fukse, gal gali ideti foto pries ir po? as planuoju savo blondiniskas garbanas i naturalia spalva dazytis.. tik mastau, kad gal sruogom tamsiom pirma. reikes su kirpeja dar pasitarti. nes visos galvos iskart nenoriu dazyti. buvau as cia pries pora metu visa galva is blondines i tamsia nusidazius, tai buvo didziulis sokas ir man, ir aplinkinias, todel ir vel patapau blondine. bet dabar noriu savo naturaliu plauku, nes is to sviesinimo plaukai labai suplonejo, slenka, letai auga, sausi ir siaip man jau po 2savaiciu dazymo lenda tamsios saknys, ka slb mnegraziia atrodo. turiu kasdien galva plauti, nes kitaip neimanoma..
as jau kokie 2-3 men kaip tapus briunete - kaifas
plaukai nuolat blizga, nesivelia, nes dregmes netruksta ir prieziura paprastesne
dabar esu tamsiai sokoladine, kai iskart nusidazau, tai beveik juoda, bet po to truputeli nusvieseja, bet kaip beamoniakiams dazamas Green Light) galiu rasyt 10 balu

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 04, 17:39)
plaukai nuolat blizga, nesivelia, nes dregmes netruksta ir prieziura paprastesne
dabar esu tamsiai sokoladine, kai iskart nusidazau, tai beveik juoda, bet po to truputeli nusvieseja, bet kaip beamoniakiams dazamas Green Light) galiu rasyt 10 balu 

QUOTE(labo @ 2010 10 04, 18:10)

mane kirpeja dazydavo L'orealio prof dazais, o pati paskutiniu metu nusidaziau beamonialiais Green Light

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 04, 17:39)

o kokia naturali spalva?
as noriu tamset bet bijau

QUOTE(Rasytee @ 2010 10 04, 20:10)
o kokia naturali spalva?
esu naturaliai sviesi9pelenu spalvos) , oda sviesi , linkusi rausti , akys melynos . bet sviesinimas mano plaukam amen
buvau atsiauginus naturalius po keliu metu pritruko man ryskumo ir vel nusisviesinau . rezultatas vel nutriuse slenkantys plaukai . galvoju jei patamseciau labiau nei mano naturalus
bet bijau del odos spalvos , ar tiks man ta tamsi spalva

lygiai ta pati situacija pas mane ir oda, ir plaukai, ir akys tokios pat

QUOTE(jauniute @ 2010 10 04, 21:30)
lygiai ta pati situacija pas mane ir oda, ir plaukai, ir akys tokios pat
as sviesinu, nemanau, kad man tiktu tamsi spalva:) bet kad plaukai gerai atrodytu tai pinigu jiems oho kiek isleidziu
taip noretusi, kad maziau vargo butu:)

bet man tikrai labai kenkia sviesinimas

QUOTE(Rasytee @ 2010 10 04, 21:59)
bet man tikrai labai kenkia sviesinimas
o priemones perku tai tikrai geras , viska prof , einu i proceduras , naudoju visokias ampoles . kiek isleidziu pinigu tai tie plaukai turetu sluot zeme 

o su kirpeja del dazymo ir plauku spalvos kokios nors nieko nekalbejai?

QUOTE(jauniute @ 2010 10 04, 22:17)
o su kirpeja del dazymo ir plauku spalvos kokios nors nieko nekalbejai?
o gal tiktu tamsi blondine
nes zinai ir tu sviesiu atspalviu gi begales yra 

mano pacios kai buvau atsiauginus buvo blond tik ta spalva tokia neryski , neblizganti taip kaip dazyti plaukai del to ir nusisviesinau sruogom . gal vel sugryst i savo spalva ir nei tamsint nei sviesint

Papildyta:
Tifani gal gali idet foto kaip atrodei sviesiais ir kaip dabar ?
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 04, 23:04)
paskutiniu metu nesifotkinau visai, tai ir nuotrauku neturiu

vakar tapau tamsiaplauke
pagaliau turiu lygia plauku spalva, nes blondiniskais plaukais prie saknu visada tamsesni budavo, per viduri normalus, galai vos ne peroksidiniai
ziuresiu kaip atrodys kelis k isplovus, bet dabar labai blizga