Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

as jau kenteciau,ir gyvenciau atskirai, kol busta savo butu galima isigyti ar nuomot. jei eina kalba apie draugyste, o ne santuoka.
Atsakyti
Geriausia thumbup.gif gyventi atskirai nuo tevu ir uosviu. Iseiciu visada yra, nebutina pas kazka eit gyventi (pas uosvius ar tevus). Nes tikrai gali atsirasti ir kivircu, ir trinties, ir t.t..... verysad.gif . Neturiu tokios patirties savo asmeniniam gyvenime, nes neteko nei su tevais, nei su uosviais gyventi mums susituokus, bet yra keleta draugiu, kurios yra pasidalinusios skaudzia ir liundna patirtimi.
Atsakyti
mano nuomone-jei pora nei(s)gali bent nuomotis atskiro busto-tai ir seima kurti bei kartu gyventi taip pat nereiketu skubeti..reiketu palaukti bent kol sugebes save islaikyti atskirai nuo tevu ir tada pradeti apie gyvenima kartu galvoti.
Atsakyti
pas mus panasi situacija,tik maziau metu kartu esam ir nesirenkame pas kurio tevus gyvensim..pas mano mama ir taip nera labai daug vietos bute-tai cia nesiruosiame gyventi ir trintis uzpakaliais visi.. beliko Jo tevai.. Kad ir puikiai sutariu su uosviais vistiek nenoriu gyventi tame paciame name su jais. Nesvarbu kad kitas kambarys ar namo aukstas,jie visada ras buda kaip paaiskinti ir pamokyti,o tokio "eismo reguliavimo" negaliu pakesti doh.gif tai taip ir tempiu guma,nenoriu ten kraustytis..o maniskis nori gyventi ten,nes namas ir savas kiemas ir panasiai..buta nuomotis neikalbu nes jis bute nenori gyventi... Tai taip ir vazinejame is vienu tevu pas kitus.. Kazkada galbut turesime didesniu galimybiu savo bustui isigyti..
Atsakyti
QUOTE(Mist @ 2009 12 31, 23:41)
mano nuomone-jei pora nei(s)gali bent nuomotis atskiro busto-tai ir seima kurti bei kartu gyventi taip pat nereiketu skubeti..reiketu palaukti bent kol sugebes save islaikyti atskirai nuo tevu ir tada pradeti apie gyvenima kartu galvoti.

Visiškai pritariu. Apskritai suaugęs žmogus turėtų kuo greičiau išsikraustyt iš tėvų, kad normaliai subręstų. O jau apie naujai sukurtą šeimą išvis nekalbu.
Su vyru pradėjom gyventi dešimties kv. m. bendrabučio kambarėly, bet atskirai nuo tėvų (nors abiejų tėvai namus turi ir labai kvietė pas juos įsikraustyt - o ir santykiai su tėvais geri).
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 01 02, 22:10)
Visiškai pritariu. Apskritai suaugęs žmogus turėtų kuo greičiau išsikraustyt iš tėvų, kad normaliai subręstų. O jau apie naujai sukurtą šeimą išvis nekalbu.
Su vyru pradėjom gyventi dešimties kv. m. bendrabučio kambarėly, bet atskirai nuo tėvų (nors abiejų tėvai namus turi ir labai kvietė pas juos įsikraustyt - o ir santykiai su tėvais geri).

Kokie jus saunuoliai thumbup.gif drinks_cheers.gif visiskai pritariu,kad geriau pradeti kaip sakant nuo nulio,po truputi viska susikuriant,negu buti nuo kazko priklausomiems...
Atsakyti
o nereiktu pirmiausiai su tevais pakalbet? Gal ten jusu niekas nelaukia?smile.gif
Ir apskritai manau, kad vyras pries siulydamas santuoka turetu pasirupinti kur parsives nuotaka. Jei nera kur, reiksia jam vestuves dar smarkiai per anksti:)
Atsakyti
Jeigu jau tenka pas tėvus gyventi, tai tik pas savo. Vaikino tėvai tikrai geri žmonės ir labai mieli, bet nenorėčiau kartu gyventi. Kolkas gyvenam pas mano tėvelius mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš pasirinkasu trečia variantą pas močiutę biggrin.gif
Atsakyti
Tik atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare109 @ 2010 02 03, 12:17)
o aš pasirinkasu trečia variantą pas močiutę biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jūs pažįstat tuos žmones asmeniškai, todėl tik jūs galit apsispręsti, kur jums būtų patogiau ir geriau .. Šiuo atvėju manau nėra patarimų ir būti negali .. unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 07 vasario 2010 - 21:29