Įkraunama...
Įkraunama...

Avinas ir Skorpionas

Papasakosiu ir as savo gyvenima, as skorpionas susipazinau su avinu 17 metu na ir prasidejo jaunatviska karinga draugyste, oi buvo visko, sugebejome du kartus issikirti, pirma karta po 8 menesiu vel susibegome kartu, antra karta musu issiskyrimas truko metus laiko, per tuos metus buvau susiradusi drauga, kuris taip pat avinas ir beje po siai dienai apie save primena smile.gif bet po sio issikyrimo nusprendeme kad niekada nebesiskirsim, nes gyventi vienas be kito negalime (cia taip pat kai ir gyventi tongue.gif ) nusprendeme pradeti gyventi kartu, zinoma grazu viskas nebuvo, bet planai vestuvem vaikam namu kurimas ir t.t. Reziume pries puse metu po 12 metu vadinamos mus draugystes, gyvenimo kartu mes issikyrem. nes is jo puses meile man virto paprasciausia neapykanta. tai va, dabar laizausi zaizdas, labai skaudu ir pikta, taip ir norisi ta tustuma uzpildyti kuo nors kitu. taip norint pries menesi netyciom pasimaise vyras, pradejo simpatizuoti ir panasiai ir ka jus galvojat jis taip pat avinas. Taip turbut ir neatsikratysiu as tos aviniskos karmos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2008 07 30, 00:10)
Pvz mano sesuo - avinas, tai būna užmuščiau  doh.gif
bet ji yra ir tas žmogus, kuris mane prajuokina smile.gif

Zinai as apie save taip pat galvoju, tikiuosi kad mano artimieji masto taip kaip tu 4u.gif

QUOTE(goodly @ 2009 03 19, 15:37)
Sveikutės 4u.gif  jungiuosi ir aš prie jūsų ratelio: esu Avinė, o vyras Skorpionas.
Kavalierių ir romanų turėjau tikrai daug, tačiau sutikus šį vyrą - supratau, mus jungia kažkokia bendra jėga, tarsi stiprybė ir aistra. Tik jį ir įsivaizduoju savo gyvenimo vyro. Gal dėl to, kad kiti paprasčiausiai būdavo man per ... silpni. Auginam sūnelį. Taip, kaip ir pas kiekvienus būna šū..ni buities konfliktai ar pan. Bet suma sumarum galiu pasakyti - santykis išties tvirtas, stiprus, ir geras koks tik gali būti tarp vyro ir moters.
O kadangi savo trūkumus žinau, tai paanalizavus Skorpiono, galiu pasakyti vieną bruožą, apie kurį perskaičius pamaniau, kad tikrai atitinka. Kai Skorpionas kažką myli, žinoma stipriai, pasiaukojančiai ir pan. tčiau tik TĄ kurį myli, jis daugiausiai ir baudžia, gelia. Tai kai vyras mane pradeda ar kritikuoti, ar reikalauti, visad sau pasakau - aha myli, kitaip jam tai nerūpėtų  biggrin.gif  Žodžiu, sekmės visoms analogiškoms poroms 4u.gif

QUOTE(Vilema @ 2010 04 20, 11:17)
iš asmeninės patirties galiu pasakyti - NEBŪNA karštesnių santykių smile.gif Bet, čia tik jei tikėti horoskopais smile.gif

