Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

[quote=rokinuke,2009 06 05, 11:59]
[quote=~Sandrita~,2009 06 05, 11:53]
musytes nuo per didelio dregmes pertekliaus smile.gif gal kondensatas kur ant palangiu laikosi,istisai slapias substraktas ir musytes skraido smile.gif

bet musytes gi reikia isnaikint g.gif bandysiu gal ta super fas, tikiuosi nepridirbsiu doh.gif unsure.gif
[/quote]
As dar jokiu chemikatu nebandzius,negaliu nieko pakomentuoti schmoll.gif smile.gif sekmes tvarkantis su vabaliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2009 06 05, 12:38)
Kas kiek laiko ta dusa darot?

As dariau per savaite 1 karta (dvi savaites is eiles), nes pratinau - purskiau siltu vandeniu. Kai isdzius saknys ir subtraktas nesiu i dusa. Po kito pradziuvimo mirkysiu iprastai. Zadu daryti karsta kas antra laistyma ax.gif Bet toms kurios sekmingai zydi ir klesti darysiu tik karta per menesi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 05 birželio 2009 - 12:14
o ar karstas dusas yra skirtas ne tam, kad prabudint mieganti, uzsnudusi augaleli, kuris nerodo jokiu augimo zymiu? g.gif man atrodo, kad bujojantiems augaleliams jo visai nereikia. nes augalui tai yra stresas.
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 06 05, 13:56)
o ar karstas dusas yra skirtas ne tam, kad prabudint mieganti, uzsnudusi augaleli, kuris nerodo jokiu augimo zymiu? g.gif  man atrodo, kad bujojantiems augaleliams jo visai nereikia. nes augalui tai yra stresas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gavua dovanu orchideja,bet ji kazkodel visa pageltus,bet nebuvco net nukainuota unsure.gif
Ir amn atrode,kad avzoniukas mazas,tai vakar ir persodinau ja,saknytes atrodo lyg ir sveikos,gal nelabai nusimanau unsure.gif
Persodinau i paprasta koki turejau vazoniuka.
Va saknyciu ir jos pacios nuotraukos unsure.gif
Gal ka patarsit?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 06 05, 00:23)
Na dar po tą "kompostą" lando Kalifornijos sliekai. Kai kas juos valgo. Delikatesas. mega_shok.gif

Geris sitie sliekai. Kiek tu ju pirkai pirma karta? Per kiek laiko prisidaugino? Atsakyk, ir daugiau nuo temos nenukrypstam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 05, 14:42)
Sveikutes 4u.gif
Gavua dovanu orchideja,bet ji kazkodel visa pageltus,bet nebuvco net nukainuota unsure.gif
Ir amn atrode,kad avzoniukas mazas,tai vakar ir persodinau ja,saknytes atrodo lyg ir sveikos,gal nelabai nusimanau unsure.gif
Persodinau i paprasta koki turejau vazoniuka.
Va saknyciu ir jos pacios nuotraukos unsure.gif
Gal ka patarsit?

Persodinti reikia tik tada kai auginukai nebetelpa i vazona. Saknu ir turi buti daug, jos turi buti taip susigrude.
O kaip pacios bulves? Lyg nesirauksleja? g.gif
Jei butu problema su saknimis, tai pirma matytusi ant bulviu. O lapai gal nuo tiesiogines saules pertekliaus nugelto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 05 birželio 2009 - 14:19
QUOTE(Lorute @ 2009 06 05, 15:17)
Persodinti reikia tik tada kai auginukai nebetelpa i vazona. Saknu ir turi buti daug, jos turi buti taip susigrude.
O kaip pacios bulves? Lyg nesirauksleja? g.gif
Jei butu problema su saknimis, tai pirma matytusi ant bulviu. O lapai gal nuo tiesiogines saules pertekliaus nugelto?

Kad,kazin,juk ji tiesiai is parduotuves.. unsure.gif
O,kokia ten tiesiogine saule? jokios..
As net neisivaizduoju kokia cia orchideja blush2.gif
Na ne bulvytes grazios,net labai,tik tie lapai nelabai.. g.gif
O,persodinau,nes kazkaip atrrode mazas vazoniuaks labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2009 06 05, 15:20)
Kad,kazin,juk ji tiesiai is parduotuves.. unsure.gif
O,kokia ten tiesiogine saule? jokios..
As net neisivaizduoju kokia cia orchideja blush2.gif
Na ne bulvytes grazios,net labai,tik tie lapai nelabai.. g.gif
O,persodinau,nes kazkaip atrrode mazas vazoniuaks labai unsure.gif

matyt, kad saknu pilnas vazonas, gerai, kad persodinai smile.gif atsigaus gelyte, o lapeliai taip pat, jei bulves geros. gal netycia su trasom buvo nudeginta.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 06 04, 15:56)
Zieduku sukrauna tiek kiek jegu uztenka biggrin.gif

na taip, bet as saviskes karts nuo karto patresiu tom spec. trasom, tai galvoju, gal dabar, kai jau nemazai ziedeliu prazydino, nebetrest kuri laika, kad nauju pumpuru nebeaugintu g.gif gal isvargs labai gelytes tiek "vaikeliu" privedusios wink.gif

QUOTE(Fonda @ 2009 06 04, 23:41)
Na tai aš tik ir turiu smetoninio šaltinio vandenį tongue.gif Ir patys geriam,ir plaunam, skalbiam, ir augalėlius su gyvūnėliais girdom... Neužšąla net prie minus 30 C. Gal nuo jo ir daržažemė tampa "stebuklinga"? schmoll.gif  tongue.gif

oho, ir kas gi cia per saltinelis toks, smetoninis? bigsmile.gif
Mano anyta savo gelytes laisto sulinio vandeniu (istyre, kad jis nevirsija nitratu normos ir siaip tinkamas gerti), tai pas ja net visi kaktusai, kurie apskritai nepagalvotum, kad gali zydeti, prazysta kasmet. Tokiu ziedu anksciau nebuvau maciusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 06 05, 12:56)
o ar karstas dusas yra skirtas ne tam, kad prabudint mieganti, uzsnudusi augaleli, kuris nerodo jokiu augimo zymiu? g.gif  man atrodo, kad bujojantiems augaleliams jo visai nereikia. nes augalui tai yra stresas.

man regis painioja daug kas karsta dusa ir silta dusa ax.gif ju taikymas savo laiku, savo vietoje yra geris, bet persistengus tikrai nieko gero schmoll.gif
karstas dusas pazadinimui, sustresinimui, o siltas dusas - palepinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 02, 22:08)
merginos turiu klausima,maniske orche ko tai ziedkocio neaugina ,rudeni pradejo leisti,isleido kokia 10 cm ir taip uzsikoncervavo ,kad sakes,dar ir dabar stilis,galvojau ,kad mirs bet ne ,jau antra lapa isleido,o ziedkotis uzsikoncervaves ne krust,kaznai kas ten darosi?ka man dabar daryt?jis ne ruduoja ,zalias normalus  g.gif

merginos ar patars man kas nors,ka man daryti?gal karsta dusa duot.kad atsibustu ziedkotis,bet lapai nauji tai lenda
Atsakyti