Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Žemuogėlė

O Jums neatrodo, kad vietoj čia išsakomų minčių ir piktumų, būtų teisingiausia kreiptis į direktorę. Tik darželyje griežtai nustatyta tvarka gali ką pagelbėti.
Nežinau, sutapimas čia ar ne, tačiau jau antri metai iš eilės ant vienos rankos pirštų galiu suskaičiuot, kiek kartų vaikas sirgo. Ir tai manau yra griežtos tvarkos nuopelnas smile.gif Manau ir mama_gulbe man pritars mirksiukas.gif Na, mūsų vaikai kiek labiau paaugę nei Jūsų. Gi ir imunitetas stipresnis.
Nuo aiškinimųsi, turi ar neturi pinigų auklei ir pan., nepalengvės. Tik bereikalingas tuščiažodžiavimas.
Sveikatos ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 09, 12:36)

mamycka - pasitariau su vaiko daktare ir parinko vakcina, kiekvienam skirtingai, parinka nuo tu ligu kuriom dazniausia serga
mirksiukas.gif

ax.gif supratau, nes as paskiepijau saviski nuo vejaraupiu, gripo, dar kakzkokiu koku blush2.gif , kad nebutu ausyciu uzdegimo (jei as gerai supratau doh.gif )na dar encefalito rolleyes.gif zodziu, nuo ko siule, nuo to ir skiepijau ax.gif
Atsakyti
Didelis pasiekimas, jei bent viena zmogu priverti nusisypsoti, bet klausimas taip ir liko neatsakytas. Mums norma pasidare tureti automobili, kompiuteri, interneta, bet kai vaikas suserga nebeturim pinigu jo prieziurai namie, na va, ir jus mane privertet nusisypsoti smile.gif be to, labai smagu, kad darbe leidzia forumu naudotis, baltai pavydziu. O as ne, nedirbu - biuletenyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0omonciuxo0 @ 2008 12 09, 12:43)
Didelis pasiekimas, jei bent viena zmogu priverti nusisypsoti, bet klausimas taip ir liko neatsakytas. Mums norma pasidare tureti automobili, kompiuteri, interneta, bet kai vaikas suserga nebeturim pinigu jo prieziurai namie, na va, ir jus mane privertet nusisypsoti smile.gif be to, labai smagu, kad darbe leidzia forumu naudotis, baltai pavydziu. O as ne, nedirbu - biuletenyje mirksiukas.gif

man toks jausmas, kad supratote mane taip , kaip norejote suprasti ax.gif
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0omonciuxo0 @ 2008 12 09, 12:43)

biggrin.gif
manau visos kurios cia raso ir RUPINASI savo leliais ir neveda kai serga mirksiukas.gif kai serga realiai smile.gif

a klausimas del darbo? ar del kamsciu? g.gif kamscio sian nebuvo, tai i darba spejau laiku bigsmile.gif

kaip supratau is postu taip ir daro biggrin.gif

a tokiu kad rasytu jog vedu serganti vaika i darzeli - gi nera schmoll.gif

tai ko mum cia bartis smile.gif

pritariu spanguoliukui thumbup.gif

a siaip aukletojos bijo tevu.. eikit tiesiai pas direktore mirksiukas.gif a gal ir ji cia foruma skaito g.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 09 gruodžio 2008 - 11:58
Yra yra tokiu, kurios veda sergancius vaikus ir raso cia, o i susirinkimus nevaiksto, bet labai paprasta issifruoti. Ne, pyktis ir as nenoriu, tik vaiko gaila, o direktore mums padeda ir labai, ji griezta siuo klausimu. Oi, greiciau uzaugtu ir nebesirgtu...
Atsakyti
Pusseserė veda savo mažių į privatų darželį ir ten problema apsikrėsti daug mažesnė, nes yra griežta taisyklė - ryte atvedė sergantį - vedasi atgal namo, nes į darželį kosėjančių, karščiuojančių ir sloguojančių nepriima. Labai teisinga tvarka, kodėl tokia negalėtų būti visur, gal neužsisuktų tas nesibaigiantis ligų ratas.
Visi mažiau sirgtų, jei su pirmais požymiais vaikas liktų gydytis, o ne eitų į grupę, užkrėstų dar kelis ir pusė iš jų vėl eitų doh.gif tie kurie išsigydo, grįžę randa krūvą naujų bacilų...
Atsakyti
QUOTE(0omonciuxo0 @ 2008 12 09, 13:05)
Yra yra tokiu, kurios veda sergancius vaikus ir raso cia, o i susirinkimus nevaiksto, bet labai paprasta issifruoti. Ne, pyktis ir as nenoriu, tik vaiko gaila, o direktore mums padeda ir labai, ji griezta siuo klausimu. Oi, greiciau uzaugtu ir nebesirgtu...

