mes pirkom tamsiai melyna kostiuma, labai kokybiska, brangu, kad MB galetu ir i darba paskui vaikscioti, nes nuomot ir moketi vienam kartui 600 lt uz kazkoki sintetini ir dar deveta kostiuma tai jau tikra nesamone

Sveikos,
gal zinote kur galim butu nusipirkti vyriskus baltus marskinius prie smokingo
? Gal netycia zinote kur butu galima rasti gariunuose
?
Aciu uz atsakyma
Busite labai pagelbejusios.
gal zinote kur galim butu nusipirkti vyriskus baltus marskinius prie smokingo

Aciu uz atsakyma

gal kas ieskote labai graziu vyrisku baltu batu ir silkinio balto kaklaraiscio? mes nusipirke,bet taip ir nepanaudojom, persigalvojom,kad visgi tamsus musu jaunasis bus

Labas rytas
MB bus su juodu kostiumu, balta kaklaskare, balta liemene, juodais batukais, tik norejo kokiu nors ryskiu kojiniu, bet galvoju gali buti jos ne i tema, nes daugiau kitos spalvos pas mane nebus. As busiu visa balta
Gariunuose mes pirkome marskinius 5 -6 eiles, jei gerai atsimenu
Tik va nezinau ar skiriasi marskiniai prie paprasto kostiumo ir prie smokingo. Bet Gariunuose beveik daug eiliu kuriuose parduodami marskiniai
MB bus su juodu kostiumu, balta kaklaskare, balta liemene, juodais batukais, tik norejo kokiu nors ryskiu kojiniu, bet galvoju gali buti jos ne i tema, nes daugiau kitos spalvos pas mane nebus. As busiu visa balta

Gariunuose mes pirkome marskinius 5 -6 eiles, jei gerai atsimenu

QUOTE(Daivuskinas @ 2011 05 11, 18:51)
Mano busimas vyras rengsis baltu kostiumu, raudonais batais, raudona peteliske, raudonos petnesos,raudonos kojines ir sasagos su raudonu.Tarp kitko sasagas pirkau ebay uz 4 svarus.
Gal galite išduoti kur pirkote?
Merginos, gal kas žinote kur galima įsigyti spalvotų peteliškių vyrams?
QUOTE(Iceland @ 2011 06 06, 11:15)
kauno bazej 9 sandely

QUOTE(Iceland @ 2011 06 06, 08:15)
As pirkau internetu-ebay

O mum melyna pasiuvo
ir ne tokia, jau gatava, kaip as sakau, o tokia, kad patiems uzsiristi reikia
Mokemes per Youtube, labai faina

QUOTE(ritinelis1 @ 2011 06 06, 11:18)
Ačiū

QUOTE(jums @ 2011 06 06, 13:15)
O mum melyna pasiuvo
ir ne tokia, jau gatava, kaip as sakau, o tokia, kad patiems uzsiristi reikia
Mokemes per Youtube, labai faina 

Jeigu nerasiu kokios reikia spalvos - taip pat siųsim (reikia net keturių)

dabar susimasciau apie vasaros karscius ir galvoju grazu man tos liemenes, bet jaunikiui gal jau per daug visko butu?
ir liemene ir svarkas, numirciau turbut
kaip sprendziat sita reikala?

sveikutes.esu pasimetusi labai ir noriu jusu patarimo.zodziu issirinkau dramblio kaulo spalvos suknute,savo vyrukui isrinkome superini melyna kostiuma plius dramblio kaulo marskiniai su auksu siuvinetu kaklu ir toks pat kaklaraistis ir kadangi iki vestuviu nebeliko nei menesio,tai siandien nusipirkau dramblio kaulo basutes su aukso detalemis,nes vienos spalvikes niekur neradau,visa Klaipedos apskriti ismaisiau.ir kaip manote ar nebusim misraine??
QUOTE(sly smile @ 2011 06 06, 15:14)
dabar susimasciau apie vasaros karscius ir galvoju grazu man tos liemenes, bet jaunikiui gal jau per daug visko butu?
ir liemene ir svarkas, numirciau turbut
kaip sprendziat sita reikala?

Gal nekankinkit vyruko... Nors - jam bus karščiau, bet liemenė paslėps prakaitą