Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunojo apranga ir aksesuarai

mes pirkom tamsiai melyna kostiuma, labai kokybiska, brangu, kad MB galetu ir i darba paskui vaikscioti, nes nuomot ir moketi vienam kartui 600 lt uz kazkoki sintetini ir dar deveta kostiuma tai jau tikra nesamone schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 21 gegužės 2011 - 09:48
Sveikos,
gal zinote kur galim butu nusipirkti vyriskus baltus marskinius prie smokingo 4u.gif ? Gal netycia zinote kur butu galima rasti gariunuose 4u.gif ?
Aciu uz atsakyma ax.gif Busite labai pagelbejusios.
Atsakyti
gal kas ieskote labai graziu vyrisku baltu batu ir silkinio balto kaklaraiscio? mes nusipirke,bet taip ir nepanaudojom, persigalvojom,kad visgi tamsus musu jaunasis bus ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
MB bus su juodu kostiumu, balta kaklaskare, balta liemene, juodais batukais, tik norejo kokiu nors ryskiu kojiniu, bet galvoju gali buti jos ne i tema, nes daugiau kitos spalvos pas mane nebus. As busiu visa balta lotuliukas.gif
Gariunuose mes pirkome marskinius 5 -6 eiles, jei gerai atsimenu smile.gif Tik va nezinau ar skiriasi marskiniai prie paprasto kostiumo ir prie smokingo. Bet Gariunuose beveik daug eiliu kuriuose parduodami marskiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2011 05 11, 18:51)
Mano busimas vyras rengsis baltu kostiumu, raudonais batais, raudona peteliske, raudonos petnesos,raudonos kojines ir sasagos su raudonu.Tarp kitko sasagas pirkau ebay uz 4 svarus.

Gal galite išduoti kur pirkote?
Merginos, gal kas žinote kur galima įsigyti spalvotų peteliškių vyrams?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 06 06, 11:15)

kauno bazej 9 sandely smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 06 06, 08:15)

As pirkau internetu-ebay smile.gif
Atsakyti
O mum melyna pasiuvo smile.gif ir ne tokia, jau gatava, kaip as sakau, o tokia, kad patiems uzsiristi reikia smile.gif Mokemes per Youtube, labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 06 06, 11:18)
kauno bazej 9 sandely  smile.gif

Ačiū aciuks.gif galvojau važiuoti į bazę ieškoti, dabar bus paprasčiau

QUOTE(jums @ 2011 06 06, 13:15)
O mum melyna pasiuvo smile.gif ir ne tokia, jau gatava, kaip as sakau, o tokia, kad patiems uzsiristi reikia smile.gif Mokemes per Youtube, labai faina smile.gif

Jeigu nerasiu kokios reikia spalvos - taip pat siųsim (reikia net keturių) rolleyes.gif
Atsakyti
dabar susimasciau apie vasaros karscius ir galvoju grazu man tos liemenes, bet jaunikiui gal jau per daug visko butu? 4u.gif ir liemene ir svarkas, numirciau turbut smile.gif kaip sprendziat sita reikala?
Atsakyti
sveikutes.esu pasimetusi labai ir noriu jusu patarimo.zodziu issirinkau dramblio kaulo spalvos suknute,savo vyrukui isrinkome superini melyna kostiuma plius dramblio kaulo marskiniai su auksu siuvinetu kaklu ir toks pat kaklaraistis ir kadangi iki vestuviu nebeliko nei menesio,tai siandien nusipirkau dramblio kaulo basutes su aukso detalemis,nes vienos spalvikes niekur neradau,visa Klaipedos apskriti ismaisiau.ir kaip manote ar nebusim misraine??
Atsakyti
QUOTE(sly smile @ 2011 06 06, 15:14)
dabar susimasciau apie vasaros karscius ir galvoju grazu man tos liemenes, bet jaunikiui gal jau per daug visko butu? 4u.gif ir liemene ir svarkas, numirciau turbut smile.gif  kaip sprendziat sita reikala?

Gal nekankinkit vyruko... Nors - jam bus karščiau, bet liemenė paslėps prakaitą smile.gif mūsų vestuvių dieną labai karšta buvo, vyras buvo su marškiniais ir lengvu švarku, ir tai po kelių valandų buvo šlapias - ir labai matėsi, kad suprakaitavo krūtinė, nes marškiniai lipte lipo prie odos doh.gif
Atsakyti