Sveikos, o kur Kaune perkate Kerastase aliejuka? Anksciau pirkdavau mickeviciaus g., bet siandien paskambinau paklausti kainos, sako jau nebebrekiaujame juo
Tai bukit geros parasykit kur ir uz kiek perkate si geri

QUOTE(blondynka @ 2009 06 29, 14:31)
Sveikos, o kur Kaune perkate Kerastase aliejuka? Anksciau pirkdavau mickeviciaus g., bet siandien paskambinau paklausti kainos, sako jau nebebrekiaujame juo

Yra madam salone, salia muzikinio. Taip pat alpetri salone, prie soboro. paskui prie funikulieriaus, nepamenu kokia ten gatve einant link laisves al. ten ir vairavimo mokyklos yra. Tai as ten paskutini kart ir pirkau, 75 mokejau berods.
QUOTE(ernesin @ 2009 06 26, 01:26)
Aš naudoju TOKIĄ priemonę plaukų galiukams, dar mažai laiko, kai domiuosi natūralia kosmetika, tai labai girti negaliu, bet po kurio laiko parašysiu atsiliepimus, manau juk vistiek dar kurį laiką naudosi savajį serumą 

Lauksiu ziniu, idomu ar pades.

As pati plaukus gaivinu sildomosiomis kerastaso kaukemis, ampolemis, jau buvo visiskai atsigave, blizsgantys, svelnus...

QUOTE(blondynka @ 2009 06 29, 15:31)
Vilniaus g. dar prekiaudavo Loreal priemones,gal ten pabandyk 

As plauku galam naudoju Gliss Kur hair repair,tai plaukus atkuriantis gelis-kauke su laukiniu roziu aliejumi.
Pirkau Droge.Kaina 20,99Lt.bet tikrai verta,bent jau mano plaukai labai atsigavo po kokiu4-5 kartu galvos trinkimu. 
Papildyta:
As plauku galam naudoju Gliss Kur hair repair,tai plaukus atkuriantis gelis-kauke su laukiniu roziu aliejumi.
Pirkau Droge.Kaina 20,99Lt.bet tikrai verta,bent jau mano plaukai labai atsigavo po kokiu4-5 kartu galvos trinkimu.

Papildyta:

Sakykit, merginos, tos kurios naudojat Kerastase oleo relax (125ml) Jums jis apsaugo galiukus nuo aplinkos poveikio, nuo lūžinėjimo? Ar naudojat dar ir papildomus serumus galiukams?
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 24, 13:24)
Sakykit, merginos, tos kurios naudojat Kerastase oleo relax (125ml) Jums jis apsaugo galiukus nuo aplinkos poveikio, nuo lūžinėjimo? Ar naudojat dar ir papildomus serumus galiukams?
man jis tikrai neapsaugo nuo luzinejimo ir sakojimosi..o naudoju ji jau nuo sausio menesio,tik gal atrodo graziau galiukai.. bet as tiesinu plaukus,gal del to dar.. bet man sake pazistama kazkoks aliejukas vaistinese parduodamas biocrystal ar kazkas panasaus,nepamenu pavadinimo,jis atseit apsaugo gerai,kainuoja 45lt..galvoju ji isbandyti.bet mano 2 draugem tas oleo relax labai patinka,o man vat ne..
QUOTE(Mertise @ 2009 08 24, 14:28)
man jis tikrai neapsaugo nuo luzinejimo ir sakojimosi..o naudoju ji jau nuo sausio menesio,tik gal atrodo graziau galiukai.. bet as tiesinu plaukus,gal del to dar.. bet man sake pazistama kazkoks aliejukas vaistinese parduodamas biocrystal ar kazkas panasaus,nepamenu pavadinimo,jis atseit apsaugo gerai,kainuoja 45lt..galvoju ji isbandyti.bet mano 2 draugem tas oleo relax labai patinka,o man vat ne..
Man jis patinka del to, kad padaro plaukus švelnius, nesivelia jie, o tuo pačiu tiesesni atrodo. Bet reikia pradėti naudoti papildomai serumą, nes man atrodo nelabai jis apsaugo tuos galiukus, nors ir nėra realiai jo tokia funkcija, bet kiek teko girdėt daug kas naudoja jį dėl apsaugos. Žodžiu nuo rytdienos pradedu naudot papildomai, išbaigsiu dream drops'ą, tada pirksiu ką nors gero

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 08 24, 13:34)
Man jis patinka del to, kad padaro plaukus švelnius, nesivelia jie, o tuo pačiu tiesesni atrodo. Bet reikia pradėti naudoti papildomai serumą, nes man atrodo nelabai jis apsaugo tuos galiukus, nors ir nėra realiai jo tokia funkcija, bet kiek teko girdėt daug kas naudoja jį dėl apsaugos. Žodžiu nuo rytdienos pradedu naudot papildomai, išbaigsiu dream drops'ą, tada pirksiu ką nors gero
Nes pastarasis man nelabai. 

as pirkau ta seruma butent del apsaugos,na ir del to,kad graziau atrodo su juo galiukai..bet sakau man jis nepadeda

QUOTE(Mertise @ 2009 08 24, 14:42)
as pirkau ta seruma butent del apsaugos,na ir del to,kad graziau atrodo su juo galiukai..bet sakau man jis nepadeda
o ka geresnio gal suradote?
apie dream drops nesenai perskaiciau ,kad jis ir nelabai,o norejau ji pirkt bandyt,dabar irgi paieskose gero galiuku serumo.

Šiaip tai man patiko compagnia del colore serumas, kosmadose buna, kiekis nemažas, aš tris buteliukus sunaudojau. Žinau, kad labai neblogas kerastase tas serumas, bet jo mažas kiekis labai, o kaina didelė. O kadangi aš visas priemones naudoju labai netaupiai, nes man kitaip neišeina, tai neapsimoka jo pirkti. Na taip pat Biotraitment neblogas, irgi kosmadose, eurovaistinėse būna.