Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 14:37)
ačiū smile.gif

bet šiaip man jau biškį dingo noras kartu gyventi paskaičius Jūsų mintis biggrin.gif

vėl pradedu galvoti savo sena dainele: nu dar biškį palauksim unsure.gif  cool.gif  rolleyes.gif

Bajm,
Nieko nebijok ir judek i prieki. Bet kokiu atveju pasirinktas sprendimas ves tolyn, nes blogiausia yra baime keisti.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 14:37)
ačiū smile.gif

bet šiaip man jau biškį dingo noras kartu gyventi paskaičius Jūsų mintis biggrin.gif

vėl pradedu galvoti savo sena dainele: nu dar biškį palauksim unsure.gif  cool.gif  rolleyes.gif

O man va įdomu, ko tu bijai, pasiskaičiusi mūsų mintis? Ar apskritai gyvent kartu su vyru, kad bus jau ir buitis ant jūsų abiejų pačių ir namai. Ar, kad reikia priimti tokį svarbų sprendimą? schmoll.gif

Ir dar klausimas: o ko dar biškį plaukt? Arba norit būt kartu visą laiką arba nenorit, jeigu norit, tai galimybės tikrai atsiras. Jei po 5 metų draugystės dar laukt norisi, tai jau savotiškai atrodo... schmoll.gif
Atsakyti
Didziausia klaida padariau,kad sutikau gyventi pas vyro mama.Neisivaizduoji,kaip sunku.Nuo pat pirmos dienos,prasidejo trintis.Net sekancia diena po musu vestuviu,anksciausia ryta isibrove ir sako, gana kiek cia miegosit,meile baigesi,prasideda gyvenimas. doh.gif Galvojau nugriusiu, po tokiu jos zodziu.Ir is viso tapau labai nervinga.Mes neplanavom su ja gyventi(jokiu budu visada),tik ji mus apgavo.Kai isaus ta diena kai is jos issikraustysim,as busiu paaaaaaati laimingiausia,patikekit.Tiksliau mes,nes vyrui si situacija dar nemalonesne nei man.

Mano patarimas TAU,gyvenkit atskirai ir tik atskirai.Geriau jau dirzus susiverzti,nei kas diena jausti itampa ir is kambario iskisti nosi bijoti.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2005 09 06, 18:22)
Ir dar klausimas:  o ko dar biškį plaukt? Arba norit būt kartu visą laiką arba nenorit, jeigu norit, tai galimybės tikrai atsiras. Jei po 5 metų draugystės dar laukt norisi, tai jau savotiškai atrodo... schmoll.gif

na taip, 5 metų yra sočiai, kad pažint kitą žmogų ir suprast, ar nori būt su juo. Ateina toks laikas, kai arba imi kartu gyvent arba nebebendrauji. O atidėliot galit nebent jei turit planų (juk sakei, kad sutarėt ženytis kitąmet mirksiukas.gif ) pradėt gyvent kartu vieni ir tarkim dabar tam taupysit ar dar kažkaip planuosit.
Atsakyti
su finansais - planų pilna
draugas nori mašiną keisti - dabartinė labai streikuoja
dar norim pradėti vestuvėms taupyti (norim iškelti už savus pinigėlius, kad tėvai nieko nenurodinėtų)
o po vestuvių - norėtųsi su nauja mašina pakeliauti po Europą 4u.gif

žodžiu, ko gero, kol kas liksim kiekvienas savo tėvų lizde (gal kaip sakoma - spėsim atsidžiaugti bendru gyvenimu po vestuvių rolleyes.gif)
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 07, 07:59)
su finansais - planų pilna
draugas nori mašiną keisti - dabartinė labai streikuoja
dar norim pradėti vestuvėms taupyti (norim iškelti už savus pinigėlius, kad tėvai nieko nenurodinėtų)
o po vestuvių - norėtųsi su nauja mašina pakeliauti po Europą 4u.gif
žodžiu, ko gero, kol kas liksim kiekvienas savo tėvų lizde (gal kaip sakoma - spėsim atsidžiaugti bendru gyvenimu po vestuvių rolleyes.gif)

O po vestuvių kur ketinat gyvent? Šiaip labai sveika kartu pagyventi dar prieš vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2005 09 07, 09:03)
O po vestuvių kur ketinat gyvent? Šiaip labai sveika kartu pagyventi dar prieš vestuves  mirksiukas.gif

O čia tai jau kiekvienam savo - kam sveika, kam nesveika...
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2005 09 07, 09:03)
O po vestuvių kur ketinat gyvent? Šiaip labai sveika kartu pagyventi dar prieš vestuves  mirksiukas.gif

nematau tame nei didelio sveikumo nei nesveikumo smile.gif , tik jei tiesiog pradedama gyventi kartu nevedus ir nesutarus vestuvių datos, tai daug šansų, kad ta data nusikels iki neaišku kada.

Tik man kitas klausimas - turit tiek daug planų - keist mašiną, sau išsikelt vestuves, keliaut - nu čia tokie savęs pamaloninimui dalykai ir kaip sakant jeim galvojat sutaupyt, skirt pinigų, o vat nuomai sakai, nelabai sukrapštytumėt g.gif . Tai jei planuojat kiek kažkiek susitaupę, viską išleist, tai man natūralus klausimas stojas, kaip kur ir už ką planuojat gyvent apsivedę? Juk situacija tada nebus pagerėjus - kaip tik jūs jau būsit išsileidę visus pinigus mašinai, vestuvėm bei kelionėm....
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 07, 09:19)
kaip kur ir už ką planuojat gyvent apsivedę? Juk situacija tada nebus pagerėjus - kaip tik jūs jau būsit išsileidę visus pinigus mašinai, vestuvėm bei kelionėm....

tam ir užvesta tema: kur pradėsim gyventi, ten ir ko gero ir gyvensim po vestuvių - kol neapsispręsim dėl nuosavo būsto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 07, 09:39)
tam ir užvesta tema: kur pradėsim gyventi, ten ir ko gero ir gyvensim po vestuvių - kol neapsispręsim dėl nuosavo būsto unsure.gif

O kas trukdo per metus iki vestuvių apsispręst dėl nuosavo būsto? Keista, kaip žmonės pirma sumąsto tuoktis, o po to blaškosi, nežinodami, kur gyventi... Kažkoks ne toks eiliškumas...
Atsakyti
O aš čia šiaip pamąsčiau, kad gal tuos pinigus būtų verta investuoti į nuosavą būstą. Na, t.y. imti paskolą kažkokią. Aišku, tada jau reikėtų atsisakyti nemažai dalykų, bet nuosavas būstas yra kažkas nuostabaus.
Na, čia šiaip mano pasvarstymas, gal ir ne į temą ax.gif
Atsakyti
Nei prieš vestuves, nei po jų nepatarčiau gyventi pas tėvus jeigu yra nors kokios galimybės. O tuo labiau prieš vestuves gyventi pas kažką Juk pradėjus gyventi, dar jūsų santykai turės apsišlifuoti, nes draugauti ir gyventi kartu yra du skirtingi dalykai. O jūsų santykius nori nenori įtakos dar ir kiti šeimos nariai. Tai mano nuomone, jei jūs turit tiek planų keliauti, keisti mašiną, tai taip ir darykit, bet tada vestuvių planus atidėkit vėlesniam laikui, kai jau norėsis kurti savo namus.
Atsakyti