QUOTE(-Rassa- @ 2009 09 25, 13:15)
Tai kur gauti

Pagal anglišką aprašymą visai nieko atrodo.
Prie visų vaistų yra pripranta, reikia juos tiesiog pakeisti į kitus
Vienintėliai vaistai kuriuos vartoju jau laaabai ilgai, ir kurie man vis dar veikia yra APONIL arba kitaip NIMESIL, tik ne milteliai, o tabletės. Visus kitus laikas nuo laiko reikia pakeisti...
Net nežinojau, kad Aponil, tas pats kaip Nimesilis. Aš juos nuo pūslės uždegimo geriu, reiks pabandyti. Aš tų Dolormin, 2,5 išgėriau, tai skausmo aštrumas dingo, bet liežuvis vos verčiasi dabar

Tokį priepuolį jau senai turėjau, gerai, kad namie likau... Nes atsiprašant tikrai apsivėmus viešam transporte būčiau...
Papildyta:
QUOTE(Jurate81 @ 2009 09 25, 12:48)
Sveikos
mane viena-du kartus per metus kankina keistas galvos skausmas, nesuprantu cia migrena ar kas... Siandien jau trecia para, bet jau daug lengviau
Taigi, mielosios, norejau Jusu visu paklausti, koks tiksliai tas skausmas yra, kadangi manes nei pykina, nei sviesa nevargina, maisto irgi maziau valgyti nesinori, gal pernelyg triuksmingi garsai erzina... Bet tas skausmas atsiranda vienoje galvos puseje ir butent viename taske... toks astriai duriantis pulsuojantis ir besikartojantis is pat pradziu retai ir silpnai, o paskui zymiai sustiprejantis ir daznas (kas kokia 10-15 sekundziu), bet jau taip trenkia, kad net prisimerkiu is skausmo

Ar jums irgi taip buna? I antra diena, tai man net galvos oda skauda ir prie plauku toje vietoje prisiliesti nesinori, ka jau ten kalbeti apie sukavimasi
Panašiai ir man, kaip sakiau, net akis ašaroja. Dažniausiai ta galvos pusė būna karšta, kaip, kad su temperatūra. Ne gydytoja aš , bet manu, skausmas migreninis. Gal gali nustatyti kas jį sukelia? Nes seniau, man atsirasdavo tik nuo nemigos ir alaus. Dabar jau atsiranda, kaip kad vakar, iš vis nei iš šio nei iš to

Pas mus šeimoj, tai paveldina, visos moterys turi. Sesei dar oiššsukia bet koks olandiškas sūris ir vynas. dar kartais šokoladas. Sakė, jei reikia gali valgyt tik džiuvėsius, kad tik neužeitų. Jokie gygytojai ir vaistai nlb padeda.
This is life...not heaven...you don't have to be perfect. (Gia Carangi)