Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 23, 16:04)
As siandien gavau siuntima pas neurologe, eisiu liepos 1 diena... unsure.gif
Paziuresim ka pagiedos... g.gif

Labas visoms 4u.gif as turiu kita problema ,sienlige ,tai prasidejo pragaras verysad.gif
Jacinta butinai pasakyk kad planuoji nestuke.gif ,as kaip buvau tai pasakiau man patare pavartot hemopanius vaistus berots Detox kid (bet tiksliai nepamenu pavadinimo)ten organizmo valymas ,nuo visu vaistu ,ten 3 buteliukai lasini i vandeni ir poto ta vandenuka dienos begi geri.man patiko.ir dar beje sake kad po nestumo gymdymo si problema turi dingti (migrena) man nestuma ir 8 men po gymdymo tikrai nebuvo skausmu ,dabar paskauda bet lengvesne forma.gal dar turi itakos ar pati gimdai,as kaip po cezario ,tai man atsinaujino.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edekka @ 2009 06 23, 23:02)
Labas visoms  4u.gif as turiu kita problema ,sienlige ,tai prasidejo pragaras verysad.gif
Jacinta butinai pasakyk kad planuoji  nestuke.gif ,as kaip buvau tai pasakiau man patare pavartot hemopanius vaistus berots Detox kid (bet tiksliai nepamenu pavadinimo)ten organizmo valymas ,nuo visu vaistu ,ten 3 buteliukai lasini i vandeni ir poto ta vandenuka dienos begi geri.man patiko.ir dar beje sake kad po nestumo gymdymo si problema turi dingti (migrena) man nestuma ir 8 men po gymdymo tikrai nebuvo skausmu ,dabar paskauda bet lengvesne forma.gal dar turi itakos ar pati gimdai,as kaip po cezario ,tai man atsinaujino.
Sekmes  4u.gif

Atleik uz nekuklu klausima... blush2.gif O ar pati gimdei, ar cezari dare? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 23, 23:56)
Atleik uz nekuklu klausima... blush2.gif O ar pati gimdei, ar cezari dare? ax.gif

jo man cezari dare .tai dabar kaip prasidejo vel skausmai tai pasakiau savo terapiautei ,tai ji pasake jai buciau pati gymdzius ,tai GAL butu ir dingus migrena.bet velgi nesuprasi kieik cia tiesos ,o gal tik speliones.GAL
Atsakyti
Gimdziau pati du kartus,nieks nedingo...tik per antra nestuma nebuvo migrenos,o pagimdzius vel viskas atsinaujino schmoll.gif
Atsakyti
ar niekas nebandete issivalyti organizma? Man praejo tas kosmaras is kart po to,kai praejau organizmo valymo programele 4u.gif Kankinausi daug metu,bandziau viska doh.gif Dabar geriu 1.5 l vandens kekviena diena,karta per pusmeti atsikratau slaku, toksinu ir visokiu parazitu,jau 2 metai jokiu galvos skausmu thumbup.gif tfu tfu tfu
Atsakyti
QUOTE(Luxe @ 2009 06 24, 18:40)
ar niekas nebandete issivalyti organizma? Man praejo tas kosmaras is kart po to,kai praejau organizmo valymo programele  4u.gif Kankinausi daug metu,bandziau viska doh.gif  Dabar geriu 1.5 l vandens kekviena diena,karta per pusmeti atsikratau slaku, toksinu ir visokiu parazitu,jau 2 metai jokiu galvos skausmu thumbup.gif  tfu tfu tfu

thumbup.gif As tau pritariu,as joms jau esu rasius patarima kad reik tvarkyt savo oranizma,valyti ji reik,nesvarbu plonas ar storas ,o beto plonus zmones kankina dazniau mirgrena.Su vaistais nieko gero tik alini kepenis.Na ir seip migrena yra susijusi su pacio asmens dvasiniu pasauliu.
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 06 24, 22:12)
thumbup.gif As tau pritariu,as joms jau esu rasius patarima kad reik tvarkyt savo oranizma,valyti ji reik,nesvarbu plonas ar storas ,o beto plonus zmones kankina dazniau mirgrena.Su vaistais nieko gero tik alini kepenis.Na ir seip migrena yra susijusi su pacio asmens dvasiniu pasauliu.

As ir esu is tu plonu biggrin.gif ,tai po poros men.,priaugau 3 kg,ko labai norejau thumbup.gif O sesers vyras numete 8 kilus! smile.gif Bet svarbiausia kad nebekankina manes ta migrena! Baisu net prisiminti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 06 24, 21:12)

Sutinku. Girdejau, kad migrena gauni, jei tavo norai ir pastangos virsija galimybes, t. y. jei per daug is saves reikalauji.

Kiek domejausi, migranel piestuko jau nebebuna pirkti.. verysad.gif Na dar yra alternatyva - pasitept zvaigzdute (maciau turguj), bet migranel man labiau patiko..
Atsakyti
QUOTE(mamalopes @ 2009 06 24, 21:12)

Labas ,gal galetumete atsiusti man i az kaip organizma isivalyti,.labai aciu
Atsakyti
QUOTE(edekka @ 2009 06 25, 10:48)
Labas ,gal galetumete atsiusti man i az kaip organizma isivalyti,.labai aciu

nu bral nebūkit slapukės prašau čia įkelkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 06 25, 18:39)
nu bral nebūkit slapukės prašau čia įkelkit  4u.gif

Joooo ir mes norim zinot blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Ar jms taip nebuna kad kasdien migrenos priepuoliai pasireiskia? Man buna kad viena karta savaite, du kartus, o kartais kasdien..
Atsakyti