as, nieko nejauciau..jokiu zenklu. ir per abu nestumus.
Tiesiog, atejo laikas,,,atejo saremiai ir po keliu valandu pagimdziau..
kai gimdziau pirma leliu (o tai buvo jau pris 10,8 metu) nieko nejauciau, atsiokeliau ryte ir nubego vandenys. Kazkaip iskart supratau kame reikalas.
Bet dabar kitaip, nuo vakar pradejo eit skaidrios isskyros (kaip snargliukai) ir nesuprantu - man jau pradzia ar dar ne.... Jauciuosi kaip naujoke
Bet dabar kitaip, nuo vakar pradejo eit skaidrios isskyros (kaip snargliukai) ir nesuprantu - man jau pradzia ar dar ne.... Jauciuosi kaip naujoke

su pirmu vaikeliu tai man prasidejo nugaros skausmai, kurie vis daznejo, tartum stubura lauztu kas pusiau
vat kaip bus dabar po tiek metu tai nezinau.prisiklausiau visokiu tu pozymiu, tai vis bandau taikyt sau,ir galvoju ar cia prasidejo ar ne. kolkas tai pilvas sukieteja, paskausta apacia daznai.

vat kaip bus dabar po tiek metu tai nezinau.prisiklausiau visokiu tu pozymiu, tai vis bandau taikyt sau,ir galvoju ar cia prasidejo ar ne. kolkas tai pilvas sukieteja, paskausta apacia daznai.
man tokie pozymiai jau tesesi senokai
jau kaip ir 10 men pradejom pilvuke gyventi, o kaip niekas nevyksta taip nevyksta, nors pilvas atrodo istisai kietas ir skaudus, ir nugara paskauda... isskyros kaip snargliukai skaidrios po truputi eina jau kokias 3 sav... o vartai vis uzdari

saldutea, jei nuolatos pilvas kietas tai patarciau pasisakyt gydytojai, nes man sake kad kietas palieka kai susitraukineja gimda, o taviske reiskias isitempus nuolatos.arba lauk stebukliuko greit 
sauliukai, as ir truputuka pakosau, tai zinau kaip smagu
uzjauciu tave

sauliukai, as ir truputuka pakosau, tai zinau kaip smagu

As taip pat siandien jau stebiu save,nes vaiksciojom su vyru,tai galop vos paejau,toks sono tempimas stiprus buvo
Ir dabar vis paskausta

Sveikutes,
Patarkit gal kam taip buvo,man iki gimdymo liko ne pilnos dvi savaiteles,pilvukas daznai nusileidzia zemyn o siandien gal pora valandu lelius duodas po pilva kaip isprotejes
sukasi vartosi ir dar velniaszin ka daro:)nors visi sako kad pries gimdyma sumazeje judesiukai,gal jam kas negeraj?
Patarkit gal kam taip buvo,man iki gimdymo liko ne pilnos dvi savaiteles,pilvukas daznai nusileidzia zemyn o siandien gal pora valandu lelius duodas po pilva kaip isprotejes

QUOTE(kriste85 @ 2010 04 21, 15:15)
Sveikutes,
sukasi vartosi ir dar velniaszin ka daro:)nors visi sako kad pries gimdyma sumazeje judesiukai,gal jam kas negeraj?

Man jau paskutine savaitele,nors leliaus galvyte jau ir isistaciusi,sake mazai juda,bet pats pasispardo ir dar pakankina mane

Siandien pasiduos stipriau ryt gal maziau,nemanau,kad reiketu pergyventi

sveikutes man pagal echo terminas rytoj, pagal mm jau seniai praejas, jokiu pozymiu nejauciau, pilvas seniai nusileides vaiko galvyte taip pat jau senokai isitacius, snd buvau pas gine tai sake kaklelis pasiruosias 2cm atsidarymas o as nieko nejauciu jokiu pamaudimu,nieko tik vaikutis dabar malasi kaip reikalas
noriu as jau snd vaziuot atgal ir susitikt su savo spinduleliu
nes jei iki pirmadienio nepagimdysiu turbut guldys ir krapstys ji lauk, o as nenoriu kad ji per prievarta i si pasauli istrauktu

QUOTE(kriste85 @ 2010 04 22, 11:29)
O kaip pas su miegu? man kuo labiau arteja gimdymas tuo sunkiau kas nakty uzmiegu....
su miegu tai prastai

man taip pat nebedaug like, tai miegu prastai, budineju nakti tai i tualeta, tai atsigerti, visokios mintys lenda galvon
vartausi nuo sono ant sono
jau kokia savaite einu poguliuko diena kokias pora valandu. siaip labai pilvo apacia maudzia, bet kaip nieko nevyksta taip nevyksta