vistik paciai moteriai, gyventi pas jos tevus, nes neveltui anyte velio pramanyta.
renkiesi kur tau/jum geriau

nuomotis

Nuomotis. O jei jau rinktis iš tėvų, tai tuos, su kuriais geriau sutariat ir su kuriais geriau gyventi, tai labai subjektyvu.
jei pas tevus,tai pas tavo...juk vyrai ir taip baisus mamyciukai,o jei dar su mamyte gyvent...
geriausias variantas nuomotis,nes nei pas vienus nei pas kitus tevus normalaus gyvenimo neturesit.tiek zmoniu zinau kurie pagyvene pas vieno ar kito tevus issiskiria...
nerizikuociau tuo.
geriausias variantas nuomotis,nes nei pas vienus nei pas kitus tevus normalaus gyvenimo neturesit.tiek zmoniu zinau kurie pagyvene pas vieno ar kito tevus issiskiria...
nerizikuociau tuo.
Mes apie 2 metus gyvenom studentų bendrabutyje, kai baigiau mokslus - teko pas tėvus (nes galvojom paskolą imsim - pasitaupysim) 1 metus pagyvenom ir išsinuomavom butuką.
nepalyginimai geriau
Mes gyvenom pas vyro tėvus, jie tikrai šaunūs žmonės, tikrai nesikišo ir nevadovavo, bet... nesijaučiau šeimininke ir iki galo neatsipalaidavau... nors namas didelis, vietos visiems užteko.
Taip, kad aš už tai, kad nors ir mažas kampelis, bet atskirai dviese
nepalyginimai geriau

Mes gyvenom pas vyro tėvus, jie tikrai šaunūs žmonės, tikrai nesikišo ir nevadovavo, bet... nesijaučiau šeimininke ir iki galo neatsipalaidavau... nors namas didelis, vietos visiems užteko.
Taip, kad aš už tai, kad nors ir mažas kampelis, bet atskirai dviese

Na mano istorija sudetingesne. Tik susituoke nuomavomes butuka. Viskas buvo nuostabu. Paskui pagalvojom imti paskola ir pirkti savo. Teko persikelti pas vyro tevus. TAI BUVO PATI DIDZIAUSIA KLAIDA. Jo motina atkalbejo sakydama, kad yra ju senas butas susiremontuokit ir gyvensit. Pradejom remonta, pradejo kistis ir reguliuoti kaip kas turi buti padaryta
, o visiems giminem pasakoti, kad matotres jos sunus mandras nenori su tevais gyvent. maciau, kad nieko gero, pradejau skubinti, kad greiciau pasidarytume. mano vyriskiui truko kantrybe, nieko nebedaro. Taip ir gyvenam, ir kenciu visokias uosviu nesamones. Skaudu, kad vyras savo tevu nepastato i vieta ir manes neuzstoja, bet ir ji suprantu. Dabar nusprendziau iseiti ir nuomotis buta, jei brangiausiam nepatiks jo reikalas, bet daugiau taip negaliu. Todel patarimas be kompromisu NIEKADA NEGYVENKIS NEI PAS VIENO TEVUS, NES TAI BUS JUSU DIDIZAUSIA KLAIDA. As manau, kad daug praradau, o jau ir vaiku norisi o kaip ir neturim kus juos auginti. Zinau tik kad pas anyta tai jau ju neauginsiu

dziugu,kad apsisprendei, zinoma vyras irgi kvailas, nes savo zmona privalo ginti
mes nuomojames kolkas...
nenoriu nei pas jo nei pas savo tevus gyvent, nes jau kaip ne viena sake, tada gali jaustis tikra namu seimininke ir daryti ka nori savo namuose...
aisku, jei gyvenimas priverstu rinktis pas kuriuos tevus gyvent, tai tik pas savo, vyro tevai geri, bet salygos pas mano tevus su mazu vaiku gyventi geresnes
bet kiek imanoma stengsimes gyventi nuomojamam bute
nenoriu nei pas jo nei pas savo tevus gyvent, nes jau kaip ne viena sake, tada gali jaustis tikra namu seimininke ir daryti ka nori savo namuose...
aisku, jei gyvenimas priverstu rinktis pas kuriuos tevus gyvent, tai tik pas savo, vyro tevai geri, bet salygos pas mano tevus su mazu vaiku gyventi geresnes

bet kiek imanoma stengsimes gyventi nuomojamam bute
Rinkciausi tuos, kurie yra atlaidesni, platesniu paziuru, ramesni zmones
Visgi gyvenant kartu svarbu, kad niekas per daug ragais nesusiremtu ir jei imanoma tu pykciu butu isvengta