Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

QUOTE(Dzinetata @ 2011 01 16, 21:32)
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį   drinks_cheers.gif  Nors esu buvusi visokių spalvų, tačiau blondine ilgiausiai. Tiesa, ir dabar labai kardinaliai keistis neketinu, noriu patamsėti maždaug dviem tonais, gal trimis. Pati esu labai šviesi, todėl tamsūs plaukai man ne taip tinka, bet tiek šviesi būti jau nenoriu. Visada plaukus dažiau tik kirpykloje, loreal profesionaliais dažais 9,21 nr. Dabar sugalvojau dažytis pati, pakeisti dažus, pasirinkti galbūt green light ir pradžiai nusispalvinti į 8 spalvą. Tik bijau, kaip jūs sakote, likti žalia   biggrin.gif
Papildyta:
Čia vienas tų retų variantų, kada tamsesni plaukai ryškiai geriau tinka, nei šviesūs  4u.gif

kad neliktumėte žalia, į dažų mišinį įspauskite vieną cm violetinės spalvos dažų mirksiukas.gif ne daugiau. nebent jūsų plaukai labai ilgi. plaukų dažus užtepus ant plaukų matysite šiek tiek violetinumo, kuris galbūt jus gasdins, tačiau išplovus galvą jo neliks. NEPADAUGINKITE. ir niekada dažų, ypač tamsių, nelaikykite ilgiau nurodyto termino, nes tada jie blukins jau įsigėrusią naująją spalvą. naudokitės instrukcijomis. jei indelyje lieka nepanaudoto plaukų dažų mišinio - netepkite jo ant galiukų, kaip dažnai daro mamos, dažydamos namuose - plaukams pakanka vienąkart užteptų dažų. kitaip greičiau išbluks spalva. rašau jums kaip greitu metu būsima profesionali kirpėja mirksiukas.gif

na, matau apie violetinę gudrybę buvo kas pasufleravo drinks_cheers.gif tačiau ant manęs ne visi antriniai nedarydavo žalios mirksiukas.gif patikimiausia - įspausti pačio violetinio dažo, jei matytumėt, kad antrukas meta žalią
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 19 sausio 2011 - 16:55
QUOTE(labo @ 2011 01 19, 17:51)
na, matau apie violetinę gudrybę buvo kas pasufleravo  drinks_cheers.gif tačiau ant manęs ne visi antriniai nedarydavo žalios  mirksiukas.gif patikimiausia - įspausti pačio violetinio dažo, jei matytumėt, kad antrukas meta žalią

Is savo patirties galiu pasakyti, kad antrukas turi buti maisomas su auksu, variu, bet ne pilkumu, kad nebutu zalumo. Spalva turi buti silta.
Gal zinot kokia gudrybe, kaip ilgiau islaikyti spalva tamsinant sviesius plaukus? Esu girdejusi apie pre-pigmentacija, kai visu pirma plaukas yra istepamas tik dazu, o tada mase dazas+oksidatorius, atseit taip pigmentas tvirciau ykimba. To sau niekada nesu bandziusi, bet mano buves kirpejas darydavo taip kitoms klientems. Kiek tame tiesos? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taigi vakar buvau parduotuvėje, kur Kaune savanorių prospekte, tai konsultantė man patarė rinktis 8,32 spalvą, bet ji yra su auksiniu atspalviu (green light 3 tonas reiškia auksinį). Ir siūlė šią spalvą maišyti su kažkuria iš pilkų spalvų, kad nuimtų tą auksinį atspalvį. Tik man įdomu, kas čia gali gautis, jei maišyčiau 8,32 spalvą su 9,11 g.gif Kažkaip abejoju.
Dar žiūrėjau į 8,23 spalvą, bet bijau likti fioletinė doh.gif
Iš esmės, tai man švelniai auksinis ar vos ružavas atspalvis patinka, bet labai bijau, kad ant plaukų atrodys visai kitaip, nes man tinka daugiau pilki tonai. O gal bandyti, juk vistiek atsiplaus g.gif Esmė tame, kad mano plaukai labai jau šviesūs tiek natūraliai, tiek po dažymų. Be to, nors dažau su pilku atspalviu, kai atsiplauna, vistiek lieka gelsvi doh.gif
Siaubiakas, rytoj bet kuriuo atveju pirksiu kažkuriuos dažus ir bandysiu lotuliukas.gif Tik tai bus pirmas kartas, neskaitant paauglystės laikotarpio, kada pati dažysiu plaukus doh.gif biggrin.gif Buvau prisiekusi kirpyklų šalininkė, bet va ėmiau abejoti savo kirpėja, nors pripažįstu ją kaip vieną iš pačių geriausių savo mieste rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinetata: 19 sausio 2011 - 21:16
QUOTE(Dzinetata @ 2011 01 19, 22:15)
Ačiū, merginos, už patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

