Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 17, 21:43)
neysivaizduoju kaip gali gautis tokia spalvyte.. nes cia lyg naturali, lyg sruoguota  blush2.gif as irgi tokios noreciau  drinks_cheers.gif

cia mano svajoniu spalva, bet kaip ja ivardyti kirpejai, tai neisivaizduoju 4u.gif man tai cia lyg sruoginta atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 10 17, 20:40)
sveikutes,
taigi, is antradienio i ketvirtadieni perkeliau ejima i kirpykla.. masciau, persimasciau ir vel masciau, ir vel... kazkaip patinka ir tinka man sviesiai buti, bet.. labai jau jie sviesus, tai internete pasiziurejau ir bandysiu gal tokia spalvyte is pradziu padazyti..

Labai gražios spalvytės, bet pradžiai, kad akis priprastų, siūlyčiau sruogelėm. Nes pati esu iš blondinės į rudą staigiai virtusi, tai siaubas buvo man žiūrėt. Atrodo, kad net visas drabužių garderobas tinka tik prie šviesių plaukų biggrin.gif

QUOTE(jauniute @ 2010 10 18, 16:54)
cia mano svajoniu spalva, bet kaip ja ivardyti kirpejai, tai neisivaizduoju 4u.gif  man tai cia lyg sruoginta atrodo smile.gif

Aš pabandysiu sąvajai kirpėjai parodyt šias foto ax.gif Esu dar kolkas šviesi, bet jau pusę plaukų- mano natūrali spalva, labai panaši į pirmas 2nuotraukas. Tai gal kas ir gausis smile.gif
Atsakyti
Na va ką man atrašė mano kirpėja:
"nematau tavo galvos tai sunku ka ir pasakyt, bet cia greiciausiai pas sita mergaite pirmas dazymas ant naturaliu plauku
tavo tamsumas kitoks
reiktu balint saknis ir greiciausiai statyt rusvas sruogas antru dazymu"
Mergaitės, ką manot?
Atsakyti
sveikutes,

visgi ne 2dieni, o 4dieni nuejau i kirpykla ir pareiskiau savo kirpejai, kad nebenoriu buti blondine, noriu tamsiu plauku smile.gif tai ji ne neatkalbejo, pasitarem kaip kas ir nudaze mano plaukyciuas lb graziai smile.gif sruogavo, spalva tamsia pasirinkom, bet truputi rudos imaise, kad nesigauciau zalia smile.gif o pacius virsutinius plaukus, tiklsiau saknis, padaze sviesiom sruogom, tai gavausi tamsi su tokiu sviesiu,auksiniu atspalviu smile.gif lb grazu. sunku nupasakoti ta spalvyte, bet lb patenkinta, o ir kiek komplimetu gavau, kad ir akys lb isryskejo, ir pan. lb patenkinta esu. zinoma, spalvyte dar truputi pasvieses, nes buvau lb sviesi, bet kitakat vel tamsiu sruogu des, taip ir tapsiu grazia tamseplauke, o gal net ir prasysiu tokiu tamsiu plauku su trupuciu sviesiu sruogeliu atspalviu.. kazkas tokio.. ir plaukai daug graziau atrodo, nebe tie blondiniski smile.gif super patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 10 23, 20:26)
sveikutes,

visgi ne 2dieni, o 4dieni nuejau i kirpykla ir pareiskiau savo kirpejai, kad nebenoriu buti blondine, noriu tamsiu plauku smile.gif tai ji ne neatkalbejo, pasitarem kaip kas ir nudaze mano plaukyciuas  lb graziai smile.gif sruogavo, spalva tamsia pasirinkom, bet truputi rudos imaise, kad nesigauciau zalia smile.gif o pacius virsutinius plaukus, tiklsiau saknis, padaze sviesiom sruogom, tai gavausi tamsi su tokiu sviesiu,auksiniu atspalviu smile.gif lb grazu. sunku nupasakoti ta spalvyte, bet lb patenkinta, o ir kiek komplimetu gavau, kad ir akys lb isryskejo, ir pan. lb patenkinta esu. zinoma, spalvyte dar truputi pasvieses, nes buvau lb sviesi, bet kitakat vel tamsiu sruogu des, taip ir tapsiu grazia tamseplauke, o gal net ir prasysiu tokiu tamsiu plauku su trupuciu sviesiu sruogeliu atspalviu.. kazkas tokio.. ir plaukai daug graziau atrodo, nebe tie blondiniski smile.gif super patenkinta esu smile.gif

