Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

Nu grazi spalva tikrai drinks_cheers.gif
as eisiu geguzes pradzioj prasysiu kazko tamsiai sviesiai doh.gif lotuliukas.gif negaliu tokio tamsumo dazyt,nes naturali esu pilkai sviesi..iskart per savaite saknys sviest pradeda doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 08, 14:31)
Nu grazi spalva tikrai  drinks_cheers.gif
as eisiu geguzes pradzioj prasysiu kazko tamsiai sviesiai  doh.gif  lotuliukas.gif negaliu tokio tamsumo dazyt,nes naturali esu pilkai sviesi..iskart per savaite saknys sviest pradeda  doh.gif ...

Na as irgi tokio tamsumo nenorejau, kai nusprendziau tamsintis, nes bijojau ataugusiu saknu sviesesniu,( nes planuoju "plauku tausojimo akcija" ir nedazyt daznai) nors mano plaukai gana tamsus. Bet cia pasiplaus ta spalvyte ir manau, kad nesvies tos saknys labai ax.gif

P.s. o tas tamsiai sviesiai Jusu, tai beveik isivaizduoju ko pati norejau, bet nedaze del to tiketino zalsvumo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 08 balandžio 2010 - 13:53
QUOTE(chiuncia @ 2010 04 08, 14:52)

P.s. o tas tamsiai sviesiai Jusu, tai beveik isivaizduoju ko pati norejau, bet nedaze del to tiketino zalsvumo  doh.gif

bet kaip keista,juk kiprykloj gali ta pigmenta pakeist g.gif nu idomiai... nu as tamsiai negaliu,esu is prigimties sviesi,bet sviesiu nebenoriu.. kaip isaiskint reiks,baisiausiai tai bijau kad pasiplaus ir ryza islys doh.gif man salti tonai tinka..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 08, 15:11)
bet kaip keista,juk kiprykloj gali ta pigmenta pakeist  g.gif nu idomiai... nu as tamsiai negaliu,esu is prigimties sviesi,bet sviesiu nebenoriu.. kaip isaiskint reiks,baisiausiai tai bijau kad pasiplaus ir ryza islys  doh.gif man salti tonai tinka..

tai va kai deda ta pigmenta kazkoki, tos a le naturalios pilkos spalvos ir nebesigauna ax.gif jau kazkokia spalvyte gaunasi su atspalviu...

As irgi ten kalbejau ir kalbejau, kad tik ryzai neatsiplauciau, tai ir isgirdo mane kirpeja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Reikia patarimo... dabartine plauku spalva:

user posted image[/IMG]

user posted image

O noreciau kazka panausaus i sita, gali buti siek tiek sviesesne:

user posted image

Gal galite kas patarti kokius dazus pirkti, koki numeriuka, noriu bandyti tamsintis savoj jegom, bet aisku butu smagu be pasekmiu issisukti (ryzos ar zalsvos spalvos) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady_ @ 2010 04 13, 23:18)
Sveikos mirksiukas.gif  Reikia patarimo... dabartine plauku spalva:

user posted image[/IMG]

user posted image

O noreciau kazka panausaus i sita, gali buti siek tiek sviesesne:

user posted image

Gal galite kas patarti kokius dazus pirkti, koki numeriuka, noriu bandyti tamsintis  savoj jegom, bet aisku butu smagu be pasekmiu issisukti (ryzos ar zalsvos spalvos)  blush2.gif

NERIZIKUOCIAU savarankiskai bent pirmo dazymo schmoll.gif pati visada dazydavausi tamsiai savarankiskai, bet is sviesios i tamsia pasiryzau tik kirpykloj dazytis. Ir tai ilgai derinomes su kirpeja, kad ryzumai nelystu paskui, o kirpejos dar ir tarpusavy diskutavo kaip geriau ir kiek zinau tai maise kelias spalvas, o ne viena dejo g.gif

