QUOTE(syppsenelle @ 2010 05 18, 08:54)
As tai jau gerus puse metu apie tai galvoju

Bet iskart buvau nusprendus, kad jeigu sugalvosiu, tai tik vasara, nes nesinori y univera vazinet su neaiskia plauku spalva

o per vasara tikiuosi spalva taps normali

bet irgi sia tema pas mane daaug minciu
Aš bandysiu atsiaugint ir žiūrėsiu, kas bus

Jei nusidažysiu blond, tai eilinį kartą įsitikinsiu, kad mano dalia
QUOTE(kitty_smile @ 2010 05 18, 13:08)
na ziuriu dauguma merginu ir moteru sunerimusios del plauku spalvos

as taip pat labai ilgai buvau blondine 8metus, o mano naturali plauku spalva beveik juoda...

tai jau vargau siaubingai, kadangi mano plaukai ganetinai ilgi tai ir prieziurai baisiai daug pinigu isleisdavau,

dabar esu brunete, nedazau as plauku dazais, nusipirkau kirpykloje dazancia kauke ir jau metus esu brunete, karta per savaite padazau ir puikiai laikosi

, tik vat beda ta, kad visi aplinkiniai skatina mane vel tapti blondine, as ir pati manau kad taip atrodziau nepalyginamai graziau, tai ir kankinuos dabar neapsispresdama, skaitau forume vis delioju pliusus ir minusus... taigi klausimelis, kas jums svarbiau, ar plauku naturalus sveikumas, ar bele kad graziai atrodyt leidziant pinigus pastoviai ir laika plauku prieziurai????
Žiauriausia yra tai, kad kai būni blond, tai žmonės kalba kaip gražu tamsiai, o kai tamsiai- tada blond. Ir tai mane užmuša

Nes iš tamsios į šviesią esu atsivertus jau porą gerų kartų. Nes po baltos ruda taip baisiai atrodo, veidas išblyškėja, siaubas. Reikia po truputį akis pratint, o ne iš karto, kaip pati padariau.
O jūsų klausimas tai didžiausia dilema blondinėm, nes nėra gerų ir nekenkiančių šviesių dažų. Ir kas iš to natūralaus sveikumo, jei pačiai negražu? Nors, atsiauginus savo spalvą ir plaukučiai labiau augtų.. Žodž, vėl +- skaičiuoju
Moteriškumas talentas, kuris egzistuoja kažkur šalia būtų ir bebūtų stebuklų..