Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

QUOTE(secret_lover_ @ 2010 02 07, 22:29)
Jūs pažįstat tuos žmones asmeniškai, todėl tik jūs galit apsispręsti, kur jums būtų patogiau ir geriau .. Šiuo atvėju manau nėra patarimų ir būti negali ..  unsure.gif  schmoll.gif

as papasakosiu kaip pas mane yra.. g.gif prasidejo kad beveik istisai pas drauga budavom tai veliau grynai pas ji ir atsikrausciau tuo metu dar gyveno ir jo tevai.kazkaip mes maziau namie budavom tai mazai su tevais ir susitikdavom o ir siaip nelysdavo jie pas mus.
bet veliau pasikeite viskas nes tevai nusipirko buta tad vietoj tevu atejo gyventi draugo sese su savo suzadetiniu lotuliukas.gif kadangi ten skaitosi tevu dar butas tad ir sesei priklauso biggrin.gif tai patikekit daug geriau su tevais buvo negu su sese siuo metu, nes istisai lenda ir viska vadovauja ka kur kaip daryti.. verysad.gif laime tik ta kad tik vasara taip buna nes rudeni isvaziuojam visi i uzsieni o cia jau atskirai gyvenam, tai bent tiek.. thumbup.gif
Atsakyti
as manau, kad pas mergina jei vaikinas eis gyventi, o mergina gyvena su tevais, tai dar dar, bet jei mergina pas vaikina, tai ne kas jau mano manymu, nes dvi moterys vienoj virtuvej- baisu... o vis tik jei vaikinas pas tave apsistos, ir budama virtuvej su savo mama dar galima kazka atsikirst jei pyksties ir pan, o jau vaikino mamai nepasakysi... smile.gif cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Jeigu neturi savo nuosavo būsto, galima jį išsinuomuoti. O jei ir tokių galimybių nėra, gal tada iš vis nereikėtų skubėti šeimos kurti.. g.gif
Atsakyti
Nesuprantu kam eiti gyventi kartu, jei nėra kur schmoll.gif . Suaugti reikia pirmiau, išmokti pasirūpinti savimi, tada kurti šeimą...
Atsakyti
nesupratau cia pasakymo prie ko cia suaugti ir pan. juk dabar kas antra pora jei ne dazniau pries vestuves nori pagyventi kartu, o jei nera galimybiu tai gali pakenteti ir pas tevus. g.gif bet kad is viso neit kartu pagyvent manau tikrai kiekvienas su savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 02 09, 19:08)
nesupratau cia pasakymo prie ko cia suaugti ir pan. juk dabar kas antra pora jei ne dazniau pries vestuves nori pagyventi kartu, o jei nera galimybiu tai gali pakenteti ir pas tevus.  g.gif  bet kad is viso neit kartu pagyvent manau tikrai kiekvienas su savo nuomone.

Prie ko suaugti... Mano subjektyvia nuomone, šeima yra suaugusiųjų reikalas, o ne vaikų. Šeimą turėtų kurti du suaugę, gebantys pasirūpinti bent jau savimi žmonės. Na, ar bent jau vienas jų turi gebėti pasirūpinti abiem, kol kitas baigs mokytis, studijuoti ar panašiai. Šeimoje neretai atsiranda vaikai. Jei savimi nesi pajėgus pasirūpinti, tai kaip pasirūpinsi savo vaiku? Ar tėvai užauginę pačią, turėtų dar ir tavo vaikus užauginti?
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2010 02 10, 00:51)
Prie ko suaugti... Mano subjektyvia nuomone, šeima yra suaugusiųjų reikalas, o ne vaikų. Šeimą turėtų kurti du suaugę, gebantys pasirūpinti bent jau savimi žmonės. Na, ar bent jau vienas jų turi gebėti pasirūpinti abiem, kol kitas baigs mokytis, studijuoti ar panašiai. Šeimoje neretai atsiranda vaikai. Jei savimi nesi pajėgus pasirūpinti, tai kaip pasirūpinsi savo vaiku? Ar tėvai užauginę pačią, turėtų dar ir tavo vaikus užauginti?