As Avinas jis Skorpas... 12 metu kartu.. Turbut jau daug. Per tuos metus mums abiems reikejo daug ko ismokti: kada reikia - uzsimerkti, kada reikia patyleti (man), o jam - sneketi. Bet apskritai - manau kad tokie santykiai yra tikra BOMBA. Viskas kunkuliuoja - arba meile arba neapykanta. Viduriuko nelabai buna. Bet esme tame, kad vienas be kito negalim. Siaip skorpai, kaip bebutu keista ir nelogiska - labai nepriklausomi, taciau tuo pat metu yra labai prieraisus ir tikri seimos fanai. O kadangi Avinai is esmes budami irgi labai nepriklausomi ta nepriklasuomybe gerbia, tai santykiai geri ir susiklosto. Man taip atrodo cool.gif
Kazkaip anksciau maniau, kad tik musu sajunga yra tokia keista, bet ziuriu tokiu poru yra ne viena, vadinasi horoskopai kazka reiskia smile.gif
Atsakyti
mes kartu dar tik 4 metus ,bet toks jausmas ,kad jau visa amzinybe,vyras avinas,sutariam thumbup.gif tikuos kad taip ir visa gyv.bus
Atsakyti
sveikos 4u.gif senokai ziuriu cia kazkas buvo,na pasisakysiu ir as
jis avinas as svarstikles-skorpas 10.23 pati nz kam priklausasu, nes tinka man ir svarstikliu bruozai ir skorpu.
Is tikruju mano tevas avinas ir mas lb nesutariam su juo, nes kiekvienas bandom irodyt savo teisybe, ir viena grazia diena kai mane lb suerzino tevas, pasakiau kad niekada nesusidiesiu su avinu vyru, nes taipatis nepernesami man zmones, na ir ka jus manot pradejau susitikinet su vaikynu, kuris lb jau norejo but td su manim, aisku su laiku ir jis man ikryto gyliai i sirdi, na ir pasirodo kad jis avinas doh.gif , galvoju ai tiek to zodiaako metai uz tad geri-suo, viskas prasidejo pas mus lb aistringai, mes viens kita suprasdavom nuo puses zodzio, po menesio pasimatymu pradejom gyvent kartu(iki pasimatymu jau buvom pazystami 9men, na jis mano klientas kirpykloi buvo ax.gif ) dar po menesio gyvenimo kartu pastojau, ir suzinaojau apie tai dar po men, kai suziojom kad turesim klecka, buvom abudu laimingi, niekad nesipykom, na gal del to kad as daznaiusiai nutyledavu ir nusileizdavau, nors niekad pries tai niekam taip nenusileisdavau, jis vienintelis zmogus kuriam as tiek daug nusileidau, jei kildavo nesusipratimu, tiesiog pasnekedavom, aisku jo zodis visada buvo paskutinis.
is tikruju nusileisdavau gal jam de to kad jauciau jam pagarba ir zinojau ant kiek daug jis yra uzsispyres, tiesiog nenorejau barniu ir norejau issaugoti musu santykius ir tikejausi sukurti seima, bet taip isejo kad mes issiskyrem, likau su vaiku, aisku nuo vaiko neatsisake, lb rupinasi musu mazaja atzala, na ir kai mes jau issiskyrem, ir taip jau neturiu ka prarasti,jau man tapo viskas vienodai, ir pasipikstam, kiekvienas su savo tiesom, zinau kad turejo po manes ir kita merga ir jam tai issakiau, bet dar iki galo vis nenutraukiam rysiu, ir esam priklausomi viens nuo kito, kaip daugelis rase jau kad ir piktis ir aistra vienu metu yra, tai vat ir cia panasiai, nors neasam kartu, bet vis dar aistra islikus....

oj visa cia pasakojima parasiu blush2.gif
Atsakyti
as skorpionas, jis - avinas. kartu jau daugiau kaip 5 metai. nors skiriames milijona kartu, bet tai ir neissiskyrem. kazkas jungia mus, nesuvokiama trauka.
nors pysktames kiekviena diena. norisi ji uzmust. as nemoku nusieleisti, noriu kad viskas butu taip kaip as noriu (skorpiono bruozas), o jis tikrai ziauriai uzsispyres, daro vis tiek pagal save. taikytis ateina dazniausiai jis. tai ir kariaujam kiekviena diena. issikoliojam, pasisiuntinejam, o susitaikymai labai aistringi buna. blush2.gif nakti lovoj skorpionai ir avinai ideali pora, bet diena - gyvenimas kaip ant vulkano...niekada nezinai kada issiversh, bet uz tai ir smagu. thumbup.gif
Atsakyti
aš avinas, mano vyras skorpionas. Na, sutariam puikiai 4u.gif
Atsakyti
as avinas, jis- skorpionas.. nzn kaip prisijaukinti man ji biggrin.gif lb jau paslaptingas.. bet taip traukia, nezinau ka daryt, aistra nezmoniska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2011 01 02, 23:42)
as avinas, jis- skorpionas.. nzn kaip prisijaukinti man ji biggrin.gif lb jau paslaptingas.. bet taip traukia, nezinau ka daryt, aistra nezmoniska biggrin.gif

