Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

QUOTE(Lutė @ 2009 06 20, 10:08)
kaip kitoms sekasi?  mirksiukas.gif

Man visai nieko, tik vakar vakare buvo pradejus viena puse skaudet, bet paprasta tablete nuo skausmo padejo! cool.gif
Atsakyti
Pasigyriau! doh.gif Turiu dziaugsmeli, isgeriau vaistu ir einu i lova... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 06 20, 10:08)

kaip kitoms sekasi?  mirksiukas.gif

Kol kas tikrai normaliai thumbup.gif ir vel tfu tfu tfu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 20, 22:06)
Pasigyriau! doh.gif Turiu dziaugsmeli, isgeriau vaistu ir einu i lova... verysad.gif

Laba, kaip šiandien sveikatėlė 4u.gif tikiuos geriau

QUOTE(Vamora @ 2009 06 21, 08:41)
Kol kas tikrai normaliai thumbup.gif ir vel tfu tfu tfu lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif kad taip ir toliau
man kažkaip rytais įdomiai pamaudžia, bet kavą stiprią išgeriu ir liuks, ir gi kaip Vamora per petį tfu tfu tfu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 06 21, 12:14)
Laba, kaip šiandien sveikatėlė  4u.gif tikiuos geriau

Dabar jau gan neblogai jauciuosi, bet vakar! doh.gif Isgeriau Cinie, po valandikes Ketanovo suleido, vis tiek galva plyso... Uzmigau tik apie 2:00, ir dar ryte atsikelus galva tvinkciojo... unsure.gif Bet per diena issivaiksciojau ir jau gerai jauciuosi. cool.gif
Atsakyti
O as siandien neissiversiu be Cinie, pabuvau gamtoje, buvo gana karsta ir va rezultatas, jauciu kad galva isiskausta..
Atsakyti
Na merginos laikykitės, va imkat po baliončiką ir lai neskauda galviukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ramios nakties
Atsakyti
Labutis, 4u.gif
Grazaus Joniniu sventimo. Ziurekit kad galvyciu neskaudetu mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandien gavau siuntima pas neurologe, eisiu liepos 1 diena... unsure.gif
Paziuresim ka pagiedos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 23, 16:04)
As siandien gavau siuntima pas neurologe, eisiu liepos 1 diena... unsure.gif
Paziuresim ka pagiedos... g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tikėkimės ką nors protingo ir naudingo, a mažum gausi kompensuojamų vaistų?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 06 23, 17:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tikėkimės ką nors protingo ir naudingo, a mažum gausi kompensuojamų vaistų?

Tai vat as pati masciau ta varianta, bet kazkaip primeciau, jei ji vel man nores kokiu antidepresantu profilaktiskai israsyt! mastau.gif As jai pasakysiu,kad negersiu, nes nestuke.gif planuoju... Tada ji man ir Cinie neisrasys, nes uzdraus juos gerti, o maza kas jei dar nezinosiu, kad esu nestuke.gif ir isgersiu! unsure.gif Nu supratot ka norejau pasakyti... 4u.gif
Bandysiu klausti gal kazka homeopatinio israsys! g.gif
Atsakyti
Jo tuo nestuke.gif reikalu reiktų pranešti, nes po to gali būti problematiška, gal kokių hemeopatinių, bet abejoju ar ji rašys AD, na gal bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti