Kiekvienai moteriai vis skirtingai būna. Man visai ne kaip knygose. Nubėgo vandenys, prasidėjo sąrėmiai kas 5 min ir truko po kokias 3 sekundes. Ligoninėje patikrino - ir iš karto į gimdymo palatą. Po keturių valandų lėliukas. Nei tų ilgų tarpų tarp sąrėmių, nei kamščio gleivių. Žodžiu visai ne taip, kaip kad rašo. Vaikas kelios dienos prieš paskaičiuotą datą gimė. Džiaugiuosi, kad nereikėjo laukti tos dienos, kai persiriti per 40 savaičių, o ir susiruošusi buvau.
Man dar tik 29
sav. Bet jau baime ima... o dar pasiskaicius jusu komentarus tai visai..
net kaz kaip negalvojau, kad galima ir pora dienu jausti saremius, net iki to kol vandenys nutekes.. siaubas...
oi oi oi

QUOTE(Martusik @ 2010 04 14, 19:19)
Man dar tik 29
sav. Bet jau baime ima... o dar pasiskaicius jusu komentarus tai visai..
net kaz kaip negalvojau, kad galima ir pora dienu jausti saremius, net iki to kol vandenys nutekes.. siaubas...
oi oi oi

as jau ne pora dienu, o gera savaite juos jauciu

QUOTE(Justikunina @ 2010 04 14, 09:48)
O kam skubint ivykius, jei terminas dar nesujejes, dar gi turi nemazai laiko
viskas bus gerai ir leliukas pasirodys laiku. Tik nereikia isanksto pergyventi 

Neskubinu ivykiu,tik gal tas noras begalinis,greiciau...greiciau

O siaip tai man pagal echo anksciau terminas,o pagal mmm veliau,kaip liniuoteje mazdaug

Tai ir laukiu anksciau,nes pirmaja dviem savaitem anksciau pagimdziau

tikriausiai visoms norisi kuo greiciau pamatyti ta maza stebukleli kuris tiek laiko musu pilveli kuteno
man jau kaip ir terminas butu, bet gydytoja sake, kad mano kakleliui dar niekas nevyksta, taigi tikriausiai dar ir pernesiosiu
o jau taip noriu savo princese pamatyti

o mano lelius islauke savo dienos. nustatytas terminas buvo kovo 23d tada ir pradejo belstis i si pasauli, matyt, irgi labai nekantravo pasimatyti su teveliais
paruosiamuosius saremius iki termino jauciau jau geras pora savaiciu. o kovo 23d jau atsikelus anksti ryte jauciau nemenka skausma nugaroj, taip maude strenas, kad dabar sunku zodziais apsakyti...
bet ir tai vyrui sakiau, niu vo, siandien terminas, o as tikrai negimdysiu...ir se tau...atejo vakaras ir prasidejo reguliarus saremiai...pasiemiau lapeli ir tusinuka - pradejau rasyti... o jie kas 8 min
tada ir gleiviu kamstis isejo...pasiemem visus daiktus ir islekem i ligonine:) taip kovo 24d 4.33 jau turejom savo mazyli

paruosiamuosius saremius iki termino jauciau jau geras pora savaiciu. o kovo 23d jau atsikelus anksti ryte jauciau nemenka skausma nugaroj, taip maude strenas, kad dabar sunku zodziais apsakyti...

kaip smagu
sveikinu, o mums dar teks paluketi

Man jau nuo vakar ir nugara pamaudzia,pilvuka vis dazniau
bet tik tiek

Manp pirmieji požymiai prasidėjo likus sav. iki gimdymo. Pamudendavo, pilvas labai žemai nusileido. Po to likus porai val. iki išvykimo į ligoninę, pasijutau lyg nesavam kailyje, niekas neskaudėjo, bet tarsi nerimas kilo iš kažkur, jaudulys, nu žodžiu neradau sau vietos. Galvojau išsimaudysiu, nes mane vanduo labai ramina, bet maudantis jutau,kad čia paskutinis mano vakaras namuose,tada vidurius paleido
o pabudusi naktį ir nubėgusi į Wc pamačiau kraujo (išsigandau) ir išlėkėm su Mb į priimamajį, nes buvo virš termino. ir neklydau po 6val jau supavau savo mažytę.
O kaip šį kartą bus, net neisivaizduoju, bet žinau,kad tikrai suprasiu.

suejus terminui nepagimdziau, tad pagulde i ligonine ir dave savaite laukt naturalaus gimdymo. o jei ne-skatinimas. kai suejo 5d.po termino gydytojas pasisodino ant lektuvo ir naturaliai paskatino. nakti prasidejo skausmai ir ryte supavau maziuka. ligoninej budama nieko itartino nepastebejau, kad kazkas butu ne taip. o dabar kiek prisimenu tai pries prasidedant veiklai labai skaudejo nugara ir buvo sumazeje vaikucio judesiukai.
Man tai 29 sav...ir kazkaip labai itartinai nuo vakar pilva maudzia...
momentais tai taip kad pajudet negaliu...
kazkaip nerimauju...

kazkaip nerimauju...

pirmiausiai tai vidine nuojauta ir jaudulys....kad jau siandien
o paskui begalinis daznas noras slapintis ir stiprejantis ir daznejantis skausmas