Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

Gyvename kol kas pas mano tevus nes pas anyta neiciau ne uz kiek milijonu oi siaubekas butu ten gyventi doh.gif doh.gif doh.gif
Bet zinokite viskas,,,sis ruduo cia paskutinis---viskas paskutines dienos cia pas tevelius iseiname kol kas nuomotis o po to ziuresime nes savas gyvenimas atskirai nuo tevu yra geriau nei su tevais.....
Ne del to kad mano tevai mums gadina gyvenima ar mums cia blogai ne mums cia gerai mes gyvename kaip inkstai taukuose bet gana reikia gyventi atskira savo asmenini gyvenima o pas tevelius i svecius vaziuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gyvenam pas mano tevus 4u.gif
Aisku as nieko pries gyvent atskirai, bet koks tikslas verstis per galva, pirkt buta.. aisku pries tai taupyt belekiek laiko, jei vis tiek ateity namas kuriam gyvenam atiteks man ir grysim i ji.. smile.gif Taip ir gyvenam..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 rugsėjo 2008 - 18:18
gyvenam pas mano mamą- bet mano mama su mumis negyvena lotuliukas.gif Trumpiau kam pirkt jei yra pakolkas laisvas plotas? mirksiukas.gif O šiaip nors anyta gera- bet su ja nenoriu gyvent. tiesiai šviesiai pasakiau vyrui- jau geriau tada tvarte ar palapinėje bet ne su tavo mama. Pas ją pasisvečiuot- malonu... bet gyvent- išprotėčiau. Negalėčiau va taip gyvent. Namie gali būti tik 1 šeimininkė.
Atsakyti
smile.gif kadangi mum tai neimanoma gyventi pas tevus nes tikrai ne pas manuosius ....pas jo irgi ne tik buta nuomotis paskui jau su paskolom
Atsakyti
Gyventi su tevais irgi sunku turetu but. Buitiniai konfliktai ir t.t...
o jei dar prasidetu tevu kisimasis i santykius...
Siulyciau nuomotis...
Atsakyti
As jau geriau gyvensiu atskirai, nei pas jo ar mano tevus...
Atsakyti
Gyvename jau tris metus kartu ir visa ta laika nuomojames buta. tiesa pasakius, pas mus net nebuvo tokiu dvejoniu-nuomotis ar gyventi pas tevus. As tik uz tai, kad pora gyventu atskirai nuo tevu, kad turetu atskira busta, laikinai, kad ir nuomojama. Taip manua, visiems iseina tik i gera ax.gif smile.gif
Atsakyti
nei ten, nei ten.. tongue.gif manau anksciau ar veliau vistiek islys nesutarimai.. jau geriau kur kambari nuomociaus, pas nepazistamus zmones, tie bent nesikistu i asmenini gyvenima.. o geriausiai gyvent vieniems.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 05, 15:13)
Nu jeigu buvo tokia teima - nuoširdžiai atsiprašau ir prašau ištrinti 4u.gif

Žinia, kad nemažai jaunų porų neturi savo būsto, neuždirba kol kas tiek, kad paimti paskolą ir nusipirkti butą (bent jau Vilniuje).
Ilgalaikė nujoma irgi yra prabangos dalykas.

O vat man nusibodo tempti gumą - draugajam 5 m. ir noriu kartu gyventi, vestuves planuojam kitą rudenį.

Žodžiu, nežinau pas ką mums geriau gyventi: pas savo mamą ar pas jo.

Situacija yra panaši: mūsų tėvai turi pakankamai ploto (mano mama - 3 kambarių butą), jo tėvai (namą)). Padėti reikės abiem atvejais. Bet vis tiek galėtume kažkiek pasitaupyti unsure.gif

Nu
gal padėsit apsispręsti? g.gif  cool.gif  unsure.gif
Pasidalinkit patirtimi

geriau atskirai nuo tevu gyventi
pati tuo isitikinau cool.gif
Atsakyti
as tik uz gyvenima nuomojantis.
bet jeigu nera tam pinigu, tuomet rinkciausi tuos tevus, su kuriais geriau sutariu, pas kuriuos daugiau vietos, t..y kad vieni kitiems nemaisytu. aisku, anksciau ar veliau vis tiek bus konfliktai, bet jei gyveni to paties namo dalyje, ypac jeigu dar atskiras iejimas, tai vis tiek geriau, nei tik kitame kambaryje doh.gif
Atsakyti
Dėl sunkios ekonominės padėties dažnai taip atsitinka, kad pora pradeda gyventi pas vienos ar kitos pusės tėvus... tai gali būti (bet labai retai, kad ne) esminė klaida tolimesniuose santykiuose su tėvais, o kartais net ir su antra puse...

Todėl kaip įmonoma reikia stengtis bandyti gyventi atskirai... Sekmės.
Atsakyti
Deja ir mes del siuo metu esamos ekonomines padeties esam priversti laikinai pagyventi pas tevus. Apsigyvenom pas mano mama, nes ji viena gyvena name. Draugas nelabai tuo dziaugiasi, daznai vaziuoja pas draugus, pas savo tevus, gryzta tik pernakvoti ax.gif Tikrai jei butu geriau su finansais - negalvodami ieskotumemis nuomotis, bet kol kas yra kaip yra... tikiuos tas labai santykiams nepakenks ax.gif
Atsakyti