Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

QUOTE(diamondness @ 2010 04 30, 20:59)
Galetumet foto palyginimui idet,idomu visgi biggrin.gif  ax.gif

galiu kam atsiųsti foto, kas netingės įdėti:} nes man kažkodėl nededa čia foto:}
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 02, 16:09)
Kiek iš savo patirties galiu pasakyti, man po šviesių plaukų ruda pradėjo laikytis tik po kokių 5 dažymų..  smile.gif  po pirmųjų dažymų išvis nusiplaudavo iki geltonumo..

Pasirodau, kaip vis dar atrodau po beveik menesiuko pirmo dazymo. Plaukai kazkiek nusiplove, bet tai pranoko mano lukescius thumbup.gif Plaunu kas antra diena !!! Foto darytos siai spec "parodai", todel tokia ir kokybe blush2.gif Planuoju dazyti uz kokios savaites dvieju ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 04 gegužės 2010 - 14:28
QUOTE(chiuncia @ 2010 05 04, 14:26)
Pasirodau, kaip vis dar atrodau po beveik menesiuko pirmo dazymo. Plaukai kazkiek nusiplove, bet tai pranoko mano lukescius  thumbup.gif  Plaunu kas antra diena !!! Foto darytos siai spec "parodai", todel tokia ir kokybe  blush2.gif Planuoju dazyti uz kokios savaites dvieju  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

na matosi kad prasiplove, noretusi jau nauja dazo porcija uzkraut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SunMoon @ 2010 05 04, 15:54)
na matosi kad prasiplove, noretusi jau nauja dazo porcija uzkraut  mirksiukas.gif

taip matosi, bet turint omeny, kad kas antra diena menesi galva ploviau po vieno dazymo ant blondinisku plauku, tai nera taip baisu blush2.gif
Siaip vaikstau susirisusi beveik visada, tai dar laukiu su tuo dazymu, bus vesele menesio gale, va tada noriu sviezia spalvyte pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos reikia jusu patarimo.
Jei jusu plaukai buti neilgi na iki peciu, ploni, lygūs, ar šviesintumėte sruogelėmis. Ar patartumetė detis chemini?
Nes jau atsibodo nebesusitvarkyti su plaukais tokiais nepaklusniais.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 05 04, 17:23)
Merginos reikia jusu patarimo.
Jei jusu plaukai buti neilgi na iki peciu, ploni, lygūs, ar šviesintumėte sruogelėmis. Ar patartumetė detis chemini?
Nes jau atsibodo nebesusitvarkyti su plaukais tokiais nepaklusniais.
Aciu  4u.gif

As deciau arba lengva chamini arba dazyciau sviesiom sruogelem...gera kirpeja neleis abiejju dalyku daryti is karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 05 05, 09:42)
As deciau arba lengva chamini arba dazyciau sviesiom sruogelem...gera kirpeja neleis abiejju dalyku daryti is karto  mirksiukas.gif

