vakar is blondines virtau briunete kirpeja nudaze profesionaliais L'oreal dazais, esu labai patenkinta rezultatu, nes spalva gavosi tolygi, plaukai labai blizgantys
Sveikos Ir man pastaruoju metu neduoda ramybes mintis persidazyt tamsiau pabuvau blondine metus, bet matau kad kai buvo tamsesni plaukai tai atrode zymiai sveikiau, tai manau gal del plauku sveikatos verta rizikuoti.. Buvau visokia - ryza, juoda, naturali, ir blondine manau noreciau grizti prie siek tiek tamsesniu plauku, tokiu i ruduma... bet vis nesiryztu, juk taip ilgai svajojau apie sviesius plaukus...
As toms, kurios naturaliai gan sviesios ir nori dazytis tamsiai, tikrai patarciau dar pagalvoti apie tai, kad saknis reiks daznai dazyti As pati buvau nusidazius, ir is tikro man labai patiko, na bet po 2 sav pradedavo po biski matytis ataugantys sviesus plaukai. Turejau pasirinkti artimesni savo naturaliai spalvai varianta, nes tiesiog pavargau dazyt kas 3 sav
Sveikos kaip manote, ar verta man persidažyti plaukus į šokolado ar pieniško šokolado spalvą? Labai jau noriu pakeisti išvaizdą, ir šiaip atsibodo būti blonde jau visą savo gyvenimą, o ir plaukučių gaila, nors ir turiu jų pakankamai, bet labai greitai jie nušiūra, o ir neblizga normaliai..... Įkeliu savo foto...pasakykit savo nuomonę... O čia su drauge, kadangi neturiu daugiau vienos foto...
Dianele, manau, kad tiktu jums tamsesne spalva, nes dabar prie tu sviesiu plauku veido spalva ryskiai per tamsi...kazkokia piguma atrodo...ir dar tos ruzavos lupos Kokia karameline spalva tiktu ir aisku veido nereiketu taip rudint
Na, tamsesnę pudrą renkuosi nes žiemą veido oda per balta, išviso atrodo tragiškai, vasara kas kita, įdegu rudai, gražiai, nieko nereikia papildomai naudoti... Dėl lūpų, pritariu, per ryškios, dabar visai kitą spalvą naudoju, manau geriau jau atrodo Jetus, noriu šiandien nusidažyti plaukus, bet kaip bijau... vyras sako, kad man išvis netiktų...bet ką tie vyrai supranta
Man atrodo, kad jum tiktu, bet ne radikaliai tamsi, o kazkoks svelnesnis rudumas Alia kakavinis ar pan.
Pabandykit pradzioj nuplaunamais dazais, jei labai baisu
Labai dėkui už patarimus. O gal galite įmesti pavyzdį ką turėjote galvoje "kakavinė spalva" ? paletę ar kažką...nes sunkiai įsivaizduoju...kakva tamsi juk nemenkai...