Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Skorpionas

[quote=prettiness,2011 01 03, 17:12]
Teisingai drinks_cheers.gif Jei jam reikes, tai viskas ir bus gerai, o jei ne - skorpiona nera sansu suvilioti kazkokiomis manipuliacijomis, dar kazkokiais kerais. Jis turi svaigti del taves tau nieko nedarant 4u.gif Patikek. Turejau keleta gerbeju skorpionu (ir gyvenau) biggrin.gif Visi vienodi biggrin.gif

o siaip apie charakteri ka gali pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2011 01 03, 16:23)
o siaip apie charakteri ka gali pasakyt?

Sunkus biggrin.gif Laaaaabai pavydus, kategoriskas, jo nuomone negincijama, jei jam blogai, garantuotai visiems aplink bus sugadinta nuotaika, nekencia melagiu, megsta uzsisklesti ir kuri laika nekalbeti. Bet jo isrinktiesiems, kad ir su minetomis savybemis, jis yra nuostabus, mylintis, atsakingas, pasiaukojantis, net nezinau, ko jis negaletu del manes padaryti wub.gif Taciau besalygiskos meiles reikalauja ir is manes biggrin.gif
Atsakyti
As Avinas, vyras skorpionas. Esame kartu jau 9 metus.
Kol negyvenome kartu, lyg ir neiko sutareme, o kai apsigyvenome kartu teko ne karta susirempti biggrin.gif
Dabar jau atrodo, apsigludinome, bet daznai tenka nusileisti man...jei noriu issaugoti šeimoje ramybe, kaip sakant vadovaujuosi, posakiu; duok D kelia, as geriau nutyliu ir ramiau visiems...Labai daznai tik iskaudina jo kandus zodziai ir replikos, patyli, paverki sirdyje ir tiek..
Bet siaip jis mylintis, geras tetis ir vyras. Issilavines, protingas ir mandagus..Taciau jo charakteris vis delto skorpioniskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rege @ 2005 10 15, 13:10)
As avinas, o vyras skorpionas :) Vos tik susipazinome, galvojau nieko cia mums neiseis. Pernelyg abu stiprus, kiekvienas turim savo nuomone ir savo tiesas. Bet kazkaip viskas mums graziai klostosi. tfu, tfu, tfu. Kartu jau 6 metai, turime suneli ir visai graziai sugyvename. Gal ismokome nusileisti viens kitam, kazkur nutyleti, kazkur garsiau pasisakyti. Na avinas + skorpionas tikrai galima tverti :mirksiukas:  O horoskopai... :hm nereikia jiems skirti dideles reiksmes.

Atsakyti
QUOTE(majux @ 2011 01 02, 23:42)
as avinas, jis- skorpionas.. nzn kaip prisijaukinti man ji biggrin.gif lb jau paslaptingas.. bet taip traukia, nezinau ka daryt, aistra nezmoniska biggrin.gif

Man grynai tas pats padekit moterys kurios jau suvyliojot skorpiona prasau ...As tik ka neseniai labai susizavejau vienu skorpionu ir nebegaliu pamisti, man tai visiskai nauja nes niekada nepazinojau jokio skorpiono bet dabar pati nzn kas vyksta tiesiog jau visa savaite nzn kas su manim darosi jauciuosi kaip isimylejusi, as irgi avinas mes greitai mokame isimyleti tai as galvojau greitai ir praeis , bet tik ne si karta. Dabar susitinkame tik darbe ir nzn kaip elgtis sirdis plysta, kaip norisi prisipazinti, kad jis man patinka bet jis irgi kazkoks keistas , atrodo viena minute gal as irgi jam patinku kita atrodo kad manes net nemegsta esu visiskai pasimetus , todel prasau pagalbos is jusu merginos kaip man elgtis ? is komentaru matau kad gal ir verta kazka pradeti santykiai bus aistringi tik kaip viska pradeti padekit ar laukti ar paciai prisipazinti nzn pati saves nebesuprantu sirdis plysta net galvoti nebegaliu
Atsakyti
QUOTE(gabijamills @ 2012 02 12, 13:21)
Man grynai tas pats padekit moterys kurios jau suvyliojot skorpiona prasau ...As tik ka neseniai labai susizavejau vienu skorpionu ir nebegaliu pamisti, man tai visiskai nauja nes niekada nepazinojau jokio skorpiono bet dabar pati nzn kas vyksta tiesiog jau visa savaite nzn kas su manim darosi jauciuosi kaip isimylejusi, as irgi avinas mes greitai mokame isimyleti tai as galvojau greitai ir praeis , bet tik ne si karta. Dabar susitinkame tik darbe ir nzn kaip elgtis sirdis plysta, kaip norisi prisipazinti, kad jis man patinka bet jis irgi kazkoks keistas , atrodo viena minute gal as irgi jam patinku kita atrodo kad manes net nemegsta esu visiskai pasimetus , todel prasau pagalbos is jusu merginos kaip man elgtis ? is komentaru matau kad gal ir verta kazka pradeti santykiai bus aistringi tik kaip viska pradeti padekit ar laukti ar paciai prisipazinti nzn pati saves nebesuprantu sirdis plysta net galvoti nebegaliu

