Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunojo apranga ir aksesuarai

Ar kostiumas, ar smokingas cia jau nuo sventes pobudzio ir poreikiu priklauso, tik man asmeniskai labai grazu jaunajam marskiniai su sasagom rolleyes.gif Tokiai progai jos galetu buti net ir labai puosnios smile.gif
Atsakyti
Kokius batus derint jaunikiui prie sidabrinio kostiumo? Pabroliai juodais kostiumais.
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2011 07 18, 11:03)
Kokius batus derint jaunikiui prie sidabrinio kostiumo? Pabroliai juodais kostiumais.

Juodus.
Atsakyti
o man iskilo klausimas ka autis MB antra diena gamtoje prie lininiu kelniu ir marskiniu? ar galetu buti juodos laisvalaikio tipo atviros basutes? g.gif
Atsakyti
Manau, kad didelio nusikaltimo madai nebus. Prie batų galima priderinti diržą. Ir pastebėjimas - avint basutes, kojinės nesimaunamos.
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 07 18, 15:52)

hm.. o mums atvirksciai patare: dramblio kaulo (liaudiskai tariant biezinius) batus ir tokios pat spalvos marskinius, o kaklaraisti balta (prie sukneles deranti)...
Gal kas dar nori savo nuomone issakyti? nes internete ieskojau pavyzdziu, bet niekur neradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 07 20, 08:05)
hm.. o mums atvirksciai patare: dramblio kaulo (liaudiskai tariant biezinius) batus ir tokios pat spalvos marskinius, o kaklaraisti balta (prie sukneles deranti)... 
Gal kas dar nori savo nuomone issakyti? nes internete ieskojau pavyzdziu, bet niekur neradau sad.gif

Siūliau juodus, remdamasi šitų nuotraukų pavyzdžiu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 07 20, 07:19)

bet juk cia dalykiniu kostiumu pavyzdziai...
Nes musu kostiumas bus silver spalvos, toks blizgantis, sviesus, tai man labai nesiziurejo juodi batai schmoll.gif balti, aisku, irgi - per daug sviecia...
ech, nemaniau, kad vyra bus taip sunku aprengti, as sau suknele lengviau issirinkau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 kovo 2012 - 18:29
Jus pacios lenkete vyrui kelnes ar nesete kazkur? gal zinot kiek kainuotu lenkimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 21, 21:40)
Jus pacios lenkete vyrui kelnes ar nesete kazkur? gal zinot kiek kainuotu lenkimas? ax.gif

Išeiginius rūbus nešu taisyti siuvėjai (tuo pačiu paprašau ir išlyginti). Kelnių palenkimo kaina gali svyruoti nuo 10 iki 25 lt (bijau pameluoti, bet apytiksliai tiek). Jeigu reikia skubaus palenkimo, dažniausiai naudojuosi specialia juostele (pavyzdys http://www.danesa.lt..._...4&Itemid=6), nes mano siuvimo mašina neturi paslėpto dygsnio funkcijos.
Papildyta:
P.s. jeigu lenksit linines kelnes, drąsiai siūkite siūlais, tik lenkiant liną, kelnes išskalbkite arba gerai sudrėkinkit, nes šis audinys linkęs trauktis (vieną kartą palenkiau nedrėkintą audinį, tai išskalbtos kelnės susitraukė tiek, kad atrodžiau kaip gaidys tongue.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2011 07 21, 21:58)
Išeiginius rūbus nešu taisyti siuvėjai (tuo pačiu paprašau ir išlyginti). Kelnių palenkimo kaina gali svyruoti nuo 10 iki 25 lt (bijau pameluoti, bet apytiksliai tiek). Jeigu reikia skubaus palenkimo, dažniausiai naudojuosi specialia juostele (pavyzdys http://www.danesa.lt..._...4&Itemid=6), nes mano siuvimo mašina neturi paslėpto dygsnio funkcijos.
Papildyta:
P.s. jeigu lenksit linines kelnes, drąsiai siūkite siūlais, tik lenkiant liną, kelnes išskalbkite arba gerai sudrėkinkit, nes šis audinys linkęs trauktis (vieną kartą palenkiau nedrėkintą audinį, tai išskalbtos kelnės susitraukė tiek, kad atrodžiau kaip gaidys  tongue.gif ).

juostele turiu, bet supratau, kad tam igudziu neturiu blush2.gif gal kas galite patarti kur pigiau Vilniuje lenkia?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 22, 10:13)
juostele turiu, bet supratau, kad tam igudziu neturiu  blush2.gif gal kas galite patarti kur pigiau Vilniuje lenkia?

Jei nieks nepatars, ieškokit čia http://www.google.lt...l...&channel=np
Atsakyti