Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunojo apranga ir aksesuarai

QUOTE(vylabusle @ 2011 04 02, 22:10)
Šiandien buvome Suit Supply "Europos" PC (III a.). Kostiumai superiniai.

Mes šiandien buvome thumbup.gif
Išsirinko brangusis nuostabų kostiumą už 1100 lt + už pataisymus kažkiek, kad gultų kaip pridera. Tikrai verta išleisti tiek pinigų už gerą kostiumą smile.gif
UPD: Patiko aptarnavimas, dėmesys klientui. Konsultantės nuostabios, mano būsimasis pasijuto kaip karalius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo būsimoji: 16 balandžio 2011 - 17:14
QUOTE(būsimoji @ 2011 04 16, 18:13)
Mes šiandien buvome  thumbup.gif
Išsirinko brangusis nuostabų kostiumą už 1100 lt + už pataisymus kažkiek, kad gultų kaip pridera. Tikrai verta išleisti tiek pinigų už gerą kostiumą smile.gif
UPD: Patiko aptarnavimas, dėmesys klientui. Konsultantės nuostabios, mano būsimasis pasijuto kaip karalius smile.gif

na taip, siutis ir pirktis - nesulyginami dalykai, ypac kai vyras nera "standartas" thumbup.gif
Atsakyti
As tai labai noreciau vietoj kaklaraiscio vyrui kazkoki aksesuara man taip grazei atrodo.Gal atsimenat Kelio i zvaigzdes dalyvi Deivida ji visada grazei papuosdavo kazin kur tokiu dalikeliu yra pirki? 4u.gif

Vestuviu: user posted image
Atsakyti
O mano busimas vyras rengsis baltu kostiumu(pirksim bazej),nes vistiek jis vienam kartui.Tik prie to kostiumo dar akcentai raudoni bus,kad prie manes ir sventines temos deretu...smile.gif
Atsakyti
Mano busimas vyras rengsis baltu kostiumu, raudonais batais, raudona peteliske, raudonos petnesos,raudonos kojines ir sasagos su raudonu.Tarp kitko sasagas pirkau ebay uz 4 svarus.
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2011 05 11, 18:51)
Mano busimas vyras rengsis baltu kostiumu, raudonais batais, raudona peteliske, raudonos petnesos,raudonos kojines ir sasagos su raudonu.Tarp kitko sasagas pirkau ebay uz 4 svarus.

Turėtų atrodyti labai gražiai 4u.gif
O raudonas kojines jau turite? blush2.gif
Maniškio aprangos idėja panaši - tik jis bus su juodu kostiumu ir juoda peteliške, o kojinių norime geltonų - kad priderinti prie mano batelių ir gėlių.. smile.gif tik va bėdelė - geltonų kojinių niekur nerandam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramun @ 2011 05 12, 11:12)
Turėtų atrodyti labai gražiai 4u.gif
O raudonas kojines jau turite? blush2.gif
Maniškio aprangos idėja panaši - tik jis bus su juodu kostiumu ir juoda peteliške, o kojinių norime geltonų - kad priderinti prie mano batelių ir gėlių.. smile.gif tik va bėdelė - geltonų kojinių niekur nerandam... unsure.gif

Kojines ebay pirkau.
O geltonu taip pat ebay yra va(galbut ne visai toks atspalvis kokio noretum, bet gal kas tiks):
http://cgi.ebay.co.u...94#ht_500wt_922

http://cgi.ebay.co.u...e#ht_802wt_1139
Atsakyti
Mano vyras buvo pasipuošęs tamsiu(juodu) klasikiniu kostiumu, juodais batais, baltais baltinukais su sąsagom ir balta kakalaskare-kaklaraiščiu wub.gif
Atsakyti
Į kurią švarko atlapo pusę reikia segti jaunikio puokštelę?
Ar yra skirtumas? smile.gif kalbu apie paprastas vestuves, o ne tą puokštelių persegimą iš vienos pusės į kitą po ceremonijos.
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau pasiteirauti, kur Klaipėdoje galima išsinuomoti vyrišką kostiumą? Kol kas radom tik Malonume55, bet ten jie neturi ko mums reikia... sad.gif Mes norim tamsiai melynos spalvos kostiumo smile.gif Arba gal esat mačiusios tokių kur nors pirkti?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Na, mes dar neturime tikslios vestuvių datos, bet paskaičiusi temą įsivaizduoju savąjį jaunikį su kokiu švelniai languotu kostiumu ir spalvotais zamšiniais batais wub.gif Visgi jaunas, lieknas vaikinas, aplviktume klasikinį tamsų kiostiumą, atrodytų kaip tėčiau pasiskolinęs hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivuskinas @ 2011 05 11, 16:37)
O mano busimas vyras rengsis baltu kostiumu(pirksim bazej),nes vistiek jis vienam kartui.Tik prie to kostiumo dar akcentai raudoni bus,kad prie manes ir sventines temos deretu...smile.gif

Aš kaip tik esu tos nuomonės, kad reikia universalesnius kokybiškus daiktus pirkti, tada ir pinigų nebus gaila, - kalbu ir apie kostiumą vyrui, ir batelius sau ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 05 20, 09:15)
Na, mes dar neturime tikslios vestuvių datos, bet paskaičiusi temą įsivaizduoju savąjį jaunikį su kokiu švelniai languotu kostiumu ir spalvotais zamšiniais batais wub.gif  Visgi jaunas, lieknas vaikinas, aplviktume klasikinį tamsų kiostiumą, atrodytų kaip tėčiau pasiskolinęs hihihi.gif
Papildyta:

Aš kaip tik esu tos nuomonės, kad reikia universalesnius kokybiškus daiktus pirkti, tada ir pinigų nebus gaila, - kalbu ir apie kostiumą vyrui, ir batelius sau ir t.t.

Reikia universalius,bet kadangi mano vyras pats nori tik balto kostiumo, tai prasau, juk ne milijonus kainuoja.Zinoma kokybiskas kainuos daug, bet vistiek daugiau niekur su baltu neisi.Zinoma, gal rasim kokiam TK MAXX firmini balta kostima-bus gerai, o jei ne tai LT.
O batus paskui galima parduoti-siais laikais tikrai ne problema arba sunesios.pvz maniskis tai stiliovas toks yra, tai prisiderins ir sunesios.
Atsakyti