Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

QUOTE(Indra A. @ 2010 12 15, 10:56)
Man taip pat nuostalgija blondinėms  ax.gif Bet kai spalva graži, plaukai sveiki ir nesudeginti smile.gif
Aš valar nusikirpau išdegintus plaukučius ir pasidažiau šokoladine spalva. Bet ji tokia į raudonį, gal dar nusiplaus sakau  g.gif

mesk foto bigsmile.gif
su tuo raudoniu man irgi tragedija, nu nekenciu as jo doh.gif man raudoni, bordiniai atspalviai su senem asocijuojasi doh.gif
Atsakyti
Na ka, pasitamsinau ir as plaukucius ax.gif Naudojau L`oreal Hi richesse 7.23 spalvyte, gavosi sviesiai ruda, ant galu matyt auksinis atspalvis labiau, nes gavosi sviesesne pustoniu, negu ataugusios naturalios saknys unsure.gif Nenorejau radikalaus tamsinimo, kurio metu jau po vieno dazymo beveik isgauni grazu, vientisa atspalvy, dar nezinau, kokia tamsi noriu tapti. Jausmas keistas tapti tamsesnei po 5-6 metu buvimo blondine, bet geras biggrin.gif Minusai - spalva greit atsiplaus, nes reikes keliu dazymu, kad ykibtu tvirciau, labiau matosi, kur pazeistas plaukas ar issisakoje galiukai ( nes ant sviesios sie trukumai uzmaskuojami), isryskeja baltos odos defektai (veido raudonis, spuogeliai, kapiliariai ir t.t.). Pliusai - plaukas slidesnis, blizgesnis, atrodo daugiau apimties ir paryskina bruozus. Dabar atsiauginsiu ir nukirpsiu tas siurenas ir busiu labai patenkinta thumbup.gif Tik turbut eksperimentuosiu su atspalviu, kol rasiu, kuris tikrai tiks ir patiks. Dabartinis neblogas, bet noretusi kazko gyvesnio, ryskesnio g.gif Gal po keliu dazymo ir nusurusiu galu pakirpimo atrodys geriau mirksiukas.gif

user posted image

Cia galit paziureti spalvyte, 7.23. Noreciau isbandyti ir 7.14 ir 7.34. Saltu imti kolkas negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 30 gruodžio 2010 - 12:15
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 30, 14:14)

imeskit foto, please smile.gif labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2010 12 30, 13:52)
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 30, 14:14)

http://public.fotki..../image0388.html

Nuo cia foto, prie skirtingu apsvietimu. Fotografuota su mobiliu, realiausia foto 3, tik tamsesni realybej. Kur daug aukso atspalvyje, ten blico isdaigos doh.gif
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2010 12 30, 15:03]
[/quote]

http://public.fotki..../image0388.html

Nuo cia foto, prie skirtingu apsvietimu. Fotografuota su mobiliu, realiausia foto 3, tik tamsesni realybej. Kur daug aukso atspalvyje, ten blico isdaigos doh.gif
[/quote]
man viena rodo, sviesius plaukucius unsure.gif
Atsakyti

Hmm ydomiai, su next or previous galima vartyti mano albumiuka g.gif
Bandysiu sukelti laikinai taip:

user posted image

user posted image

Pirma foto realiausia, tik tamsesne, nes fotoaparatas suvalgo daly spalvu cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 30 gruodžio 2010 - 13:37
QUOTE(Egliukasz @ 2010 12 30, 13:37)
Pirma foto realiausia, tik tamsesne, nes fotoaparatas suvalgo daly spalvu cia  g.gif

Kaip supratau jus dazet 7.23? paletej tokia silta spalva su raudonu pigmentu atrodo, o ant jusu plauku tokia naturali ash spalva smile.gif kazkaip visiskai skirtingos spalvos. As pati neseniai nusidaziau 7.23 (tik kitu dazu) tai va tokia spalva panasi ir gavosi kaip jusu idetoj paletej-tik beda atsiplauna i ryzuma truputi.
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2010 12 30, 15:12)
Kaip supratau jus dazet 7.23? paletej tokia silta spalva su raudonu pigmentu atrodo, o ant jusu plauku tokia naturali ash spalva  smile.gif kazkaip visiskai skirtingos spalvos. As pati neseniai nusidaziau 7.23 (tik kitu dazu) tai va tokia spalva panasi ir gavosi kaip jusu idetoj paletej-tik beda atsiplauna i ryzuma truputi.

Realiai sitoj Hi Richesse paletej tai irgi nera to raudonumo, as bijojau, kad tik neperpilkintu/nenumelsvintu plauku, nes viena dalyka apie L`oreal jau zinau - labai stiprus ash/violet visu rusiu dazuose. Net jei spalva atrodo bus rusva, dazniausiai tai buna labai nezymu. Bet reikia atsargiai labai, nes tas noras salta spalvyte tureti daug kartu man koja pakises buvo doh.gif
As ir esu bandziusi seniau 7.23 is kitu dazu, tai buvo grynas cinamonas, rusva. O gal cia tiesiog del to, kad dabar plaukai balinti smarkiai buvo g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as taip pat jauciu pokyciu poreiki ir mastau kaip cia graziai patamsejus, be samanu ar ryzumo spalvos (visokios velniavos ant galvos turejau pries keleta metu ir tikrai nelengvai isgavau grazu blond atspalvi...tiksliau kirpeja isgavo), tik beda ta, kad nenoriu pernelyg nutamseti. Gal kuri nors bandet is tokios blond:

http://paintthetownl...very-woman.html

pereiti i naturalia spalvyte, panasiai tokia:

http://www.marieclai...hair-summer-dry

Bijau ryztis tiems bandymams g.gif , nes siuo metu mano plaukai lyg ir neblogai atrodo, spalva patinka, yra tolygi, na bet norisi pasikeist, nors tu ka smile.gif
Atsakyti
Geriau paciai nebandyti, nes galit ir sugadinti dabartine spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 04, 21:56)
Geriau paciai nebandyti, nes galit ir sugadinti dabartine spalva g.gif

kaip tau plaukai? ar "nezaliuoja" dar??
neverinlove, as taip norejau dazyti, bet kirpeja atkalbejo, nes velgi po keliu plovimu spalva pasiplautu ir butu su zaliu atspalviu, reiketu daznai dazyti, kol plaukai pasigautu ta naturalios sp pigmenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 01 05, 13:12)
kaip tau plaukai? ar "nezaliuoja" dar??
neverinlove, as taip norejau dazyti, bet kirpeja atkalbejo, nes velgi po keliu plovimu spalva pasiplautu ir butu su zaliu atspalviu, reiketu daznai dazyti, kol plaukai pasigautu ta naturalios sp pigmenta 4u.gif

Na jau ploviau apie 5 kartus, aliejuka porakart laikiau per nakty ir nei nuzaliavau, nei daugiau nusiplove. Aisku, galai sviesesni negu saknys, bet manau po poros kartu labiau ykibs ir bus ciki mirksiukas.gif Minimalus tamsinimas reikalauja daugiau pastangu ir dazymu, o tamsesnis ykimba neblogai ir po vieno karto. Pamenu, mano kirpejas LT savo panele peroksidiniais plaukais uzdaze y tamsiai sokoladine su augaliniais dazais ir jai puikiai laikesi pora men ne dazymu smile.gif Kaip tavo plaukuciai? 4u.gif
Atsakyti