Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

panelės,gal galit plačiau apie šitas ampules plaukams?smile.gif) koks jų tikslus pavadinimas ir kur jų gaut? kokia kaina? g.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2009 08 25, 10:34)
panelės,gal galit plačiau apie šitas ampules plaukams?smile.gif) koks jų tikslus pavadinimas ir kur jų gaut? kokia kaina?  g.gif  dėkui  4u.gif

Placiau gali suzinoti temoje ampules plaukams arba Milkshake temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 24, 15:20)
pilnai gali buti  mirksiukas.gif  as ta joico pradejau naudoti kai pirma kart po 2,5 metu nekirpimo pakirpo man galiukus  blush2.gif o pries tai jie buvo tikrai pasisakoje, (ner ko noret tiek laiko nekirpus) blush2.gif
o siaip labai tikiu ir esu isitikinusi kad joks aliejukas "nesulipins" issisakojimu, as net nenoreciau kad jie "suliptu"- geriau issigydyt mirksiukas.gif
Papildyta:

nu tada ir as ne i tema  biggrin.gif  o man zinok tos milk shake ampules nepatiko, schmoll.gif matyt blogai isskalavau, nes kietoki plaukai liko  bigsmile.gif  nu ir siaip man pardaveja lb nepatiko nk nepaaiskino, pati vos isprasiau pakuotes kad paskaityciau naudojima,  tai isvis susinervavau  lotuliukas.gif

kur cia tokios pardavejos? stupid.gif gal jos taip internetine prekyba reklamuoja? - tai tada saunuoles hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 08 25, 15:11)
kur cia tokios pardavejos? stupid.gif gal jos taip internetine prekyba reklamuoja? - tai tada saunuoles hihihi.gif

negrazu cia taip sakyti dabar... blush2.gif kirpykloj prie BIG'o ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 25, 21:57)
negrazu cia taip sakyti dabar... blush2.gif  kirpykloj prie BIG'o  ax.gif

o mane kaip tik toj kirpykloj labai graziai aptarnavo smile.gif prakonsultavo smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandete si seruma? http://faberlic-degu...ories/08(5).jpg
Kokie atsiliepimai apie ji?

Ir jei nesunku, gal, kas galite parasyti brelil biotraitement linu semenu aliejuko sudeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 09 09, 13:04)
Gal kas bandete si seruma? http://faberlic-degu...ories/08(5).jpg
Kokie atsiliepimai apie ji?

Ir jei nesunku, gal, kas galite parasyti brelil biotraitement linu semenu aliejuko sudeti? blush2.gif

kazkada naudojau kelias pakuotes is eiles sito serumo, neblogas, labai mazai reikia, nes riebalina plaukus... labai gerai pries nakti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 26, 11:44)
o mane kaip tik toj kirpykloj labai graziai aptarnavo smile.gif prakonsultavo smile.gif

drinks_cheers.gif ir mane...ir megini sampuno net gavau, nors jo nekaulijau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2009 09 09, 12:20)
kazkada naudojau kelias pakuotes is eiles sito serumo, neblogas, labai mazai reikia, nes riebalina plaukus... labai gerai pries nakti  ax.gif

o galiukai buvo svelnus po jo naudojimo?
Atsakyti
taaaaaaaaaip

dabar galvoju gal vel jo reiktu nusipirkti... vienas geseniu senurumu kuriuos teko naudot ir kaina palyginus nedidele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2009 09 09, 14:35)
taaaaaaaaaip
dabar galvoju gal vel jo reiktu nusipirkti... vienas geseniu senurumu kuriuos teko naudot ir kaina palyginus nedidele  ax.gif

Na ir dar paskutinis klausimelis, kaip ji reikia naudoti, ant sausu ar dregnu plauku?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 09 09, 11:04)

dabar kaip tik naudoju brelil aliejuka galiukams,neseniai nusipirkau smile.gif skaiciau sudeti,dabar tiksliai neprisiminsiu ,bet tikrai galiu pasakyti ,kad jokiu silikonu ten nera,o vat del parabenu nepamenu
del naudojimo,tai parasyta ,kad i dregnus plaukus itrint,bet as kartais dar ir ant sausu patepu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 09 rugsėjo 2009 - 13:50