Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(tss @ 2010 03 18, 18:30)
man irgi niekaip nesigimde, nei pirma,nei antra karta. kai jau atsibodo laukt, nuvaziavau i ligonine pasitikrint, ir jau nebepaleido, padare pora nesudetingu proceduru, kirpo vandenis ir gimdziau...taigi artejancio gimdymo zenklus pajutau tik ligoninej, 3h iki sunaus, o si kart dukrytes gimimo. abu vaikuciai ramiai praleido pilvelyje visus nustatytus terminus. dabar jau zinau, jei gimdyciau trecia, tikrai nelaukciau dar n dienu po datos, vaikuciui tai nieko gero, maniske gime apsikakojus, su ilgiausiais nagais ir susiraukslejus nuo vandenu, be to dar tookia dicke. o ir gimdymas sunkesnis.

didziausi sveikinimai 4u.gif kaip jauciates abi su mazaja lelyte? 4u.gif
Atsakyti
niu va, musu mazylis islauke savojo termino - pradejo belstis i si pasauli kovo 23 d ir gime ankstyva kovo 24 d. ryta smile.gif
kai gimdysiu antra, jau zinosiu, kokie tie pozymiai buna... smile.gif ir kazkuri mamyte teisingai buvo sakius, kad saremiu ir gimdymo tikrai nepramiegosi wink.gif taip buvo ir man smile.gif svarbiausia nepanikuoti ir viskas bus gerai 4u.gif
dabar belieka tik dziaugtis mazuoju dziaugsmeliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pasirode truputi kraujo tamsaus su isskyrom(speju gleiviu kamstis),po dienos anksti ryte prasidejo saremiai,9h vakaro nubego vandenys smile.gif
Atsakyti
man tai toks vaizdas, kad mano organizmas ruosiasi jau gera savaite... vos ne kiekviena nakti prasideda stiprus susitraukinejimai gimdos, gleiviu tokiu kaip zele, bespalviu buvo pasirode jau pries savaite, dar ir pilvo apacia paskauda, tarpviete irgi... nesuprantu nieko, bereikalo vykti i ligonine nesinori schmoll.gif bijau, kad nepramiegociau tu tikruju saremiu blink.gif
Atsakyti
sveikos,
jungiuosi ir as i jusu gretas kurioms jokiu pozymiu artejancio gimdymo ir nesigimdo:( kamscio jokio neiseidineja, pilvas paspazmuoja per diena kelis akrtus ir viskas....
Jau taip zudo tas laukimas, o dar sakoma, kad anstras greiciau gimdosi:)
Atsakyti
Na man rodos jau isejo tas kamstis antradieni,ir isskyru padaugeje...maudenimai kaip pries mmm...ir pilvuko ir nugaros,na zodziu laukiam 4u.gif norisi jau kuo greiciau wub.gif
Atsakyti
labas, na man jokiu skausmu nebuvo smile.gif nei kamstis neisejo nieko, tik viena ryta verciuosi ant sono ir vandenys nubego mirksiukas.gif buciau dar galejus savaitele ir pernesioti nes veiklos jokios nebuvo, taciau kadangi vandenys nubego tai pradejo skatinti veikla ir po 18h doh.gif gime sunus smile.gif
Atsakyti
as jau turbut siandien vaziuosiu i ligonine, kazko labai stipriai pradejo sukti pilva, bet tikrai ne viduirius... ir dar nugara skaudet pradejo stipriai verysad.gif kazkas jau kitokio negu tie paruosiamieji
Atsakyti
QUOTE(saldutea @ 2010 04 13, 16:32)
as jau turbut siandien vaziuosiu i ligonine, kazko labai stipriai pradejo sukti pilva, bet tikrai ne viduirius... ir dar nugara skaudet pradejo stipriai verysad.gif  kazkas jau kitokio negu tie paruosiamieji

Smagu 4u.gif as ir noreciau,kad jau butu tie tikrieji 4u.gif bet vis suskausta sona viena,paskui kita,tai visa pilva doh.gif Ir vis atrodo,kad jau gal jau...bet po to vel ramu doh.gif jau galetu greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 13, 20:50)
Smagu 4u.gif as ir noreciau,kad jau butu tie tikrieji 4u.gif bet vis suskausta sona viena,paskui kita,tai visa pilva doh.gif Ir vis atrodo,kad jau gal jau...bet po to vel ramu doh.gif jau galetu greiciau 4u.gif

O kam skubint ivykius, jei terminas dar nesujejes, dar gi turi nemazai laiko smile.gif viskas bus gerai ir leliukas pasirodys laiku. Tik nereikia isanksto pergyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
neisvaziavau dar smile.gif jau ir paciai juokinga darosi... vakar jau taip sueme, kad teko vietos ir pozos paieskoti isitaisyti taip kad neskaudetu, bet kur tau... palindau po siltu dusiuku ir viskas dingo kaip nebuve blush2.gif
Atsakyti
Likus mazdaug pusantros savaites iki gimdymo, isejo gleiviu kamstis - po patikros pas daktare 2 cm atsidarymas ir kaklelis visiskai suminkstejes; tada namuose nubego vaisiaus vandenys; paruosiamuosius saremius jau pora menesiu jauciau; tikrieji prasidejo mazdaug po valandos nuo vandenu nubegimo; nuvaziavom i ligonine (45 km) su jau vis labiau stiprejanciais ir daznais saremiais smile.gif
Atsakyti