bigsmile.gif
a gali pasakyt kaip konkreciai direktore padeda???
labai ja usudomino bigsmile.gif (tikrai nuosirdziai klausiu)
gal ir as pas ja eisiu, tik del kitu dalyku jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 09, 13:42)
bigsmile.gif
a gali pasakyt kaip konkreciai direktore padeda???
labai ja usudomino  bigsmile.gif  (tikrai nuosirdziai klausiu)
gal  ir as pas ja eisiu, tik del kitu dalyku jau  biggrin.gif

Reikia tik paskambinti, ji uzsiraso vardus, o tevus issikviecia asmeniskai arba laukia, kol ateis pasiimt vaiku, o tada jiems yra primenama, kad yra tokios darzelio taisykles. Veikia, nes sekancia diena serganciu vaikuciu nebera. Ji tikrai griezta siuo klausimu ir nenumoja i tai ranka.
Atsakyti
QUOTE(0omonciuxo0 @ 2008 12 09, 13:38)
Reikia tik paskambinti, ji uzsiraso vardus, o tevus issikviecia asmeniskai arba laukia, kol ateis pasiimt vaiku, o tada jiems yra primenama, kad yra tokios darzelio taisykles. Veikia, nes sekancia diena serganciu vaikuciu nebera. Ji tikrai griezta siuo klausimu ir nenumoja i tai ranka.

Galėtų iškarto nepriimt arba auklėtoja susirgusio vaiko tėvam praneštų, kad reikia mažiuką pasiimt. Nereikėtų "skųsti"... Man atrodo teoriškai tokia tvarka ir turėtų būti, tiko jos nesilaikoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(0omonciuxo0 @ 2008 12 09, 14:38)

g.gif
vat kaip
o je ituos vaikiukus ateina ne patys tevai o mociutes pasiimt?
nes ir daug pastebejau taip yra..tevai net i susirinkima negali ateit.. mociutes pailinguoja galva ir viskas..

raganele-taip manau tokia turetu but tvarka, bet itariu kad nera, ypac lopselinuku tarpe doh.gif ..oi su siurpu atsimenu lopselinukiskus laikus, kai salia nurengia mama su zaliais liuliais vaika, kitas uznugary kosija lojanciu kosuliu, a trecias ja ui grupe keliauja su bronchitiniu kosuliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 12 09, 10:19)
g.gif
gal iseitis ir butu bet gal tiesiog neturi tam $

g.gif Man tai tiesiog isiap keista, nejaugi mamos, leidziancios serganti vaika i darzeli del to kad negali neiti i darba, nes neuzdirbs pinigu, nebijo, kad vaikas is pusiau sergancio vaiko gali tapti ir labai serganciu vaiku g.gif Juk tokiam vaikui priziureti reiketu daaar daugiau nei savaites isgydyti sloga blink.gif
net kraupu skaityti kad bronchitinius, kosejancius, karsciuojancius vaikus veda i darzeli blink.gif nezinau ar cia apie samoningumo lygi verta kalbet, gal greiciau apie asocialumo g.gif

Man tfu tfu tfu lengva kalbet, nes visus pirmus metus sunus sirgo tikrai labai mazai, o sie metai kol kas labai sekmingi. Duok dieve taip ir toliau. Bet labai gaila sergancio kaimynuko sad.gif
Atsakyti