QUOTE(Ryza_Lape @ 2009 08 25, 16:49)
Paskaičiau, kad kenčiat galvos skausmą po savaitę ar kelias dienas ir suabejojau, ar jums tikrai migrena

Įdomu pasidarė - kokio tipo skausmas jums būna? Man, tarkim, visada skauda vieną smilkinį. Skauda taip, kad, atrodo, viduje įkišta skausmą kelianti viela, toks jausmas, kad kažkas kala per tą vietą, gręžia ją... Tą aštrų skausmą galiu ištverti max parą, ne daugiau, vis tiek tenka gerti vaistus, tik ne visada jie padeda, kartais tik nuslopina skausmą, bet skausmo pobūdis nesikeičia. Šiuo momentu galvos neskauda, kad geriau galėčiau apibūdinti, specialiai bandau įsivaizduoti tą siaubingą skausmą, bet nesigauna, nors migrena mane kankina virš 20 metų. Kažkaip keista - kai skauda, atrodo, bet ką padarytum, kad neskaudėtų, o kai praeina, pasimiršta ir tas baisumas
As kartais pati suabejoju ar tikrai migrena man

bet skausmai yra jau nuo 12 metu, ir skausmas panasus kaip jus paraset: skauda viena smilkini, labai stipriai pulsuoja ir toks spaudimas, kad atrodo tuoj viskas issivers per ta smilkini lauk

jei laiku nespeju isgert vaistu ar jie nepadeda, tada skausmas pereina i abu smilkinius ir virsugalvi. kai dare tomografija, sake, kad skausmo metu taip isbrinksta smegenu kraujagysles, kad jie pradeda remtis i kaukole ir tas skausmas yra labai sunkiai pakeliamas

Siaip visi pozymiai migrenos sutampa: sviesos, garso baime, sleikstulys ir pan. bet va ir paciai neramu kad taip daznai ir ilgai tesias, kartais is nevilties sedziu ir verkiu su plystancia galva, nes nebezinau ka bedaryt

Zadu eit pas gyd. tai paklausiu gal ka kita itaria, ar pataria ka daryt... nes siuo metu nedirbu, o kai dirbau tai ziauru man buvo, isvis beveik kasdien skaudejo, nezinodavau kur detis

Per ta migrena jauciuos kaip neigali kokia
Papildyta:
ir tas skausmas ne kiekviena karta vienodo intensyvumo, kartais silpniau, o kartais jau niekas nepadeda. o toks lengvesnis maudimas galvos paskutiniu metu vos ne kasdien