visgi patarčiau neeksperimentuoti pačiai schmoll.gif suprantu kaip kartais norisi čia ir dabar, bet nepatariu. kalbu iš ankstesnės savo patirties, kai pusę metų dažydavau pati, po to kirpėja taisydavo mano meną doh.gif jūs spalvą/atspalvius matote vienaip - profesionalas ar net aplinkiniai - kitaip. bandykite na bent paskaičiusi forumą pasiieškoti kitos geros kirpėjos jūsų mieste - tikiu, kad tokią atrasite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinetata @ 2011 01 19, 22:15)
Ačiū, merginos, už patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taigi vakar buvau parduotuvėje, kur Kaune savanorių prospekte, tai konsultantė man patarė rinktis 8,32 spalvą, bet ji yra su auksiniu atspalviu (green light 3 tonas reiškia auksinį). Ir siūlė šią spalvą maišyti su kažkuria iš  pilkų spalvų, kad nuimtų tą auksinį atspalvį. Tik man įdomu, kas čia gali gautis, jei maišyčiau 8,32 spalvą su 9,11  g.gif  Kažkaip abejoju.
Dar žiūrėjau į 8,23 spalvą, bet bijau likti fioletinė  doh.gif 
Iš esmės, tai man švelniai auksinis ar vos ružavas atspalvis patinka, bet labai bijau, kad ant plaukų atrodys visai kitaip, nes man tinka daugiau pilki tonai. O gal bandyti, juk vistiek atsiplaus  g.gif  Esmė tame, kad mano plaukai labai jau šviesūs tiek natūraliai, tiek po dažymų. Be to, nors dažau su pilku atspalviu, kai atsiplauna, vistiek lieka gelsvi  doh.gif
Siaubiakas, rytoj bet kuriuo atveju pirksiu kažkuriuos dažus ir bandysiu  lotuliukas.gif  Tik tai bus pirmas kartas, neskaitant paauglystės laikotarpio, kada pati dažysiu plaukus  doh.gif  biggrin.gif  Buvau prisiekusi kirpyklų šalininkė, bet va ėmiau abejoti savo kirpėja, nors pripažįstu ją kaip vieną iš pačių geriausių savo mieste  rolleyes.gif

8.32 + 9.11 - iskart liekate zalia, melyna ar purvinu atspalviu. Dazuose gali dominuoti arba violetine, arba pilka. Kadangi dazau pati su 7.23, 7.32 ir 7.24, kurie yra tonu tamsesni galiu pasakyti skirtuma.

7.23 gaunasi tamsesne, nuslopinta spalva y pilksvuma, nugesintas auksas.
7.32 siek tiek sviesesne, auksinis tonas, prislopintas violetu
7.24 sviesesne auksine, prigesinta violetu

Bet niekada nemaisykit pilksvo su violetu schmoll.gif Kazkada sumaisiau 8.13 ir 7.21. Dieve dieve, kiek taisiau ta melsvai zila mena ant plauku doh.gif doh.gif doh.gif

Nuo 8.23 violetine nebusit, nes tai yra nuslopintas auksas. 8.32 daugiau auksinis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(labo @ 2011 01 19, 23:05)
visgi patarčiau neeksperimentuoti pačiai  schmoll.gif suprantu kaip kartais norisi čia ir dabar, bet nepatariu. kalbu iš ankstesnės savo patirties, kai pusę metų dažydavau  pati, po to kirpėja taisydavo mano meną  doh.gif jūs spalvą/atspalvius matote vienaip - profesionalas ar net aplinkiniai - kitaip. bandykite na bent paskaičiusi forumą pasiieškoti kitos geros kirpėjos jūsų mieste - tikiu, kad tokią atrasite mirksiukas.gif

Sedziu sitame forume, kad kitas pamokyciau is savo klaidu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Daug esu bandziusi ir dabar kai pagalvoju, kaip nebijojau plika likt doh.gif Uztat patirties dabar tiek, kad bent norisi, kad kitos pasimokintu is mano klaidu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 19, 23:24)
Sedziu sitame forume, kad kitas pamokyciau is savo klaidu lotuliukas.gif 

būtent drinks_cheers.gif bet įprasta, kad dažniausiai mokomės tik iš savųjų...
Atsakyti
sveikos,
tokį komentarą buvau parašius, o ėmė ir pakibo psl, ech..
pasakysiu dabar jau trumpai, istorijos savo nebepasakosiu. Būkit labai atsargios, kai tamsinat šviesius plaukus. Pati esu prisižaidus. Esmė tame, kad visi dažai turi tam tikrą pigmentą - žalia, ryžą biggrin.gif ir raudoną, jei dažuose dominuoja žalia, tai šviesiaplaukės nusidažiusios tokiais dažais - gali tapti žalios, įvyksta netinkama reakcija. Norint tamsint plaukus, šviesiaplaukės turi rinktis dažus, kur dominuoja ryžas ar raudonas pigmentas, taip man aiškino kirpėja, raudonas pigmentas žymimas Nr 5, jei dažų nr tarkim 565, tai dažuose yra raudono pigmento. ir šiaip, šviesius plaukus tamsinant, reiks daug kantrybės, net ir raudonas pigmentas iki galo neužmuša žalio, kiek žinau, įviesiuose dažuose žalias pigmentas dalyvaja beveik visada smile.gif
na ką, sėkmės smile.gif

