kelio atgal bevei nera.
Papildyta:

vat man lygiai tas pats, paziuriu nuotraukas kur esu sviesi, na net sirdi suspaudzia, tikrai grazu, o brunete... tikrai daug susitvarkyt reikia kad ispudingiau atrodyciau, butinai issitiesint plaukus pasidazyt gerokai, tada dar vaizdas yra, o siaip darbe kas diena tai fe  ax.gif kazkaip jauciu kad net sau maziau patinku, vis nusiviliu i veidrodi ziuredama, bet taip ir neissprendziu dilemos ka daryt...  doh.gif

Net negirdėjau apie tokius dažus smile.gif
Kai buvau nusidažius tamsiai (iš karto visą galvą), tai baisiai sau nepatikau. Žiūrėdavau į save ir verkdavau. O ir noras puoštis, gražiai atrodyt buvo dingęs. Būdama blondinė mėgstu šviesias, ryškias spalvas user posted image ir visiškai nemėgstu make up. O kai pati sau nebuvau simpatiška ir vyras kentėdavo.. Bet tai truko neilgai, nedepresavau ilgai ir po mėnesio vėl blond hair buvauuser posted image Ir nėr čia ko gailėt plaukučių, jei juos gerai ir tinkamai prižiūrime, ne taip ir kenkia tas dažymas, nes tamsiaplaukės ne tiek deda į plaukus, kiek šviesiaplaukėuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 09:55)
Net negirdėjau apie tokius dažus smile.gif
Kai buvau nusidažius tamsiai (iš karto visą galvą), tai baisiai sau nepatikau. Žiūrėdavau į save ir verkdavau. O ir noras puoštis, gražiai atrodyt buvo dingęs. Būdama blondinė mėgstu šviesias, ryškias spalvas user posted image ir visiškai nemėgstu make up. O kai pati sau nebuvau simpatiška ir vyras kentėdavo.. Bet tai truko neilgai, nedepresavau ilgai ir po mėnesio vėl blond hair buvauuser posted image Ir nėr čia ko gailėt plaukučių, jei juos gerai ir tinkamai prižiūrime, ne taip ir kenkia tas dažymas, nes tamsiaplaukės ne tiek deda į plaukus, kiek šviesiaplaukėuser posted image

ai turbut kad jau baigiu apsisprest, manau vel tapsiu blondine, manau tada atsigausiu ir dvasiskai, kai sau patiksiu ir nuotaika pasitaisys. ax.gif beja si kauke labai tinka, jei reikia laiko priprast, nes su ja galima tonuoti, trumpiau palaikai ir spalva sviesesne, arba kai atsiplovineja, po truputi svieseja, tai nera soko didelio ir verkt nereikia, nes bet kada gali "nusiskalbt" ta spalva biggrin.gif as perku kirpykloje tai naujas produktas pries metus atsirado, berods tai italiska produkcija, yra keliu atspalviu, raudonos, auksines blondines, kavos ir kakavos, tai tikrai rinktis yra is ko, tik tikrai zinau, kad labai sunku rast, beje ir kirpejos nelinkusios sios kaukes rekomenduot, nes nuplaukia klientes, dazyt plauku dazais nereikia, todel man is pradziu sake: oi zalsvi plaukai gausis, negrazau - dazyk dazais biggrin.gif na as nepasidaviau nes drauge rekomendavo, o dabar tikrai dziaugiusi thumbup.gif
Atsakyti
O kur jos gaut?
Aš dar ir pažiūrėsiu, bet jaučiu, kad blond hair man jau lemtis, prilipo ir tiek user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 20 gegužės 2010 - 10:18
[B]
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 11:10)
O kur jos gaut?
Aš dar ir pažiūrėsiu, bet jaučiu, kad blond hair man jau lemtis, prilipo ir tiek user posted image

as perku siauliuose "saules" kirpykloje, reikia uzsisakyti is anksto. na bet manau kad galima ir kur nors rast kitur
http://server2.manod....JPG?1264789479
vat radau paziuret kaip atrodo
Papildyta:
tik cia raudonas atspalvis
Atsakyti
Pvz. as dvejus metus buvau dazyta blondine. Jau ir spalva grazi buvo-pelenu atspalvio,be geltonumo. Bet pastebejau,kad labai issausejo plauku galiukai, buvo kaip guma i tuo paciu metu kaip sienas..jau ir aliejuku tepiau ir kaukes dejau-nepadejo. Vakar nuejau i kirpykla ir persidaziau. Norejau sokoladines spalvos, bet kirpeja pasake,kadangi plaukas labai sviesintas ir nualintas,spalva bus daug sviesesne,nei paleteje. Taip ir gavosi,bet as patenkinta biggrin.gif taciau teko nukirpti apie 5 cm del tu galiuku...
Gal parekomenduosit koki gera aliejuka galiukams?
Atsakyti
Alyvų aliejus galiukams
Atsakyti