Moteriškas patarimas, paprašyk jo pagalbos ar panašiai, kad padėtų kokį TV pataisyti ar pan.
Atsidėkok vakariene ar pan.
o dėl to, kad jei labai paslaptingi, tai jau tikrai.
Bet nepriimk visko asmeniškai,aš tiesiog manau, kad jie nepatiklūs ir sunkiai prisileidžia naujus žmones. Todėl patarimas, kuo daugiau būk su juo kartu ir prisijaukinsi jį.
Atsakyti
4u.gif va jietau
as avinas-busimas vyras skarpijonas....
tragedija-amzinos dramos...
jo jo pavydo,pykcio priepuoliai

jei galeciau grysti atgal begciau kiek kojos nesa lotuliukas.gif
nors mes tik 10menesiu....bet tiek visko buvo blink.gif
kas nors nuraminkit mane mirksiukas.gif
kad susigyvensim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leja76 @ 2012 03 19, 17:41)
4u.gif va jietau
as avinas-busimas vyras skarpijonas....
tragedija-amzinos dramos...
jo jo pavydo,pykcio priepuoliai
jei galeciau grysti atgal begciau kiek kojos nesa lotuliukas.gif
nors mes tik 10menesiu....bet tiek visko buvo blink.gif
kas nors nuraminkit mane mirksiukas.gif
kad susigyvensim ax.gif

Susigyvensit, mes su savo vyru jau 10m.kaip kartu, visko buvo, bet apsibraizem abu ir jau ramiai gyvenam ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
skaičiau skaičiau ir vis viduj kažkas kirbėjo, aš pati skorpionas, o mano simpatija- avinas, niekaip negaliu ir nebežinau kaip jį sudomint ir suviliot,o taip traukia, atrodo,jog jis tas vienintelis blush2.gif Skorpionės pasidalinkit patirtim kaip savo avinėlius prie savęs prisiviliojot bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Jis Avinas as Skorpione. Vienas dalykas tai tikrai, kiek kartu slyremes, nu niekaip! Negalim vienas be kito. O barniu tai galybe. Abu uzsispyre, tik jis daug judresnis, vezlesnis, as labiau uzdaro budo. Kartais tikrai uzknisa su tuo avinu. Visur lekia kaip akis isdeges, negalvodamas apie pasekmes. Labai judrus, ekstravertiskas zenklas. Ir labai nemegsta pralaimeti, nusileisti ir aplamai buti vienas. Karstakosis. Sunku su tokiu gyventi doh.gif , dar ir mano charakteris ne is lengvuju. Kai pykstames tai pykstames iki visisko issekimo. Mylime viens kita taip pat rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(Miliani* @ 2012 08 15, 15:02)
Sveikos,
skaičiau skaičiau ir vis viduj kažkas kirbėjo, aš pati skorpionas, o mano simpatija- avinas, niekaip negaliu ir nebežinau kaip jį sudomint ir suviliot,o taip traukia, atrodo,jog jis tas vienintelis blush2.gif  Skorpionės pasidalinkit patirtim kaip savo avinėlius prie savęs prisiviliojot bigsmile.gif  4u.gif

