Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

QUOTE(pempel @ 2009 03 02, 17:59)
pas tėvus tik jei nėra visiškai visiškai jokios galimybės  unsure.gif

Kad ir kaip bebutu, geriausia atskirai. Neisivaizduoju, jei reiktu gyventi kartu. Bet ka galvociau, kad tik sava kampa tureti. Jau geriau su darugais susimesti ir nuomotis viena buta. Nera blogiau, kai tevai pradeda reguliuoti gyvenima. O gyvenant su tevais visada atsiranda nesutarimu ir tarpusavyje. Nes jei ne vienam, tai kitam tevai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlementinaR: 03 kovo 2009 - 23:58
pritariu, gyventi su tevai nekokia iseitis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

nors is kitos puses - pas mane drauge susituoke ir apsigyveno pas jos tevelius - nieko, sugyvena... Bet savas kampas yra savas... cool.gif
Atsakyti
pas mus siuo metu nera jokios galimybes gyvent kartu, bet su tevais nei savo nei jo ne uz ka neiciau gyvent.. jau geriau toliau susitikinet..tame irgi yra daug pliusu, neslegia buitis,man kaip merginai svarbu kad as visada pasidazius,pasitempus.. smile.gif
Atsakyti
Nei uz ka su tevais, esu macius daug pavyzdziu ..................
Atsakyti
Kol neturėjom savo namų, nuomojom kambarį.Gyvenom patys sau, be niekieno priežiūros thumbup.gif
Atsakyti
na jei klausimas susideda iš esmės kaip suprantu iš dviejų alternatyvų: jo ar jos tėvai.. tai visgi galvojau galvojau ir pagalvojau, kad su jos tėvais (čia jei santykiai su abejais tėvais normalūs ir panašiai tokie patys). nes vistiek kai pagalvoji, su mama virtuve dalintis, vonia, buities ten išlaidom visokiom paprasčiau nei su anyta. ir savi tėvai matyt nuolankiau į dukros "klaidas" žiūrės, nei jo tėvai, galų gale su saviškiais išsibari ir pamiršti, o vyro tėvai - vistiek šiokie tokie svetimi. nors čia grynai iš moteriškų pozicijų pažiūrėjau, vat vyrui tada matyt atvirkščiai viskas, bet vistik daugiau trinties tarp moteriškų atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
manau as pati niekada negyvenciau su tevais, nei savo nei jo...atsiranda kontroliavimai, vandens taupymas ir pan nesamones, jau geriau atskirai pagyvent nei katu ir su tevais..
galu gale tik ziurek kad ko tevai nenugirstu... doh.gif +jei gyvenciau pas JO tevus, jausciausi lb nemaloniai: ir valgydama, ir maudydamasi, kiekviena mano pagulejima, pavalgyma skaiciuotu....man toks jausmas.... doh.gif
Atsakyti
sutinku su ievvvvaa drinks_cheers.gif man ir toks jausmas butu..o gal taip ir butu is tikruju is ju puses schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 11, 15:16)
galu gale tik ziurek kad ko tevai nenugirstu... doh.gif  +jei gyvenciau pas JO tevus, jausciausi lb nemaloniai: ir valgydama, ir maudydamasi, kiekviena mano pagulejima, pavalgyma skaiciuotu....man toks jausmas.... doh.gif

Kol kas gyvename pas jo tėvus. Būtent taip ir jaučiuosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepžiedis @ 2009 03 12, 16:21)
Kol kas gyvename pas jo tėvus. Būtent taip ir jaučiuosi. doh.gif

uzuojauta verysad.gif mes irgi siuo metu neturim galimybes gyvent kartu,tai toliau susitikinejam..o kdl jus pasirinkot gyvenima su tevais o ne tarkim kaip mes?
Atsakyti
Nei pas jo, nei pas mano tėvus.

Geriausia anyta/marti - gyvenanti už 200 km.
Geriausias žentas/uošvienė - už 200 km.

Pradėsi gyventi su tėvais, žlugs taika tarp jūsų.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 12, 16:27)
uzuojauta verysad.gif  mes irgi  siuo metu  neturim galimybes gyvent kartu,tai toliau susitikinejam..o kdl jus pasirinkot gyvenima su tevais o ne tarkim kaip mes?

Keistai mūsų santykiai susiklostė. Susipažinom, po mėnesio jis pasiūlė gyventi kartu. Išsinuomojom butą. Po trijų mėnesių bendro gyvenimo apiforminom santykius. Neužilgo atsirado galimybė labai nebrangiai ir geromis sąlygomis įsigyti savo namą. Vyrui kilo mintis keltis pas tėvus, o tuos pinigus, kuriuos skiriam nuomai atiduoti namo įrengimui, remontams. Aš buvau naivi, nežinojau kas per velnias yra anytos, vietos pas juos nemažai, meilė ir noras turėti šeimą, namą kunkuliavo. Kažkaip vėlgi labai netikėtai gyvenimas pas jo tėvus užsitęsė. Gyvename kartu jau pora metų. Vietos pas anytą yra labai daug, mokam jiems pinigėlius už vandenį, šildymą ir t.t. Bet yra suskaičiuota kiekviena mano vonia, pastebėta ką ir kada mes valgom, patariama, pamokoma.. bandau nekreipti dėmesio, bet kartais užknisa. Guodžia mintis, jog jau už poros mėnesių kraustysimės thumbup.gif Pagaliau.
Atsakyti