Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

fukse, gal gali ideti foto pries ir po? as planuoju savo blondiniskas garbanas i naturalia spalva dazytis.. tik mastau, kad gal sruogom tamsiom pirma. reikes su kirpeja dar pasitarti. nes visos galvos iskart nenoriu dazyti. buvau as cia pries pora metu visa galva is blondines i tamsia nusidazius, tai buvo didziulis sokas ir man, ir aplinkinias, todel ir vel patapau blondine. bet dabar noriu savo naturaliu plauku, nes is to sviesinimo plaukai labai suplonejo, slenka, letai auga, sausi ir siaip man jau po 2savaiciu dazymo lenda tamsios saknys, ka slb mnegraziia atrodo. turiu kasdien galva plauti, nes kitaip neimanoma..
Atsakyti
as jau kokie 2-3 men kaip tapus briunete - kaifas wub.gif plaukai nuolat blizga, nesivelia, nes dregmes netruksta ir prieziura paprastesne thumbup.gif dabar esu tamsiai sokoladine, kai iskart nusidazau, tai beveik juoda, bet po to truputeli nusvieseja, bet kaip beamoniakiams dazamas Green Light) galiu rasyt 10 balu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 04, 17:39)
as jau kokie 2-3 men kaip tapus briunete - kaifas  wub.gif plaukai nuolat blizga, nesivelia, nes dregmes netruksta ir prieziura paprastesne  thumbup.gif dabar esu tamsiai sokoladine, kai iskart nusidazau, tai beveik juoda, bet po to truputeli nusvieseja, bet kaip beamoniakiams dazamas Green Light) galiu rasyt 10 balu  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif aš apie mėnesį nutamsėjusi, bet negaliu atsidžiaugt thumbup.gif o jau blizgūs, minkštučiai, tokie sveiki ir švelnūs thumbup.gif aš dažiau schwarzkopf dažančiom putom be amoniako black/brown, tai gavausi juodulė. dabar nusiplovė truputį į rudumą, tai kitąkart dažysiu tamsiai ruda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 10 04, 18:10)
drinks_cheers.gif aš apie mėnesį nutamsėjusi, bet negaliu atsidžiaugt  thumbup.gif o jau blizgūs, minkštučiai, tokie sveiki ir švelnūs  thumbup.gif aš dažiau schwarzkopf dažančiom putom be amoniako black/brown, tai gavausi juodulė.  dabar nusiplovė truputį į rudumą, tai kitąkart dažysiu tamsiai ruda  smile.gif

mane kirpeja dazydavo L'orealio prof dazais, o pati paskutiniu metu nusidaziau beamonialiais Green Light wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 04, 17:39)
as jau kokie 2-3 men kaip tapus briunete - kaifas  wub.gif plaukai nuolat blizga, nesivelia, nes dregmes netruksta ir prieziura paprastesne  thumbup.gif dabar esu tamsiai sokoladine, kai iskart nusidazau, tai beveik juoda, bet po to truputeli nusvieseja, bet kaip beamoniakiams dazamas Green Light) galiu rasyt 10 balu  drinks_cheers.gif

o kokia naturali spalva?

as noriu tamset bet bijau doh.gif esu naturaliai sviesi9pelenu spalvos) , oda sviesi , linkusi rausti , akys melynos . bet sviesinimas mano plaukam amen doh.gif buvau atsiauginus naturalius po keliu metu pritruko man ryskumo ir vel nusisviesinau . rezultatas vel nutriuse slenkantys plaukai . galvoju jei patamseciau labiau nei mano naturalus g.gif bet bijau del odos spalvos , ar tiks man ta tamsi spalva
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 04, 20:10)
o kokia naturali spalva?

as noriu tamset bet bijau  doh.gif  esu naturaliai sviesi9pelenu spalvos) , oda sviesi , linkusi rausti , akys melynos . bet sviesinimas mano plaukam amen  doh.gif  buvau atsiauginus naturalius po keliu metu pritruko man ryskumo ir vel  nusisviesinau . rezultatas vel nutriuse slenkantys plaukai . galvoju jei patamseciau labiau nei mano naturalus  g.gif bet bijau del odos spalvos , ar tiks man ta tamsi spalva

lygiai ta pati situacija pas mane ir oda, ir plaukai, ir akys tokios pat smile.gif as sviesinu, nemanau, kad man tiktu tamsi spalva:) bet kad plaukai gerai atrodytu tai pinigu jiems oho kiek isleidziu smile.gif taip noretusi, kad maziau vargo butu:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 10 04, 21:30)
lygiai ta pati situacija pas mane ir oda, ir plaukai, ir akys tokios pat smile.gif as sviesinu, nemanau, kad man tiktu tamsi spalva:) bet kad plaukai gerai atrodytu tai pinigu jiems oho kiek isleidziu smile.gif  taip noretusi, kad maziau vargo butu:)

bet man tikrai labai kenkia sviesinimas unsure.gif o priemones perku tai tikrai geras , viska prof , einu i proceduras , naudoju visokias ampoles . kiek isleidziu pinigu tai tie plaukai turetu sluot zeme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 04, 21:59)
bet man tikrai labai kenkia sviesinimas  unsure.gif o priemones perku tai tikrai geras , viska prof , einu i proceduras , naudoju visokias ampoles . kiek isleidziu pinigu tai tie plaukai turetu sluot zeme  lotuliukas.gif

o su kirpeja del dazymo ir plauku spalvos kokios nors nieko nekalbejai?smile.gifo gal tiktu tamsi blondine smile.gif nes zinai ir tu sviesiu atspalviu gi begales yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 04, 20:10)
o kokia naturali spalva?

pilka peles spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 10 04, 22:17)
o su kirpeja del dazymo ir plauku spalvos kokios nors nieko nekalbejai?smile.gifo gal tiktu tamsi blondine smile.gif nes zinai ir tu sviesiu atspalviu gi begales yra smile.gif

mano pacios kai buvau atsiauginus buvo blond tik ta spalva tokia neryski , neblizganti taip kaip dazyti plaukai del to ir nusisviesinau sruogom . gal vel sugryst i savo spalva ir nei tamsint nei sviesint unsure.gif but tiesiog lietuviska cool.gif
Papildyta:
Tifani gal gali idet foto kaip atrodei sviesiais ir kaip dabar ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 04, 23:04)

Tifani gal gali idet foto kaip atrodei sviesiais ir kaip dabar ?

paskutiniu metu nesifotkinau visai, tai ir nuotrauku neturiu unsure.gif siandien galutinai apsiprendziau, kad reikia atsiauginti karciukus, nes nepatogu doh.gif
Atsakyti
vakar tapau tamsiaplauke biggrin.gif pagaliau turiu lygia plauku spalva, nes blondiniskais plaukais prie saknu visada tamsesni budavo, per viduri normalus, galai vos ne peroksidiniai doh.gif ziuresiu kaip atrodys kelis k isplovus, bet dabar labai blizga wub.gif
Atsakyti