QUOTE(deimapov @ 2010 02 13, 01:06)
o jei jų dar kokį 10-20metų nebus? ir toliau laukti? Dėl vaikų gimdymo tai išviso nesiplėsiu, gaila tiesiog kai po to dėl kažkokių materialių dalykų merginos per abortus išviso nebe pagimdo, nes tada kai buvo pastojusios, tiek ji tiek jos antroji pusė buvo "NESAVARANKIŠKI", o dabar ir pinigai tarkime atsirado, tik jau tų stebuklų nenupirksi...
O jei jų(pinigų buto nuomai) nebus dar 10 - 20metų, tai ar bus pinigų vestuvėms, nėštumo laikotarpiui, vaikui?
Buto nuoma 500 - 1000lt. Beje, jaunai porai už 1000lt net perdaug. Galima ir pigiau rasti. Jei nėra 500lt per mėnesį, tai kaip įvyks vestuvės? Už ką vaiką augins?
Manau daugelis čia rašančių žino, kiek pinigų kūdikiui reikia... Lovytės, rūbeliai, vaistukai, mišinukai, vežimėliai...
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2010 02 13, 01:11)
Na taip, gal ir per daug nukrypai, atsiprašau, tiesiog visokių situacijų būna. Na žodžiu mano nuomonė kiek kitokia, gal, kad jau esu ištekėjusi, šeimos vertybės kitaip kiek suprantamos

Sekmės visoms būti "SAVARANKIŠKOMS" o kas man svarbiausia: laimingoms savo šeimose
Pritariu. Pati nesu ištekėjus ir gyvenam jau 1,5m. kartu. Vestuvių dieną būsim pragyvenę kartu 2 metus.
Iškart nuomojomės ir net negalvojom apie gyvenimą pas tėvus, nors pasiūlymų buvo dažniau, negu reikia.
Savarankiškumas yra būtinas. Tai tik gyvenamoji vieta. O kas bus kai prasidės vaikai?