Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 4 dalis

QUOTE(Lutė @ 2009 09 25, 20:31)
Na tada nžn ką atsakyt, man pvz sukelia kiti veiksniai, nei nurodyta informaciniuose leidiniuos apie migreną, man alergija maistui, kai kada mmm, likeriai, o vynas gerai ir dar raudonas... g.gif staigūs šviesos blyksniai...
na laikykis kažkaip turi gi praeiti?

As dar kvapu negaliu pernesti! doh.gif schmoll.gif Tai jau visi draugai zino, kad jei susiruose pas mus, tai jokiu budu nesikvepinti! blush2.gif
Atsakyti
aga man ir kvapai nelabai tinka, bet kažkaip man prieš skausmą labai pasijaučia tas reikalas, o taip beveik visada man arba sloga, arba nieko neužuodžiu g.gif
Atsakyti
Galima prisijungius prie jusu? Man Anglijoje neurologas nustate, kad turiu traumos isprovokuota dvejopa migrena. Tai klasikine migrena be auros ir chroniska migrena. Apie chroniska nieko nezinau is viso. O ir siaip jau 9 metai po traumos, ir Lietuvoj neurologai sake, kad neturiu jokios migrenos. Zodziu pozymiai yra visi, akd turiu ir ji prasideda staiga. atsikelus is ryto dazniausiai. Gla kuri esat girdejusi apie chroniska migrena? kai skauda tris keturis kartus per savaite, pastoviai kiekviena diena. Skausmas pakenciamas, bet nepraeinantis. Labai trukdo kasdieninei veiklai. O KT man israse Cerazete, su viena medziaga veikliaja, jos maziausiai itakoja migrena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruvinoji_meri: 25 rugsėjo 2009 - 22:49
Pagaliau atsibudau ir po 2 parų visiškai neskauda galvos thumbup.gif Jau maniau nusibaigsiu per šitą priepuolį. Jaučiuos truputi "pagiringa", bet jausmas toks geras, kai pagaliau pamiegojau ir nėra skausmų.

Su kvapais man irgi nekas. Man dar galvos neskauda, bet jeigu labai stipriai užuodžiu kvapus, žinau, kad jau rytoj šita "draugė" migrena ateis.
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 09 25, 12:48)
Sveikos  4u.gif
mane viena-du kartus per metus kankina keistas galvos skausmas, nesuprantu cia migrena ar kas... Siandien jau trecia para, bet jau daug lengviau  unsure.gif
Taigi, mielosios, norejau Jusu visu paklausti, koks tiksliai tas skausmas yra, kadangi manes nei pykina, nei sviesa nevargina, maisto irgi maziau valgyti nesinori, gal pernelyg triuksmingi garsai erzina... Bet tas skausmas atsiranda vienoje galvos puseje ir butent viename taske... toks astriai duriantis pulsuojantis ir besikartojantis is pat pradziu retai ir silpnai, o paskui zymiai sustiprejantis ir daznas (kas kokia 10-15 sekundziu), bet jau taip trenkia, kad net prisimerkiu is skausmo  verysad.gif Ar jums irgi taip buna? I antra diena, tai man net galvos oda skauda ir prie plauku toje vietoje prisiliesti nesinori, ka jau ten kalbeti apie sukavimasi  doh.gif

Sveikos, man grynai tas pats darosi verysad.gif . Paskutini syki pries rugsejo 1-aja buvo uzeje tokie skausmai. Maniau, kad isprotesiu fear.gif fear.gif fear.gif .O jus, moterys, kaip tuom dienos su darbu g.gif ar imat biuleteni ir kazin kokia diagnoze seimos daktarai raso ?
Atsakyti
QUOTE(ugnaizole @ 2009 09 26, 11:25)
Sveikos, man grynai tas pats darosi  verysad.gif . Paskutini syki pries rugsejo 1-aja buvo uzeje  tokie skausmai. Maniau, kad isprotesiu  fear.gif  fear.gif  fear.gif .O jus, moterys, kaip tuom dienos su darbu  g.gif  ar imat biuleteni ir kazin kokia diagnoze seimos daktarai raso ?

Nedarbingumo dar neteko imti. susitardavau kažkaip. Nors yra tekę ir darbuotojų susirinkimą vesti su migrena. Pakui darbininkai šnekėjo, kad girta buvau bigsmile.gif nes tiek nuskausminamų pririjau.... Ir atrodo kaip specialai visi triukšmauja, kažko reikalauja, vaikai rėkauja.....
Atsakyti
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2009 09 25, 23:42)
Galima prisijungius prie jūsų?

Laba, junkis drinks_cheers.gif man regis ne chroniška migrena, o migrenos komplikacija, gal skiriasi terminai, nes labai jau panašu į mano migreną, kai po kelias paras skauda, kartais baisiai, kartais pakenčiamai

QUOTE(Forget The Pain @ 2009 09 26, 10:25)
Pagaliau atsibudau ir po 2 parų visiškai neskauda galvos thumbup.gif Jau maniau nusibaigsiu per šitą priepuolį. Jaučiuos truputi  "pagiringa", bet jausmas toks geras, kai pagaliau pamiegojau ir nėra skausmų.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunu, kad pagaliau baigėsi

QUOTE(ugnaizole @ 2009 09 26, 11:25)
Sveikos. O jus, moterys, kaip tuom dienos su darbu  g.gif  ar imat biuleteni ir kazin kokia diagnoze seimos daktarai raso ?

