Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

QUOTE(Senoji @ 2009 08 28, 16:38)
Mano drauge (nesakysiu, kur dirba smile.gif) sake, kad biski laimes gal ir prides geriant Triptana, bet kazi, ar pades nuo migrenos... Jei ji taip sako, vadinasi, sh...

As labiau del nuotaikos ir pirkau.Siaip jis is karto ir nepades,reikia maziausiai menesi du pagerti,uztat ir pirkau dvi dezutes.Esu gerusi anksciau pora menesiu,tai biski lengviau buvo.Ten raso,kad jis ir miega pagerina-tai sitoj vietoj nei velnio nepadeda man,bet kas del nuotaiku ir galvos tai kiek palengvina gyvenima ax.gif Na,man po to kelis menesius priepuoliu nebuvo,o dabar ir vel prasidejo,ir dar kokie doh.gif ,bet as nezinau,ar tai su triptano vartojimu susije,gal visai kas kita man padeje buvo...
Atsakyti
Merginos, ar esat kada bandziusios zuvies taukus gerti? g.gif
As jau daugiau kaip menesi geriu ir lygiai tiek pat laiko gyvenu be galvos skausmo... unsure.gif Kazkur buvau aptikus straipsni, kad jie nuo migrenos padeda! rolleyes.gif Gal tai tiesa? g.gif Arba gal paprasciausiai sutapimas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 09 01, 19:28)
As jau daugiau kaip menesi geriu ir lygiai tiek pat laiko gyvenu be galvos skausmo... unsure.gif Kazkur buvau aptikus straipsni, kad jie nuo migrenos padeda! rolleyes.gif Gal tai tiesa? g.gif Arba gal paprasciausiai sutapimas... ax.gif

aš ir esu girdėjus g.gif gal rimtai padeda, žinai, reiks pabandyt, blogiau nebus, o nauda tikrai g.gif ir širdžiai jie gerai

ei žinokit nusipirkau tirpaus imigrano 50g. niekad nemaniau kad taip greit gali padėt, o ir tirpimai liežuvio bei lupų mažesni, gal sutapimas, bet man kažkaip patiko thumbup.gif o kam teko vartoti purškiamus? ką galit pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 09 01, 20:39)
o kam teko vartoti purškiamus? ką galit pasakyti?

Esu girdejus apie juos, bet vartot neteko... unsure.gif
Kiek zinau labai greitai veikia! rolleyes.gif
Atsakyti
nujaučiu, kad aš išbandysiu ir apsakysiu kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 09 01, 21:47)
nujaučiu, kad aš išbandysiu ir apsakysiu kas ir kaip  mirksiukas.gif

Lauksim atsiliepimu! ax.gif Beje, gal zinai kiek kainuoja jis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 09 01, 19:39)
aš ir esu girdėjus  g.gif gal rimtai padeda, žinai, reiks pabandyt, blogiau nebus, o nauda tikrai  g.gif ir širdžiai jie gerai

ei žinokit nusipirkau tirpaus imigrano 50g. niekad nemaniau kad taip greit gali padėt, o ir tirpimai liežuvio bei lupų mažesni, gal sutapimas, bet man kažkaip patiko  thumbup.gif o kam teko vartoti purškiamus? ką galit pasakyti?

aspurskiamus senai norejau isigyti bet nei vienoj vaistinej neradau,sake mazai kas perka delto reik uzsakyti,jie tinka kas vemia,man tiktu bet ar tirpimus nuima nezinau
Atsakyti
Atsibudau siandien 5h ryto nuo galvos skausmo,vnz.,dolmen,citramonas ir du puodai kavos-pramuse,tik sunkumas ir pykinimas liko.Mano skrandis tokiu gydymusi neapsidziauge,tuo labiau,kad ir taip su juo nelabai gerai siuo metu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 09 02, 12:56)
Atsibudau siandien 5h ryto nuo galvos skausmo,vnz.,dolmen,citramonas ir du puodai kavos-pramuse,tik sunkumas ir pykinimas liko.Mano skrandis tokiu gydymusi neapsidziauge,tuo labiau,kad ir taip su juo nelabai gerai siuo metu... schmoll.gif

gerai, kad bent pramušė. sveikatytyes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 09 01, 18:28)

Ir as bandysiu tada, kaip tik akcija vaistineje Camelia vyko. Zuvu taukams 50 % nuolaida. Papirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sig: 02 rugsėjo 2009 - 19:50
QUOTE(Sig @ 2009 09 02, 20:50)
Ir as bandysiu tada, kaip tik akcija vaistineje Camelia vyko. Zuvu taukams 50 % nuolaida. Papirkau.

Gal dar dabar yra? bigsmile.gif Nes manieji jau i pabaiga eina, o jie nepigus... ax.gif
Atsakyti
o kokios firmos jus perkat ir kaip vadinasi?
Atsakyti