o gal foto galėtum įkelti?
Atsakyti

user posted image
man si plauku spalva nereali, noreciau tokios, ne tik ruda, bet su kazkokiu atspalviu, pasaka wub.gif nesiausi foto pas kirpeja, bet nesigavo mums taip..
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 25, 12:37)

thumbup.gif spalvyte. tokios ir as noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 10 25, 11:37)

tikrai nereali spalva thumbup.gif bet kaip tokia isgaut tai neisivaizduoju.As pries 3 m.nusitamsinau,dabar jau noreciau biski svieseniu vat kaip sitoj foto..
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 10 23, 21:26)
sveikutes,

imesk nuotraukyte pasikeitimo proga mirksiukas.gif
as dabar laukiu kol atsiplaus, is tamsios sokoladines spalvos siai dienai turiu kastonine, i ryzuma doh.gif dar menesiuka pakentesiu, tada dazysiu tamsiai pilka, savo naturalia spalva. tik ar neiseis pasiplovus zalias atspalvis? g.gif gal kuri turejot patirties su tokiu reikalu? g.gif kad is sviesiu i pilka perejus iseina zaliai, tai zinau, o kaip su is tamsesnes i pilka? nebenoriu, kad maisytu koki nors atspalvi, nes spalvai pasiplovus jis labai isryskeja doh.gif bent jau man cool.gif
Atsakyti
sveiki noriu ir as prisijungti prie jusu burio, penketa metu buvau sviesi , net platinine blondine ir viena karta nusprendziau buti brunete atsibodo tie nusiure plaukai biggrin.gif pirmus pora menesiuku tai buvo man baisu ziuret ir drabuziai pas mane dauguma tamsus ir plaukai tamsus vienu zodziu buvo tragedija, bet padejo issilaikyti tik artimuju draugu palaikymas ir pagyrimai jog man taip geriau nei sviesus biggrin.gif nors vienu metu jau norejau lekt i kirpykla ir sakyt padarykit mane vel blondine biggrin.gif bet aciu dievui taip nepadariau,nors db esu laaabai tamsi ruda bet man patinka ir net labai ir visi sako jog tinka biggrin.gif labai patinka plauku bukle tokie sveiki atrodo super biggrin.gif tik aisku teko nukirpt dauuug bet as juos pabandysiu atsiauginti biggrin.gif as tikiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2010 10 25, 14:14)
o kaip su is tamsesnes i pilka? nebenoriu, kad maisytu koki nors atspalvi, nes spalvai pasiplovus jis labai isryskeja doh.gif bent jau man cool.gif

del atspalvio ir man tas pats,bet man grynai ruda spalva paprasciausiai netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 10 25, 19:46)
sveiki noriu ir as prisijungti prie jusu burio, penketa metu buvau sviesi , net platinine blondine ir viena karta nusprendziau buti brunete atsibodo tie nusiure plaukai biggrin.gif  pirmus pora menesiuku tai buvo man baisu ziuret ir drabuziai pas mane dauguma tamsus ir plaukai tamsus vienu zodziu buvo tragedija, bet padejo issilaikyti tik artimuju draugu palaikymas ir pagyrimai jog man taip geriau nei sviesus biggrin.gif  nors vienu metu jau norejau lekt i kirpykla ir sakyt padarykit mane vel blondine  biggrin.gif  bet aciu dievui taip nepadariau,nors db esu laaabai tamsi ruda bet man patinka ir net labai ir visi sako jog tinka biggrin.gif  labai patinka plauku bukle tokie sveiki atrodo super biggrin.gif  tik aisku teko nukirpt dauuug bet as juos pabandysiu atsiauginti biggrin.gif as tikiu bigsmile.gif

idomu foto, ivertinsim bigsmile.gif man ir daug rubu nebetinka prie veido doh.gif
Atsakyti