Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

as ir uz gyvenima atskirai nuo tevu... bet yra kaip yra ... verysad.gif mano busimojo vyro tevai issiskyre ir jis gyvena su mama triju kambariu bute. ji jau pareiske, kad nenori gyvent viena... tieisg to neistvertu, o ir maniskis jos vienos tikrai nepaliks... kad ir kaip noreciau turet savo kampeli, kad ir koks jis bebutu! nezinau kiek laiko neturesiu SAVO namu... sad.gif nors nesipykstam ir atrodo viskas gerai, bet tuose namuose nesijauciu sava, tai ne mano namai ir viskas... kas is to, kad sako:"jauskis kaip namuose, juk cia gyvensim.." ir t.t.. ir del to labai liudna...
unsure.gif
Atsakyti
Geriausia yra gyventi atskirai nuo tevu...bet ne visi turi tokias galimybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2006 09 25, 20:40)
as ir uz gyvenima atskirai nuo tevu... bet yra kaip yra ... verysad.gif mano busimojo vyro tevai issiskyre ir jis gyvena su mama triju kambariu bute. ji jau pareiske, kad nenori gyvent viena... tieisg to neistvertu, o ir maniskis jos vienos tikrai nepaliks... kad ir kaip noreciau turet savo kampeli, kad ir koks jis bebutu! nezinau kiek laiko neturesiu SAVO namu...  sad.gif nors nesipykstam ir atrodo viskas gerai, bet tuose namuose nesijauciu sava, tai ne mano namai ir viskas... kas is to, kad sako:"jauskis kaip namuose, juk cia gyvensim.." ir t.t.. ir del to labai liudna...
unsure.gif

num negražiai mama elgias, išgyventų viena ir dar kaip, tik va, kad sūnų paleist gaila tai kita šneka - tai ir spaudžia psichologiškai... nebent pasiligojus kokia ir pati apie save apeit nesugeba be aplinkinių pagalbos...
Atsakyti
QUOTE(doU @ 2006 09 25, 21:15)
num negražiai mama elgias, išgyventų viena ir dar kaip, tik va, kad sūnų paleist gaila tai kita šneka - tai ir spaudžia psichologiškai... nebent pasiligojus kokia ir pati apie save apeit nesugeba be aplinkinių pagalbos...

Pritariu.
Niune, tik pagalvojau, jei yra galimybė, galima keisti butą. Tiesiog į kitą butą. Tada tas naujasis butas jau nebus "uošvienės". Ir jausmas ten gyventi turėtų būti žymiai panašesnis į gyvenimą "savo" namuose, net kai šalia bus vyro mama mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai mes su busimu vyru pradėjome galvoti apie gyvenimą kartu, jo mama jums atskaitė didžiulį moraląprotest.gif :" Vaikai niekada negyvenkit su suvo tėvais", nes ji pati tik susituokus gyveno ir su vienais ir su kitais, kur buvo geriau? žinoma jai pas savuosius, vyrui pas savuosius, o kur abiems gerai? tik savo namuose, jos žodžiais tariant :" namuose turi būti tik VIENA ŠEIMININKĖ" o kai gyveni su tėvais to niekada nebus. Mes iš karto ėjome gyventi atskirai, mano tėvai dar kvietė mus gyventi pas juos, statėsi tuomet namą, mums siūlė antrą aukštą su atskiru įėjimu, ji mus ir vėl atkalbėjo, dabar mano brolis gyvena su mano tėvais, ir nors kaip myliu ir gerbiu savo tėvus, bet labai džiaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif kad nėjome gyventi pas jais.
Atsakyti
QUOTE(doU @ 2006 09 25, 21:15)

drinks_cheers.gif

QUOTE(asteriksas @ 2006 09 26, 09:31)
Kai mes su busimu vyru pradėjome galvoti apie gyvenimą kartu, jo mama jums atskaitė didžiulį moraląprotest.gif :" Vaikai niekada negyvenkit su suvo tėvais", nes ji pati tik susituokus gyveno ir su vienais ir su kitais, kur buvo geriau? žinoma jai pas savuosius, vyrui pas savuosius, o kur abiems gerai? tik savo namuose, jos žodžiais tariant :" namuose turi būti tik VIENA ŠEIMININKĖ" o kai gyveni su tėvais to niekada nebus. Mes iš karto ėjome gyventi atskirai, mano tėvai dar kvietė mus gyventi pas juos, statėsi tuomet namą, mums siūlė antrą aukštą su atskiru įėjimu, ji mus ir vėl atkalbėjo, dabar mano brolis gyvena su mano tėvais, ir nors kaip  myliu ir gerbiu savo tėvus, bet labai džiaugiuosi  thumbup.gif  thumbup.gif kad nėjome gyventi pas jais.

