QUOTE(Dzinetata @ 2011 01 19, 22:15)
Ačiū, merginos, už patarimus
Taigi vakar buvau parduotuvėje, kur Kaune savanorių prospekte, tai konsultantė man patarė rinktis 8,32 spalvą, bet ji yra su auksiniu atspalviu (green light 3 tonas reiškia auksinį). Ir siūlė šią spalvą maišyti su kažkuria iš pilkų spalvų, kad nuimtų tą auksinį atspalvį. Tik man įdomu, kas čia gali gautis, jei maišyčiau 8,32 spalvą su 9,11

Kažkaip abejoju.
Dar žiūrėjau į 8,23 spalvą, bet bijau likti fioletinė
Iš esmės, tai man švelniai auksinis ar vos ružavas atspalvis patinka, bet labai bijau, kad ant plaukų atrodys visai kitaip, nes man tinka daugiau pilki tonai. O gal bandyti, juk vistiek atsiplaus

Esmė tame, kad mano plaukai labai jau šviesūs tiek natūraliai, tiek po dažymų. Be to, nors dažau su pilku atspalviu, kai atsiplauna, vistiek lieka gelsvi
Siaubiakas, rytoj bet kuriuo atveju pirksiu kažkuriuos dažus ir bandysiu

Tik tai bus pirmas kartas, neskaitant paauglystės laikotarpio, kada pati dažysiu plaukus

Buvau prisiekusi kirpyklų šalininkė, bet va ėmiau abejoti savo kirpėja, nors pripažįstu ją kaip vieną iš pačių geriausių savo mieste
8.32 + 9.11 - iskart liekate zalia, melyna ar purvinu atspalviu. Dazuose gali dominuoti arba violetine, arba pilka. Kadangi dazau pati su 7.23, 7.32 ir 7.24, kurie yra tonu tamsesni galiu pasakyti skirtuma.
7.23 gaunasi tamsesne, nuslopinta spalva y pilksvuma, nugesintas auksas.
7.32 siek tiek sviesesne, auksinis tonas, prislopintas violetu
7.24 sviesesne auksine, prigesinta violetu
Bet niekada nemaisykit pilksvo su violetu

Kazkada sumaisiau 8.13 ir 7.21. Dieve dieve, kiek taisiau ta melsvai zila mena ant plauku
Nuo 8.23 violetine nebusit, nes tai yra nuslopintas auksas. 8.32 daugiau auksinis
Papildyta:
QUOTE(labo @ 2011 01 19, 23:05)
visgi patarčiau neeksperimentuoti pačiai

suprantu kaip kartais norisi čia ir dabar, bet nepatariu. kalbu iš ankstesnės savo patirties, kai pusę metų dažydavau pati, po to kirpėja taisydavo mano meną

jūs spalvą/atspalvius matote vienaip - profesionalas ar net aplinkiniai - kitaip. bandykite na bent paskaičiusi forumą pasiieškoti kitos geros kirpėjos jūsų mieste - tikiu, kad tokią atrasite
Sedziu sitame forume, kad kitas pamokyciau is savo klaidu

Daug esu bandziusi ir dabar kai pagalvoju, kaip nebijojau plika likt

Uztat patirties dabar tiek, kad bent norisi, kad kitos pasimokintu is mano klaidu