Pagyru jam duok, leisk pasijusti jam, kad jis vyras, kad jis valdo situacija. Ir aisku, uzsidek sexy apatinius thumbup.gif (maniskiui avinui patinka raudona) .
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 01 04, 14:51)
Sunkus  biggrin.gif Laaaaabai pavydus, kategoriskas, jo nuomone negincijama, jei jam blogai, garantuotai visiems aplink bus sugadinta nuotaika, nekencia melagiu, megsta uzsisklesti ir kuri laika nekalbeti. Bet jo isrinktiesiems, kad ir su minetomis savybemis, jis yra nuostabus, mylintis, atsakingas, pasiaukojantis, net nezinau, ko jis negaletu del manes padaryti  wub.gif Taciau besalygiskos meiles reikalauja ir is manes  biggrin.gif

Labai labai panasu i musu seima lotuliukas.gif
Jis mano siena, gynejas ir tetis vaikams is dydziosios raides. Jis is toli uzuodzia baudzia melagius, niekada nekeicia savo nuomuones ir, zinoma, kai nera nuotaikos geriau nelysti neklibinti ir duoti laiko (kaip pats sako) doh.gif O su nekalbejimu...ooooo..kazkada praktkavo toki dalyka, bet man tai katastrofa..Jug as avinas ir man reikia dabar, tuoj pat, pasikalbeti, supykti , atleisti ir pamirsti o cia kazkokia kankyyne blink.gif ..
Vienu zodziu karta laaaabai paprasiau tokiu dalyku nebedaryti. Jis mane isgirdo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 12 vasario 2013 - 16:44
Manau, likimas mus suveda su tam tikro zodiako ženklo atstovais, kad kažko išmoktume. Savo kelyje sutikau avinuką wub.gif , pati esu skorpionė 4u.gif .

Jis tolerantiškas, aš kategoriška (Mokausi nebūti tokia kategoriška. Juk nežinai, kada vėl sutiksi savo kelyje žmones, kuriuos pasmerkei, nes jie kitokie.. );
Jis laikosi žodžio, aš dažnai persigalvoju. (Mokausi galvoti, ką kalbu. Nežadėti dalykų, kurių net neketinu tęsėti);
Jis pavydus (nenormaliai), aš taip pat (nenormaliai) (Mokomės nesuteikti progų tam nepasitikėjimui atsirasti);
Jis tyli apie problemas, aš negaliu nekalbėti (ir dažniausiai kalbu tol, kol išvedu iš kantrybės biggrin.gif ). (Mokomės kalbėtis apie problemas ir jas spręsti);
Jis mėgsta tv ir ramų namų jaukumą, aš mėgstu viešumą ir žmones. (Mokomės rasti aukso vidurį, kad abu būtume patenkinti);
Jis užsispyręs (kartais kaip mažas vaikas), aš taip pat nelinkusi nusileisti. (Mokausi nusileisti, kad pasiekčiau savo tikslą.. );
Jis mėgsta kontroliuoti, aš mėgstu laisvę. (Mokau jį atsikratyti noro kontroliuoti, gi kiekvienam žmogui retkarčiais reikia tik savo erdvės. Pabūti pačiam su savimi);
Jis linkęs provokuoti savo flirtu su kitomis, aš kerštinga (Mokau jį manęs neerzinti be reikalo, nes kai padarysiu - maža nepasirodys bigsmile.gif lotuliukas.gif );
Jis atviras (dažnai per daug), aš l. jautri (greit įsižeidžiu verysad.gif ). (Mokausi taip jautriai nereaguoti ir mokinu jį, kad tą atvirumą galima taip pateikti, kad neįskaudintų žmogaus );
Jis mėgsta seksą (tik ramioje, saugioje aplinkoje), aš visada tam pasiruošusi (bet kada ir bet kur bigsmile.gif ) (Mokau jį labiau atsipalaiduoti ir mėgautis akimirka);

Tai va taip ir gyvenam 4u.gif wub.gif šiaip, gal visai nenusileisčiau, bet labai jau norisi nestuke.gif thumbup.gif labai 4u.gif
Atsakyti