Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

[quote=neiste,2010 12 08, 13:57]
[quote=Rutele_S,2010 12 08, 13:32]
Numirus temele, keliu akstyn 4u.gif
rutele, spalva thumbup.gif
imetu as savuosius po antro dazymo su blykste ir be jos 4u.gif
plaukau labai atsigavo thumbup.gif

http://public.fotki....o/sam-1902.html
http://public.fotki....o/sam-1909.html
[/quote]

Labai grazus plaukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 08, 15:22)
Labai grazus plaukai wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
topsecret.gif Aš ir jau brunett daugiau kaip mėnuo wub.gif
[quote=Rutele_S,2010 12 08, 12:32]
P.s. spalva gal ir ne tokia realybej atrodo, na bet vistiekkazkas matysis. Ir cia nera mano svajoniu spalva jeigu ka, tik pradzia, ilgo kelio po blondavimo lotuliukas.gif Nu ir susakiau doh.gif
[/quote]
Kiek čia laiko po dažymo? Nu tikrai daug geriau, negu blond tongue.gif

[quote=neiste,2010 12 08, 13:57]
[quote=Rutele_S,2010 12 08, 13:32]
plaukau labai atsigavo thumbup.gif
[/quote]
Nu plaukiukai pasakėlė, sveiki, ilgi, gražūs thumbup.gif
Kaip atgaivinot plaukučius?
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 08, 15:42)
topsecret.gif Aš ir jau brunett daugiau kaip mėnuo wub.gif 

Kiek čia laiko po dažymo? Nu tikrai daug geriau, negu blond tongue.gif
Nu plaukiukai pasakėlė, sveiki, ilgi, gražūs thumbup.gif
Kaip atgaivinot plaukučius?

virs 10 m buvau blonde, is pradziu su maximiniais dazais daziau, paskui - kirpykloje. pries kokius 5 m. plaukai luzinejo ziauriai, ne tai, kad galai, bet lusdavo nuo puses plauko doh.gif su kaukem, aliejais, kad ir sviesius, atsigaivinau kazkiek. dar pries 2 m. nemazai pakirpo..dabar, kai tamsus jie pradejo blizgeti, atrodo sveikesni, gyvesni ir apimtis atrodo didesne, bet noriu ilgu wub.gif iki uzpakalio, auginu toliau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 08 gruodžio 2010 - 13:48
QUOTE(neiste @ 2010 12 08, 14:48)
virs 10 m buvau blonde, is pradziu su maximiniais dazais daziau, paskui - kirpykloje. pries kokius 5 m. plaukai luzinejo ziauriai, ne tai, kad galai, bet lusdavo nuo puses plauko doh.gif su kaukem, aliejais, kad ir sviesius, atsigaivinau kazkiek. dar pries 2 m. nemazai pakirpo..dabar, kai tamsus jie pradejo blizgeti, atrodo sveikesni, gyvesni ir apimtis atrodo didesne, bet noriu ilgu wub.gif iki uzpakalio, auginu toliau cool.gif

Tai jau jie ilgi ir gražūs tongue.gif
Aš ir visą laiką dėjau aliejus, kaukes ir dabar bandau atgaivint, maitint. Jau mėnuo po pirmo dažymo praėjo, noriu antrą sluoksnį dėt, nes man atrodo, kad spalva turi pilkumo. Porą šviesių sruogelių palikau, kad akys priprastų, tai jau noriu rudų, šokoladinių plaukučių blush2.gif O pakirpo mane irgi taip gerai, iki pečių. Ankščiau gailėdavau, bet dabar nebe. Ataugs daug gražesni ir sveikesni, kaip jūsų cool.gif
Iš karto šeima, artimieji pasakė, kad daug gražiau taip, negu blond. O aš taip bijojau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 08, 15:59)

o as nostalgija pradejau sviesiems plaukams jaust doh.gif pasiziuriu i foto, atrodo visai kitas zmogus smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai.. Ir iš toli matosi lotuliukas.gif Man šviešiaplaukės be proto gražios ir ryškios moterys wub.gif Bet jau labai gaila plaukučių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 08, 17:22)
Tai jau tikrai.. Ir iš toli matosi  lotuliukas.gif  Man šviešiaplaukės be proto gražios ir ryškios moterys wub.gif Bet jau labai gaila plaukučių doh.gif

man taip pat, bet kiausinio ar popieriaus atspalvis man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 08, 16:22)
Tai jau tikrai.. Ir iš toli matosi  lotuliukas.gif  Man šviešiaplaukės be proto gražios ir ryškios moterys wub.gif Bet jau labai gaila plaukučių doh.gif

labai grazu sviesus plaukai wub.gif bet kai jie grazus , nenutriuse , nenudeginti . o tokius gali turet tik storu , stripriu plauku savininkes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 12 08, 17:22)
labai grazu sviesus plaukai  wub.gif  bet kai jie grazus , nenutriuse , nenudeginti . o tokius gali turet tik storu , stripriu plauku savininkes  rolleyes.gif

na kodel tik storu ir stipriu plauku savininkes, mano plaukai ploni, nera ypatingai stiprus, sviesinu jau gal 7 metai ir gerai jie pas mane atrodo, aisku prieziuros daug, vargelio yra, bet jei noris buti blondine tai ir darbo bei pinigu negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2010 12 08, 19:37)
na kodel tik storu ir stipriu plauku savininkes, mano plaukai ploni, nera ypatingai stiprus, sviesinu jau gal 7 metai ir gerai jie pas mane atrodo, aisku prieziuros daug, vargelio yra, bet jei noris buti blondine tai ir darbo bei pinigu negaila smile.gif

Manau ar blondine, ar brunete, nera skirtumo. Moteris visada turi priziuret plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 08, 21:05)
Manau ar blondine, ar brunete, nera skirtumo. Moteris visada turi priziuret plaukus smile.gif

zinoma, tik turejau omeny, kad blondine galima buti ne tik turint itin storus plaukus smile.gif
Atsakyti