O mažai dabar (ir dažniausiai moterų), kurios gyvena su tėvais, kartu ir su vaikais? Pažįstu bent 4 moteris, kurioms 30-40m, o būtent taip ir gyvena lotuliukas.gif Jūsų ta taisyklė iš dalies teisinga ir taikytina ~niolikmečiams, kurie veržiasi "meilę daryt". Ne visų žmonių mamos/uošvės ar šiaip giminės kažkokie robokopai, kad jų bijot. Yra kam gerai taip gyvent - tegul gyvena. Nereikia būt tokiai kategoriškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2010 02 10, 00:21)
O mažai dabar (ir dažniausiai moterų), kurios gyvena su tėvais, kartu ir su vaikais? Pažįstu bent 4 moteris, kurioms 30-40m, o būtent taip ir gyvena  lotuliukas.gif Jūsų ta taisyklė iš dalies teisinga ir taikytina ~niolikmečiams, kurie veržiasi "meilę daryt". Ne visų žmonių mamos/uošvės ar šiaip giminės kažkokie robokopai, kad jų bijot. Yra kam gerai taip gyvent - tegul gyvena. Nereikia būt tokiai kategoriškai  mirksiukas.gif

Tai vat, kad jei yra kam gerai, lai gyvena, kam klausinėti tada rolleyes.gif

Man iš esmės kvailai skamba pats klausimas. Pas mano mamą, ar pas tavo... unsure.gif O patys, ką, negali rasti variantų kur apsigyventi be mamyčių? smile.gif Kaip pažinti vienas kitą, jei iš tėvų puodo valgys, mama marškinius lygins, o tėvas rozetę pagedusią tvarkys? biggrin.gif

Nekalbu apie variantus, kai tėvai ir vaikai gyvename tokiame būste, kuriame gali gyventi kartu, bet kaip ir atskirai (atskiros virtuvės, vonios ir net įėjimai į namus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 10 vasario 2010 - 00:48
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 04, 15:09)
Jeigu jau tenka pas tėvus gyventi, tai tik pas savo. Vaikino tėvai tikrai geri žmonės ir labai mieli, bet nenorėčiau kartu gyventi. Kolkas gyvenam pas mano tėvelius  mirksiukas.gif

Ar jūs iš tiesų jau antrą vyrą pagyventi pas savo tėvus parsivedate? unsure.gif

O aš jau buvau savo nuomonę pasakiusi, bet dar galiu pasikartoti - tik atskirai turi gyventi suaugę žmonės. Jei nėra galimybių, nėra ko ir apsigyvendint kartu. Teisingą mintį čia kažkuri pasakė, kad kaip pažinsi žmogų jei mama valgyt virs, skalbs, lygins, o tete visus ūkinius darbus atliks, o jo ar jos tėvai bus įsigiję antrą "vaiką", kai tuo tarpu jau matyt svajojo apie galimybę gyventi sau. Savo vaikui niekada neleisiu parsivesti gyventi nieko į namus ir pačiam elgetauti po kitus namus neleisiu. Gal tiksliau ne tai, kad neleisiu, bet auklėsiu taip, jog tokių minčių net nekiltų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2010 02 09, 23:51)

nereiskia, kad jei laikinai pas kazkurio tevus apsigyvensi kol savo isigysi busta, tai ir vaikus jau tevai augins. bet kam gali nepasisekti ir po 10 metu pragyvenus su vyru tai jei nera kitos galimybes kur eit aisku eis dukra pas tevus savo. rolleyes.gif gerai kas gali is karto buta nusipirkti pries vestuves ar pan, bet nevisiems taip imanoma. g.gif
Atsakyti
QUOTE(`bamba @ 2010 02 03, 17:08)

būtu gerai kad su ta močiute gerai sutarčiau, bet kadangi gyvenam atskiruose aukštose tai man netrugdo. ax.gif juk jai jau 90 ant nosies truputi ir padeti jau reikia. tai ir mamai ramiau kai mes esam ir močiute pasirūpinta kur pačiai sunku, ačiū Dievui ,kad ji dar stipri bobutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 02 10, 09:16)
nereiskia, kad jei laikinai pas kazkurio tevus apsigyvensi kol savo isigysi busta, tai ir vaikus jau tevai augins. bet kam gali nepasisekti ir po 10 metu pragyvenus su vyru tai jei nera kitos galimybes kur eit aisku eis dukra pas tevus savo.  rolleyes.gif  gerai kas gali is karto buta nusipirkti pries vestuves ar pan, bet nevisiems taip imanoma. g.gif

Tas ,,laikinai'' neaišku kiek laiko gali užtrukti. Ir nebūtina pirkti butą, galima nuomotis. Kokia gali būti šeima, jei neturi kur gyventi ir negali savęs išlaikyti, nes pinigų net kambariuko nuomai neužtenka, o reikia glaustis pas tėvus, senelius. Tai ne šeima, o nesavarankiški žmonės negalintys pasirūpint savim. Apie šeimą galvoti tada, kai yra galimybės gyvent savarankiškai.
Atsakyti