Abiejų dalykų, tai jokiu būdu ir pati žinau, kad negalima. Bet arba cheminis, arba sruogelėm šviesinti, vis gražiau atrodyčiau. Juk gal nenudegins gal visiškai paskutinių plaukų.
Atsakyti
Aš irgi dabar svarstau tarp blondiniškų ir rudų plaukų doh.gif Blondinė esu jau kokius šešis metus. Plaukai tikrai pavargo nuo to dažymo, tai jau pasirįžau vasarą nusidažyt šokoladine ruda spalva blush2.gif Dar kartą šaknis pasidažysiu, nes eisiu į vestuves, tai bijau šokiruot visus savo kitokiais plaukais biggrin.gif o paskiau vasarą jau tikrai nusitamsinsiu smile.gif tik va nepatinka man, kad ta spalva nusiplauna greit, bet tai ką, teks pavargt, norint, kad spalva imtų laikytis biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir galvoju iš šviesiaplaukės į tamsią, bet TIK GALVOJU, nes jau ne kartą taip buvo, kad nusidažau ir verkiu kaip blondine vėl noriu būt biggrin.gif
O atsiaugint neišeina?
Atsakyti
As tai jau gerus puse metu apie tai galvoju biggrin.gif Bet iskart buvau nusprendus, kad jeigu sugalvosiu, tai tik vasara, nes nesinori y univera vazinet su neaiskia plauku spalva blush2.gif o per vasara tikiuosi spalva taps normali lotuliukas.gif bet irgi sia tema pas mane daaug minciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na ziuriu dauguma merginu ir moteru sunerimusios del plauku spalvos ax.gif as taip pat labai ilgai buvau blondine 8metus, o mano naturali plauku spalva beveik juoda... doh.gif tai jau vargau siaubingai, kadangi mano plaukai ganetinai ilgi tai ir prieziurai baisiai daug pinigu isleisdavau, doh.gif dabar esu brunete, nedazau as plauku dazais, nusipirkau kirpykloje dazancia kauke ir jau metus esu brunete, karta per savaite padazau ir puikiai laikosi 4u.gif , tik vat beda ta, kad visi aplinkiniai skatina mane vel tapti blondine, as ir pati manau kad taip atrodziau nepalyginamai graziau, tai ir kankinuos dabar neapsispresdama, skaitau forume vis delioju pliusus ir minusus... taigi klausimelis, kas jums svarbiau, ar plauku naturalus sveikumas, ar bele kad graziai atrodyt leidziant pinigus pastoviai ir laika plauku prieziurai???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2010 05 18, 08:54)
As tai jau gerus puse metu apie tai galvoju  biggrin.gif  Bet iskart buvau nusprendus, kad jeigu sugalvosiu, tai tik vasara, nes nesinori y univera vazinet su neaiskia plauku spalva  blush2.gif  o per vasara tikiuosi spalva taps normali  lotuliukas.gif bet irgi sia tema pas mane daaug minciu  drinks_cheers.gif

Aš bandysiu atsiaugint ir žiūrėsiu, kas bus lotuliukas.gif Jei nusidažysiu blond, tai eilinį kartą įsitikinsiu, kad mano dalia lotuliukas.gif

QUOTE(kitty_smile @ 2010 05 18, 13:08)
na ziuriu dauguma merginu ir moteru sunerimusios del plauku spalvos  ax.gif  as taip pat labai ilgai buvau blondine 8metus, o mano naturali plauku spalva beveik juoda...  doh.gif tai jau vargau siaubingai, kadangi mano plaukai ganetinai ilgi tai ir prieziurai baisiai daug pinigu isleisdavau, doh.gif  dabar esu brunete, nedazau as plauku dazais, nusipirkau kirpykloje dazancia kauke ir jau metus esu brunete, karta per savaite padazau ir puikiai laikosi 4u.gif , tik vat beda ta, kad visi aplinkiniai skatina mane vel tapti blondine, as ir pati manau kad taip atrodziau nepalyginamai graziau, tai ir kankinuos dabar neapsispresdama, skaitau forume vis delioju pliusus ir minusus... taigi klausimelis, kas jums svarbiau, ar plauku naturalus sveikumas, ar bele kad graziai atrodyt leidziant pinigus pastoviai ir laika plauku prieziurai???? 4u.gif

Žiauriausia yra tai, kad kai būni blond, tai žmonės kalba kaip gražu tamsiai, o kai tamsiai- tada blond. Ir tai mane užmuša doh.gif Nes iš tamsios į šviesią esu atsivertus jau porą gerų kartų. Nes po baltos ruda taip baisiai atrodo, veidas išblyškėja, siaubas. Reikia po truputį akis pratint, o ne iš karto, kaip pati padariau.
O jūsų klausimas tai didžiausia dilema blondinėm, nes nėra gerų ir nekenkiančių šviesių dažų. Ir kas iš to natūralaus sveikumo, jei pačiai negražu? Nors, atsiauginus savo spalvą ir plaukučiai labiau augtų.. Žodž, vėl +- skaičiuoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 18 gegužės 2010 - 13:26