Atsakyti
na sita tema man labai arti sirdies biggrin.gif jau greit bus metai, kai is blondines perejau i brunete thumbup.gif aisku daug kartu teko galva lauzyt, gryzt ar ne i blondines lotuliukas.gif bet kol kas tebesu brunete (ir gana tamsi)..ilgai teko pavargti kol plaukuciai pagavo dazus, nes labai greit nusiplaudavo ir palikdavo baisiai negrazus atspalvis, su zalumu doh.gif daziau su Milk Shake daziukais, plaukai svelnus, spindintys, bet tas zalumas erzino baisiai...tai atradau Alfa Parf dazus, tai esu be galo jais patenkinta thumbup.gif dazydavausi kirpykloj, ten maisydavo kelias spalvytes, bet sumasciau pati nusipirkti ir pasidazyt, bet pirma kart emiau sokoladine spalvyte, ir dabar bijau kad nesigauciau ryza doh.gif bet bandysiu dazyt, ziuresiu kas gausis ax.gif
idedu viena foto kokia dabartine spalvyte blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheillana: 14 balandžio 2010 - 13:00
QUOTE(sheillana @ 2010 04 14, 13:59)
na sita tema man labai arti sirdies biggrin.gif jau greit bus metai, kai is blondines perejau i brunete  thumbup.gif aisku daug kartu teko galva lauzyt, gryzt ar ne i blondines lotuliukas.gif bet kol kas tebesu brunete (ir gana tamsi)..ilgai teko pavargti kol plaukuciai pagavo dazus, nes labai greit nusiplaudavo ir palikdavo baisiai negrazus atspalvis, su zalumu doh.gif daziau su Milk Shake daziukais, plaukai svelnus, spindintys, bet tas zalumas erzino baisiai...tai atradau Alfa Parf dazus, tai esu be galo jais patenkinta thumbup.gif dazydavausi kirpykloj, ten maisydavo kelias spalvytes, bet sumasciau pati nusipirkti ir pasidazyt, bet pirma kart emiau sokoladine spalvyte, ir dabar bijau kad nesigauciau ryza doh.gif bet bandysiu dazyt, ziuresiu kas gausis  ax.gif
idedu viena foto kokia dabartine spalvyte blush2.gif
user posted image

Aš ir noriu šokoladinės spalvos, bet labai jau kažkaip man atrodo, kad netinka tamsi prie veidi.. g.gif Bet visą galvą iš karto vijočiau dažyt, sruogom, po truputį, nedideliu tempu ax.gif Bet aš dar giliuose apmastymuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 14, 14:21)
Aš ir noriu šokoladinės spalvos, bet labai jau kažkaip man atrodo, kad netinka tamsi prie veidi.. g.gif  Bet visą galvą iš karto vijočiau dažyt, sruogom, po truputį, nedideliu tempu ax.gif  Bet aš dar giliuose apmastymuose biggrin.gif

tikrai niekada nesulauksit vieningos nuomones siuo klausimu, vieni sakys kad graziau sviesus, o kiti kad tamsus 4u.gif man paciai irgi atrode kad sviesus man tinka labiau,bet kai plaukai taip nualinti tapo, nekyla noras vel ju balinti blush2.gif
Atsakyti
As tikrai nesitikiu iskarto tamsi patapti biggrin.gif bet vis mastau, gal pirkti pvz kokia sviesiai rusva, i blond kad nestu ir taip palaipsniui tamsintis, buciau LT tai be jokiu klausimu eiciau i kirpykla kad viska sutvarkytu, bet esu uzsienyje ir buvau ju ale kirpykloj tai saknis daze (blond) tai.... blink.gif issiziojusi i save kelias minutes ziurejau... draugas pamates aukseliu isvadino doh.gif tai is tolo kaip saule svieciau biggrin.gif bet turiu pilkintoja sampuna tai nueme ta geltonuma su laiku, tai sakau jei esiu i ta pacia ir prasysiu kad tamsintu tai tikrai zalia iseisiu biggrin.gif Na nebent reikia geresnio salono ieskoti bet tada ir kainuos... doh.gif oj, nzn...dilema g.gif

O jei tokia pradziai? per tamsi?

http://www.lorealpar...262/HCo21_4.jpg

ar tokia?

http://images.bizrat...0&uid=894113321 bet cia jau gal per sviesi...
Atsakyti
oij kazkaip ateina jau naturalumo banga gal:) as ir ana sav naralia ruda splava nusidaziau. tiklsiau kirpeje nudaze, siu kaiune
Atsakyti
QUOTE(Lady_ @ 2010 04 14, 16:02)
As tikrai nesitikiu iskarto tamsi patapti  biggrin.gif  bet vis mastau, gal pirkti pvz kokia sviesiai rusva, i blond kad nestu ir taip palaipsniui tamsintis, buciau LT tai be jokiu klausimu eiciau i kirpykla kad viska sutvarkytu, bet esu uzsienyje ir buvau ju ale kirpykloj tai saknis daze (blond) tai.... blink.gif  issiziojusi i save kelias minutes ziurejau... draugas pamates aukseliu isvadino doh.gif  tai is tolo kaip saule svieciau  biggrin.gif  bet turiu pilkintoja sampuna tai nueme ta geltonuma su laiku, tai sakau jei esiu i ta pacia ir prasysiu kad tamsintu tai tikrai zalia iseisiu biggrin.gif  Na nebent reikia geresnio salono ieskoti bet tada ir kainuos... doh.gif  oj, nzn...dilema  g.gif

O jei tokia pradziai? per tamsi?

http://www.lorealpar...262/HCo21_4.jpg

ar tokia?

http://images.bizrat...0&uid=894113321   bet cia jau gal per sviesi...

pirma spalva dazyciau  g.gif tik va su tuo zalsvumu kazin kaip? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 15 balandžio 2010 - 11:16