Uzsitarnauk jo pasitikejima tavimi 4u.gif Ir buk kantri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 01 03, 11:39)
Uzsitarnauk jo pasitikejima tavimi  4u.gif Ir buk kantri  biggrin.gif

kaip man uzsitarnaut ta pasitikejima, jei nieko net pasakot nenori apie save;/ nieko neklausinet? nerasyt? but isdidziai ir neparodyt, kad rupi?
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2011 01 03, 13:57)
kaip man uzsitarnaut ta pasitikejima, jei nieko net pasakot nenori apie save;/ nieko neklausinet? nerasyt? but isdidziai ir neparodyt, kad rupi?

Kaip cia tiksliau atsakyti biggrin.gif reikia buti ir isdidziai, bet ir butinai parodyti, kad rupi. Na pvz., as pradzioje elgdavausi mazdaug taip, kad zinotu, jog taip jis man yra tikrai svarbus, bet niekas jam i gera vieta nelis biggrin.gif Jei nenori, lai nesneka, nesipasakoja, as paklausiau, jei nores, sekanti karta pats apie ta pati prades kalbeti, nes antra karta as neklausdavau, zodziu neikyredavau. Nes kaip zinia, skorpionams reikia moters, zinancios savo verte. Jei paskui ji leksi, lysi, tikrai gali buti, kad tapsi nebeidomi. Zinoma, man kaip avelei viduje toks siutas kartais imdavo biggrin.gif bet buvau kantri, nes ir man jo reikejo... Ir pas mus budavo taip, kad jis daugiau domedavosi manimi, na zodziu kiaurai bande mane isnagrineti biggrin.gif Tad "zaideme" daugiau pagal jo taisykles biggrin.gif Kol viena diena apsiverte viskas aukstyn kojomis....jis atsiskleide visapusiskai ir nuo tada as jam esu geriausia drauge, mylimoji, o dabar ir zmona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 01 03, 15:45)
Kaip cia tiksliau atsakyti  biggrin.gif reikia buti ir isdidziai, bet ir butinai parodyti, kad rupi. Na pvz., as pradzioje elgdavausi mazdaug taip, kad zinotu, jog taip jis man yra tikrai svarbus, bet niekas jam i gera vieta nelis  biggrin.gif Jei nenori, lai nesneka, nesipasakoja, as paklausiau, jei nores, sekanti karta pats apie ta pati prades kalbeti, nes antra karta as neklausdavau, zodziu neikyredavau. Nes kaip zinia, skorpionams reikia moters, zinancios savo verte. Jei paskui ji leksi, lysi, tikrai gali buti, kad tapsi nebeidomi. Zinoma, man kaip avelei viduje toks siutas kartais imdavo  biggrin.gif  bet buvau kantri, nes ir man jo reikejo... Ir pas mus budavo taip, kad jis daugiau domedavosi manimi, na zodziu kiaurai bande mane isnagrineti  biggrin.gif Tad "zaideme" daugiau pagal jo taisykles  biggrin.gif Kol viena diena apsiverte viskas aukstyn kojomis....jis atsiskleide visapusiskai ir nuo tada as jam esu geriausia drauge, mylimoji, o dabar ir zmona  wub.gif

na matai... nei vienos simpatijos- skorpiono neturejau.. tai ir nezinau kaip elgtis;/ Tikrai neleksiu, nelysiu, geriau pakentesiu, kol paciam manes prireiks:) jei neprireiks, tiek jau to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2011 01 03, 15:28)
na matai... nei vienos simpatijos- skorpiono neturejau.. tai ir nezinau kaip elgtis;/ Tikrai neleksiu, nelysiu, geriau pakentesiu, kol paciam manes prireiks:) jei neprireiks, tiek jau to ax.gif

Teisingai drinks_cheers.gif Jei jam reikes, tai viskas ir bus gerai, o jei ne - skorpiona nera sansu suvilioti kazkokiomis manipuliacijomis, dar kazkokiais kerais. Jis turi svaigti del taves tau nieko nedarant 4u.gif Patikek. Turejau keleta gerbeju skorpionu (ir gyvenau) biggrin.gif Visi vienodi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 03 sausio 2011 - 16:17