Man jei nebepakenčiama einu pas daktarus ir man duoda nedarbingumo pažymą, parašo migrena G 43. kažkiek ir duoda nuo paros iki 3 nedarbingumą, priklauso nuo to kaip atrodau...(na man yra nustatyta diagnozė ir yra įrašai)
Atsakyti
Nemokamos paskaitos
,,Gyvenimas mūsų rankose”

Nuo rugėjo mėnesio visoje Lietuvoje bus skaitomos bioenergetikės Nerijos Kondratenko paskaitos.
Paskaitos tematika:
1.Gyvenimo nesėkmių ir ligų priežastys bei galimybės jų išvengti.
2. Universali minties galia.
3. Destruktyvios mintys, - priežastys ir pasekmės
4. Visatos dėsnių pažinimas ir pritaikymas mūsų gyvenime.
5. Paranormalių reiškinių - būrimų, ekstrasensorikos, astologijos, Reiki metodikos - veikimo principai ir NEIGIAMA įtaka mūsų gyveime.
6. Vaikų susirgimų priežastys.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).

P.s. Paskaitos metu dalyvaus Gyduolis Vitalijus, kilęs iš Ukrainos padedantis žmonėms pasveikti nuo visų ligų ir negalavimų. Gyduolis Vitalijus - tai žmogus turintis išskirtinę misiją padėti žmonėms. Asmeninėms konsultacijoms pas Gyduolį galima registruotis el. paštu nerijos.konsultacijos@gmail.com arba tel. 868363757 .
Daugiau informacijos apie lektorę www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt

Paskaitos vyks siuose miestose:

Lazdijuose rugsėjo 24 d. (Lazdijų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje, II a.)
Utenoje rugsėjo 29 d. (Utenos kolegijoje, 216 auditorija; Utenio a. 2 Utena)
Vilniuje spalio 6 d. (Mokytojų namų mažoji salė)
Šiauliuose spalio 8 d.
Panevėžyje spalio 15 d.
Telšiuose spalio 27 d.
Marijampolėje lapkričio 3 d.
Kaune lapkričio 5 d.
Druskininkuose lapkričio 12 d..
Ignalinoje lapkričio 27 d.
Tauragėje gruodžio 8 d.

Kiti miestai bus lankomi 2010 m.

PASKAITOS NEMOKAMOS
Paskaitų vietos bus tiklinamos vėliau.
Pradžia 18 val.

Kadangi vietų skaičius ribotas, reikalinga išankstinė registracija el. paštu registrascom@gmail.com arba tel. 862059500 (nurodant savo vardą ir miestą, kuriame vyksiančioje paskaitoje dalyvausite).
Daugiau informacijos www.nerijos-konsultacijos.visiems.lt
http://www.nerijos-konsultacijos
Atsakyti
na mergaites jungiuos prie jusu,man pris pora sav,irgi diognozavo migrena,nors galva skundziuos jau daugmetu,taciau padedavo nimesilis,o si syki nepadejo nieks,tik leidziami.O jums kaip skauda ar :stumia:akis,man toks jausmas kad jos iskris,o ir kiti simtomai nelabai sutampa,nei sviesos baime,triuksmo netoleravimas ar nuojauta kada prasides priepolis.
Atsakyti
“Exedrin Migrain“ - aggressive.gif kam nepadeda solpadeinas nevarkit, neveiksmingas tas vaistas išbandžiau šį rytą, trupmo poveikio jis

QUOTE(pukuotukassss @ 2009 09 28, 16:05)
na mergaites jungiuos prie jusu,man pris pora sav,irgi diognozavo migrena,nors galva skundziuos jau daugmetu,taciau padedavo nimesilis,o si syki nepadejo nieks,tik leidziami.O jums kaip skauda ar stumia akis,man toks jausmas kad jos iskris,o ir kiti simtomai nelabai sutampa,nei sviesos baime,triuksmo netoleravimas ar nuojauta kada prasides priepolis.

Užjaučiu 4u.gif bet nebūtinai gi viskas pagal instrukcijas yra, gal taviškė prisitaikius jau, svarbu kad retai užkluptų, man visada skauda akis, bet labai retai tiksliai žinau kad skaudės, bet jau pažįsti save tai įtari, kad bus doh.gif
Atsakyti
Labutis,
kokius baisius skausmus apturejau mergaites ir zinau kas juos isprovokavo penktadieni:darbe,stresas, itampa,kalbos apie nedarba,mazinama finansavima ir t.t. apie pietus tokis skausmai prasidejo,kad nei kur detis.Kiek vaistu prigeriau net nebezinau,nieks nepadejo,nakti ir prasikankinau nuo tartum iskuktu virbalu smilkiniuos,sestadieni tik i pavakare eme rimt,galvojau kad isprotesiu doh.gif
Atsakyti
blink.gif o bral čia tai nepasisekė tau...dabar neužeina niekas? Ei čia tai tokiu atveju dar reikėjo kalti valerijankos kokios kai toks stresas doh.gif jėtaus laikykis group.gif tiesiu palaikymo ranką, man pirmadienį užėjo skausmas geriu imigran nieko geriu ta exedrin migrain - nieko, galvoju psio paskutinioji atėjo, bet ne zaraza gripas kaži koks gerklė dega, nosy “naftos“ storai, galvoj fejerverkai MB fervekso parnešė - dabar gyva thumbup.gif - saugokitės ir jūs mergaitės to virusiuko (ežiuolės reikia)
Atsakyti