QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 09, 11:19)
gal iseitis ir butu bet gal tiesiog neturi tam $
tai todel ir yra tokia situacija
gerai tiem kas turi $ ir gali sau leisti kad ir ta auklyte
a jei nera?? tai tikrai nesedesi su sloguojanciu vaiku namie kai zinosi kad del to neturesi ka tam vaikui ryt duoti valgyt
taip kad gali but ir atvirkstine situacija - jei galit - neveskit vaiku o namie auginkit su aukle
netaikau tau
cia apskritai kalbu apie vis blogejnacia padeti Lietuvoj ir kaip visi bijo prarasti darbus
Sutinku, kad auklei gali tiesiog nebuti pinigu. Ir gali buti , kad aplinkui nera ne veinos studentes, kuri vos jums panorejus, mes visus savo darbus, mokslus ir sesijas ir atleks ziureti vaika

(man problema, kai vaikas suserga, nes turiu derinti su mociutemis ir seneliais vaiko prieziura, bet svetimam zmogui vaiko nepatikeciau) Ir kazkodel man atrodo, kad sis klausimas - priversti tevus nevesti sergancius vaikus i darzeli yra neisprendziamas, nebent tevai patys neleis. Nes yra begale tam priezasciu - kazkas nenori, bijo isileisti svetima zmogu i namus, kazkas bijo del darbo (ypac dabar, kai taip visus aplink ima atleidineti is darbo), neturi pinigu ir t.t.. smagu, kai yra galimybe palikti vaika su kazkuo, o jei nera?.... tiesiog as galiu suprasti abi puses - ir tuos kurie veda, ir tuos kurie piktinasi. Man irgi pikta, kai matau, kad vaikai grupej sloguoja

arba mama atsivedusi vaika i dazra jam lasina nosies lasiukus - na jau akivazdizai matosi , kad sloguoja. Bet ka daryti????