Mano mama irgi taip pat atkalbinėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na būna visaip.
Tikrai esu dekinga likimui, kad turiu tolerantiškus tėvus, kurie niekuomet niekur nesikisdavo į mūsų su brangiausiuoju santykius. Nuo pat pradžių nors jie ir turėjo savo geležinę nuomonę, kad kiekviena šeima turi gyvent atskirai , o ne komunoj, kai susituokem su vyru 2 metus , kol įsigijom savo būsta gyvenom pas mano tėvus (jie sakė pagyvenkit -pasitaupykit ir t.t.-tą mes ir darėm), ir nieko -virtuvej , mes su mama mesimušėm , gerai sutardavom. Pirmas pirkinys į musų kambarį buvo telikas, kad nereiktų vyrui ir mato tėvui pulteliu dalintis , ir nieko iš gyvenom.Tevai dažnai į sodą išvažiuodavo ir t.t.
Na pas anyta tai jokiais budais nebūčiau ėjus gyventi , ten sava tvarka ir taisyklės , kad ir kaip puikiai aš su ja ankščiau ir dabar sutariu ir myliu.Taigi kiekviena šeima sprendžia savo gyvenimo pradžios klausimus kaip jai gaunasi.
Atsakyti
Aš netekėčiau, kol nebūtų savo būsto, tegu ir nuomojamo... pas tėvus tik tuo atveju gyvenčiau, jei būtų arba nuosavo namo antras aukštas arba atskiras galas... jei nėra galimybių, tai draugaučiau tol, kol galėtumem su draugu leisti sau išsinuomoti butą ar įsigyti patys...
Atsakyti
as ir uz gyvenima atskirai nuo tevu... bet yra kaip yra ...  mano busimojo vyro tevai issiskyre ir jis gyvena su mama triju kambariu bute. ji jau pareiske, kad nenori gyvent viena... tieisg to neistvertu, o ir maniskis jos vienos tikrai nepaliks... kad ir kaip noreciau turet savo kampeli, kad ir koks jis bebutu! nezinau kiek laiko neturesiu SAVO namu...  nors nesipykstam ir atrodo viskas gerai, bet tuose namuose nesijauciu sava, tai ne mano namai ir viskas... kas is to, kad sako:"jauskis kaip namuose, juk cia gyvensim.." ir t.t.. ir del to labai liudna...

console.gif nu as tokios sitacijoj nebuvau, bet puikiai isivaizduoju, kaip tau skaudu...nes man namai- mano tvirtove, i kuria neisileidziu ne vieno nepageidaujamo zmogaus...o ar sakei savvo draugui, kaip jauties? jei sakei, o jam nusispjaut, tai bek neatsisukdama, nes man susidaro ispudis, kad jis eilinis mamos paspirtukas, siaubas, laikui begant jis leis , kad motina tau vadovautu..busi kampan isprauta pelyte be balso doh.gif unsure.gif
pagalvok, ir nebijok sakyt jam, ka galvoji, veliau bus velu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 09 26, 12:13)
console.gif  nu as tokios sitacijoj nebuvau, bet puikiai isivaizduoju, kaip tau skaudu...nes man namai- mano tvirtove, i kuria neisileidziu ne vieno nepageidaujamo zmogaus...o ar sakei savvo draugui, kaip jauties? jei sakei, o jam nusispjaut, tai bek neatsisukdama, nes man susidaro ispudis, kad jis eilinis mamos  paspirtukas, siaubas, laikui begant jis leis , kad motina tau vadovautu..busi kampan isprauta pelyte be balso  doh.gif  unsure.gif
pagalvok, ir nebijok sakyt jam, ka galvoji, veliau bus velu  mirksiukas.gif

jis zino ka as apie tai galvoju, bet jis nepaliks mamos vienos - 100%, na nebent, ji susirastu drauga ir galetu gyvent su juo ... bet tikimybe maza frusty.gif ateity planuojam statytis nama, bet net nekalbama apie tai, kad jis bus tik musu verysad.gif visuose planuose yra ir jo mama.... netgi povestuvinej kelionej... bash.gif
Atsakyti
netgi povestuvinej kelionej...

man tai klausimas- kodel leidiesi taip zeminama????
Cia isvis jokios pagarbos jaunai seimai, bet blogiausia, kad vyras jos pusej..ka TU sau galvoji?? ar nematai sanso susirast normalaus vyro, ne tokio mamos padkablucniko?
Va, mamos, tema pamastymas, ka is vaiku padarot . blink.gif blink.gif Juk cia grynai auklejimo pasekme toks mamytes sunelio sindromas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2006 09 29, 07:11)
man tai klausimas- kodel leidiesi taip zeminama????
Cia isvis jokios pagarbos jaunai seimai, bet blogiausia, kad vyras jos pusej..ka TU sau galvoji?? ar nematai sanso susirast normalaus vyro, ne tokio mamos padkablucniko?
Va, mamos, tema pamastymas, ka is vaiku padarot .  blink.gif  blink.gif Juk cia grynai auklejimo pasekme toks mamytes sunelio sindromas doh.gif

verysad.gif o ka as galiu padaryt?! man jos gaila, ji nera blogas zmogus, tik savotiska sakyciau. o sprendimus daro jis pats, pries tai isklauses visu nuomones...
Atsakyti