Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

QUOTE(Staarm @ 2005 09 06, 13:43)
Taip bet musu pavyzdis buvo toks, kad is minimumo 450, mokejom nuoma , mokescius ir isgyvenom, gyvenom suverze dirzus, bet ne alkani, o pramogas gali pasidaryt ir minimalias

Pritariu visom keturiom... Tai, ką žmonės vadina poreikiais, dažnai tėra tiesiog išsidirbinėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 12:39)
kol kas nieko svarbaus
man atrodo, kad jis pageidautų, kad aš nuspręsčiau, kur mes gyvensim: t.y. nori man nusileisti ir pasielgti, kaip man geriau 4u.gif

Nežinau, bet man keistai atrodo, kad tokį svarbų jums abiems sprendimą, tu turi priimti viena. Turite abudu susėsti apsvarstyti viską labai gerai ir tada KARTU priimti vienokį ar kitokį sprendimą. mirksiukas.gif

Šiaip jei jau dabar kažkiek abudu padedat tėvams finansiškai mokesčių, tai ne tiek jau daug ir prisidės, kai gyvensit atskirai nuo jų. Abudu esat dirbantys.

Dėl pramogų ir t.t.
Vis viena bet kokiu atveju reikės kažko atsisakyt. O kaip tavo brangiausiasis? Jam 27 metai, ar nenori jis pagaliau gyvent atskirai nuo tėvų, kartu su savo mylimąja?
Kai gyvensit pas tėvus abudu, pramogos irgi pasikoreguos. Negalėsit kada norit pasikviesti savo draugų ir paūžti kaip reikiant. Grįžt namo prisilupę po baliaus ir dar pliurpt pusė nakties, nes neduosit tėvams miegot. Be to, nu nesmagiai jausiesi jo tėvų namuose, nesijausi sava. O jis nesmagiai jausis tavo tėvų namuose. Neaišku bus, kas turi nešti šiukšles, išplaut indus, išsiurbt kambarius ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2005 09 06, 14:02)
Nežinau, bet man keistai atrodo, kad tokį svarbų jums abiems sprendimą, tu turi priimti viena. Turite abudu susėsti apsvarstyti viską labai gerai ir tada KARTU priimti vienokį ar kitokį sprendimą.  mirksiukas.gif

Šiaip jei jau dabar kažkiek abudu padedat tėvams finansiškai mokesčių, tai ne tiek jau daug ir prisidės, kai gyvensit atskirai nuo jų. Abudu esat dirbantys.

Dėl pramogų ir t.t.
Vis viena bet kokiu atveju reikės kažko atsisakyt. O kaip tavo brangiausiasis? Jam 27 metai, ar nenori jis pagaliau gyvent atskirai nuo tėvų, kartu su savo mylimąja?
Kai gyvensit pas tėvus abudu, pramogos irgi pasikoreguos. Negalėsit kada norit  pasikviesti savo draugų ir paūžti kaip reikiant. Grįžt namo prisilupę po baliaus ir dar pliurpt pusė nakties, nes neduosit tėvams miegot. Be to, nu nesmagiai jausiesi jo tėvų namuose, nesijausi sava. O jis nesmagiai jausis tavo tėvų namuose. Neaišku bus, kas turi nešti šiukšles, išplaut indus, išsiurbt kambarius ir t.t. doh.gif

po tokių minčių iš karto dingsta noras kartu gyventi

galbūt bailė esu ax.gif
Atsakyti
Mano mama tikrai retai atvaziuoja, bet tarp tu retumu vis tik spejo pamoralizuot, nors ji pati nuostabiausia mam, ne uz ka nenoreciau gyvent.
Taip spresti tik paciai BAJM ir jos draugui.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 14:09)

galbūt bailė esu ax.gif

Na kodėl taip jau iškart bailė smile.gif tiesiog išties gyvendami su tėvais būsit suvaržyti. Pasvarstykit apie kitus variantus, ir tiek. Jei jie bus galimi po metų dvejų - gal geriau būtų palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 14:09)

galbūt bailė esu ax.gif

O gal tiesiog dar nepasiruošusi?.. Tada geriau neskubėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 06 rugsėjo 2005 - 13:16
QUOTE(Will @ 2005 09 06, 14:15)
O gal tiesiog dar nepasiruošusi?.. Tada geriau neskubėti

tai kad jau tarp manęs ir draugo atsiranda trintis, nes užsitęsė mūsų santykiai - jau norisi pereiti į kitą aukštesnę pakopą - kartu gyventi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 14:38)
tai kad jau tarp manęs ir draugo atsiranda trintis, nes užsitęsė  mūsų santykiai - jau norisi pereiti į kitą aukštesnę pakopą - kartu gyventi rolleyes.gif

Na tai neturi nieko bijoti smile.gif
Atsakyti
aš patarčiau rinktis ne ten, kur daugiau vietos, o pažiūrėti su kuo sutart galėsit...
juk kartais ir dideliame name gali būti didelė trintis, bet gali ir mažam name santykiai klostytis kuo puikiausiai...
kai mano tėvai (dabar jau tik mama...) labai supratingi, tai problemų nėra... bet jei blogai sutartume, tai manau ir rūmuose nelabai sektųsi...
Atsakyti
Šiaip aš visai "už" pagyvenimą su tėvais, jei bus einama tikslingai link nuosavo būsto. Tuo pačiu, tai poros išbandymas. Aišku, idealiausia pradėt gyvent atskirai, bet jei visgi ketinat imt kreditą, verta pas tėvus taupyti (čia mano tokia nuomonė). Mes patys gyvenom pas tėvus ir iš savo nedidelių algų susitaupėm visai solidų kaip mums pirmąjį įnašą kreditui - 13 000 Lt. Vienareikšmio atsakymo būt negali, ką pasirinkt, netgi ir pasirinkus galima vis dar abejot - čia kaip su visais sprendimais gyvenime, bet reikia vienakąrt apsispręst ir nebesiblaškyt. Vieną sprendimą - dėl vedybų - jau padarėt, belieka spręst toliau smile.gif . Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 06, 15:12)
Vienareikšmio atsakymo būt negali, ką pasirinkt, netgi ir pasirinkus galima vis dar abejot - čia kaip su visais sprendimais gyvenime, bet reikia vienakąrt apsispręst ir nebesiblaškyt.

ačiū smile.gif

bet šiaip man jau biškį dingo noras kartu gyventi paskaičius Jūsų mintis biggrin.gif

vėl pradedu galvoti savo sena dainele: nu dar biškį palauksim unsure.gif cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pagyvenom pusę metų su vyru pas mano tėvus(tikslaiu pas mamą, nes tėvai mano išsiskyrę). Ir vietos, rodos, turėjo užtekti ir mama faina moteris smile.gif , bet santykiai pašlijo tiek su vyru, tiek su mama, su kuria iki to buvom geriausios draugės. Atsirado trintis, slogi atmosfera, o aš buvau lyg tarpininkė-kempinė, sugerdavau blogas nuotaikas, priekištus, nepasitenkinimus tiek iš vienos pusės(mamos), tiek iš kitos(vyro). Tiesa, mes dar turėjom leliuką, tai irgi sunkino padėtį.
Dabar gyvenam atskirai. Su mama vėl esam geriausios draugės smile.gif Ji pas mus kaip svečias, o ir man geriau pas mamą jautis kaip svečiui smile.gif
Atsakyti