Įkraunama...
Įkraunama...

FP lietuviškai kalbantis šuniukas

Apklausa: Ar verta pirkti tokį šuniuką? (342 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Vertas tas suniukas kiekvieno cento biggrin.gif bent jau mano mazyliui labai patiko ir tiko. Gavo dovanu per praitas Kaledas. Ir nuo tada nei dienos be dainu, be suniuko apkabinimu ir t.t. Tik va, sugedo suniukas doh.gif irr dabar nebezinau ka daryt..
Ko gero vesim seneliui i LT, gal dar atgaivins, o jeigu nepavyks tai per skelbimu lentas duosimes ieskodami pamainos unsure.gif
Atsakyti
Is visu kalbanciu FP zaisliuku pasiteisino tik linksmoji puodyne. Duodas jis su ja ir duodas, isko, kisa kaladeles ir dziaugiasi mazomis sekmemis wub.gif
O sunkiukas eilinis zaislas...
Atsakyti
Jei reikėtų pirkti - gerokai pagalvočiau, nes biudžetas žaislams ne iš didžiųjų.
Tačiau vaikas gavo dovanų, tai labai mėgsta su juo žaisti.
Atsakyti
Mano dukrytei patinka smile.gif
Atsakyti
šuniukas mums kažkaip nelabai nelabai, abiems vaikams nelipo doh.gif o va puodynė tai tikrai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heizel @ 2011 10 12, 20:50)
Vertas tas suniukas kiekvieno cento  biggrin.gif  bent jau mano mazyliui labai patiko ir tiko. Gavo dovanu per praitas Kaledas. Ir nuo tada nei dienos be dainu, be suniuko apkabinimu ir t.t. Tik va, sugedo suniukas  doh.gif  irr dabar nebezinau ka daryt..
Ko gero vesim seneliui i LT, gal dar atgaivins, o jeigu nepavyks tai per skelbimu lentas duosimes ieskodami pamainos  unsure.gif

Tai gal tik elementa - baterija PAKEIST tereikia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 11 02, 07:08)
Tai gal tik elementa - baterija PAKEIST tereikia ? g.gif

Bandem keist, rezultatas tas pats.
Nebesutvarkomas suniukas, kazkokiu budu perluzo mikroschema blink.gif ir vsio.
Ziurinesiu naujo ar padeveto suniuko, tik nera ju skelbimuose. Atsiliepimu kad suniukas nieko gero - pilna. O skelbimuose kainos brangiau nei naujas is parduotuves doh.gif Tikiuos po svenciu atpigs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį savaitgalį bus litexpo paroda, ir ten FP žaislų bus galima įsigyti su 20% nuolaida smile.gif Gal kam nors aktualu. Nemanau, kad šie žaislai, ypač lavinamieji, greitu laiku atpigs smile.gif
Atsakyti
mums tai labai pasiteisino suniukas, tasosi ji visur soka pagal muzikytes.
Atsakyti
Pas mus šuniukas įdomiu būdu atkeliavo - užmatė tėvelis dovanų į Kalėdų senio maišą beieškodamas ir apie jokią kitą dovaną dukrytei net pagalvoti nebegalėjo, tiek jam pačiam tas šuniukas patiko lotuliukas.gif . Tačiau ir 11 mėn. pupai šuniukas labai daug teigiamų emocijų kėlė, nors kažkokios mokomosios funkcijos, kaip kad galima tikėtis, neatliko. Žaidė, tampė, maigė jį iki 1,5 m. maždaug, o po to iškeitė į kalbančią puodynę. ax.gif
Atsakyti
Mano abiems vaikams jis neprilipo, guli kampe numestas.
Atsakyti
Mano dukryte gavo dovanu per pirmaji gimtadieni. Tai pasiteisino thumbup.gif Dar ir dabar su juo zaidzia smile.gif
Atsakyti