beje, mačiau ne viena mergaitė nori spalvos kaip kad pas Tyra smile.gif pati tokios norėčiau, niekaip neatrandu smile.gif
Atsakyti
Užsukau pasigirti biggrin.gif visgi dažiausi pati ir viskas man puikiai gavosi thumbup.gif Buvau gana šviesi, sakyčiau, net labai, nes ir iš prigimties esu labai šviesi. Dabar irgi per daug nenusitamsinau, rinkausi green light dažus 8,23 spalvą, kurią Egliukasz rekomendavo, beje, ačiū tau 4u.gif ir viskas puiku. Tiesa, nuo šaknų spalva labiau atitiko norėtą, ilgis kiek šviesesnis, bet visi pažįstami vienareikšmiškai sveikina rezultatą bigsmile.gif
Kitą kartą, gal, rinksiuosi tamsesnę spalvą, o gal ir šitą pačią, nes labai patiko. Tik viena aišku, labai džiaugiuosi išdrįsusi pabandyti. Svarbiausia, draugės galvojo, kad man kažkas negerai, kad nusprendžiau dažytis pati, nes esu prisiekusi savo salono klientė lotuliukas.gif
Egliukasz, dar kartelį ačiū, patarimas labai padėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinetata @ 2011 02 02, 00:55)
Užsukau pasigirti  biggrin.gif  visgi dažiausi pati ir viskas man puikiai gavosi  thumbup.gif  Buvau gana šviesi, sakyčiau, net labai, nes ir iš prigimties esu labai šviesi. Dabar irgi per daug nenusitamsinau, rinkausi green light dažus 8,23 spalvą, kurią Egliukasz rekomendavo, beje, ačiū tau  4u.gif  ir viskas puiku. Tiesa, nuo šaknų spalva labiau atitiko norėtą, ilgis kiek šviesesnis, bet visi pažįstami vienareikšmiškai sveikina rezultatą  bigsmile.gif
Kitą kartą, gal, rinksiuosi tamsesnę spalvą, o gal ir šitą pačią, nes labai patiko. Tik viena aišku, labai džiaugiuosi išdrįsusi pabandyti. Svarbiausia, draugės galvojo, kad man kažkas negerai, kad nusprendžiau dažytis pati, nes esu prisiekusi savo salono klientė  lotuliukas.gif
Egliukasz, dar kartelį ačiū, patarimas labai padėjo  4u.gif

Nera uz ka, vadinasi ne be reikalo cia tiek rasineju, kazkam ir padedu - dziugu, kad pavyko thumbup.gif 4u.gif Gal bus plauku nuotraukyte ydomumo delei? mirksiukas.gif
Kita karta imkit ta pacia spalva, bet dazyt pradekit nuo galu, kur sviesiausia, 5-7 min, ir tepam saknis, laikom pilna laika, kiek priklauso ir tada suslapinam galva, ismasazuojam su sampunu, ir plaunam dazus. Turetu but ne tokie sviesesni galai 4u.gif
Atsakyti
Sveiko merginos, noriu po truputi atsiauginti savo naturalius plaukus...;/ Deja, bet jau laikas pagydyti po ilgo sviesinimo. Man peroksidiniai plaukai labai patinka, bet pabandysiu prisipratinti prie tamsesniu.
Noreciau jusu patarimo kaip is labai sviesiu (pvz tokiu:)
user posted image
Pereiti i tokia pilksva spalva:
user posted image
Noreciau meginti dazyti namie blush2.gif Gal galetumete rekomenduoti kokius nors plauku dazus? 4u.gif
Atsakyti
Nepatarciau namuose tokiu eksperimentu atlikineti 4u.gif Nebent...kaip as dariau, pati pirma karta, kirpeja patamsino plaukus man, mate kaip reguoja ir tt, tada isrinko dazus ir pas ja ju nusipirkau, jau daugiau nei pusmeti dazau saknis butent ta spalva kur ji isrinko ir tikrai esu patenkinta rezultatu 4u.gif Bet paciam pirmam kartui nesiryzau pati bandyt tamsinti schmoll.gif
Atsakyti
Visu pirma tamsinant labai sviesius plaukus, spalva turi buti silta, kad plaukai neygautu zalsvo, melsvo atspalvio nuo ash`o. Taip kad jeigu nezinot ka daryt, geriau ta patiket kirpejai, nes sugadinsit spalva ir apsilankius istaisyti klaida dar ne tiek kainuos ir pakenks plaukui mirksiukas.gif Pirma tamsinima geriau patiketi kirpejai.
Atsakyti