Aš kategoriškai prieš gyvenimą kartu su tėvais, nesvarbu ar su savo, ar vyro. Tokiu būdu labai lengva sugadinti net ir geriausius santykius. Nors mes iškart apsigyvenome savame būste, bet laisvai galiu įsivaizduoti, ką reikštų gyventi su tėvais. Per atostogas tenka kokias 10 dienų pabūti pas mano tėvus ir likusias 10 dienų pas anytą. Na, pirmos dienos nieko baisaus, bet paskui prasideda - tėvai nuolat kažką mokina, aiškina, liepia eiti vyrui duoti valgyti kas pusvalandį

Lygtais tas mano vyras pat nežino, kur yra virtuvė. Mes nesame pratę prie tokių šokinėjimų, o vat mano tėvams atrodo kitaip. Na, tiesiog atsiradusi trintis pradeda labai nervinti. Nesakau, kad taip būna visų atostogų metu, bet būna. Tai aš galiu įsivaizduoti, kas būtų, jei gyventume diena iš dienos kartu. Anyta mano yra visai kitokia nei mano tėvai - demokratiškesnė, nekontroliuojanti savo vaikų, nesikišanti į jų gyvenimus, bet net ir vyras suvokia, kad gyvenant kartu trintis neišvengiama. Kad ir toks pavyzdys - anyta prieš išbėgdama į darbą paliko pusiau pagamintas salotas, kurias mes turėjome patys pasibaigti. Na, abu su vyru draugiškai viską supjaustėm ir sumaišėm. Kilo diskusija tik kiek agurkų dėti - aš tų salotų išvis gyvenime net nevalgiusi buvau, o vyrui su kulinarija nėra lengva

Įdėjau savo nuožiūra ir skonis gavosi liuks. Anyta grįžusi pamatė, kiek agurkų įdėjom, labai nusistebėjo, nes mat reikėjo tik vieno

A koks skirtumas, aš pagalvojau. O jai pasirodo buvo, nes ilgai dar stebėjosi kaip čia taip mes sumąstėm. Smulkmena, aišku, aš neėmiau į galvą, bet iškart sugeneravau mintis kaip būtų, jei gyventume kartu - virtuvėje mes tikrai neįsitektume niekaip. Žodžiu, kad ir kaip mes su vyru gerai sutariame su savo tėvais, kategoriškai pasisakome prieš gyvenimą kartu - santykiai bus sugadinti tikrai.