QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 20, 13:43)
As siandien irgi isbandziau Rasos aliejuka ir galiu pasakyti, kad man jis geresnis uz pries tai tureta biotraitement
Na, šiuo klausimu neturiu nuomonės, nes biotraitment neturėjau. Kažkada pirkdavau Alfaparf aliejuką plaukam, bet labai seniai, tai geras buvo, bet ilgainiui jo kokybė suprastėjo arba plaukai priprato, tai daugiau ir nepirkdavau, o be to ir brangus. Aš aplamai serumus greit suvartoju, nes tepu ne tik galus, bet ir visus plaukus pragrėblioju

. Pagrinde naudodavau Avon, o dabar peršokau ant Rasos

. Žiūrėsim, kas iš to išeis
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 20, 17:15)
kaip įdomiai, nu ir aš prisitepiau jau.

Beja, plaukus pasistenkit žiemą pasaugoti, nešioti kepures, kai labai šalta, plaukų neištraukti iš po palto, nes šaltis neigiamai veikia.

aš jau dabar su kepurėm vaikštau.
Nu mano žiniom plaukiukus reik saugot ne tik nuo šaltuko, bet ir nuo sauso oro bute, kuomet įjungiamas šildymas. Plaukam tai labai kenkia, jie išsausėja, elektrinasi.
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2009 10 20, 17:05)
Man galiukai ilga laika nekirpti,auginu plaukus stipriai

,tai jau kai pora savaiciu naudoju sita Rasos alieju,tikrai pastebejau,kad galiukai gal is tikruju ir nera maziau pasisakoje,bet paziurejus,atrodo kad butu is tikro maziau,ir dar tokie zymiai tvirtesni,storesni pasidare,o buvo siek tiek nuploneje
Aš ir stoviu potencialių ilgakasių gretose

. Galėtų ir man taip tas aliejukas suveikti. Iš pirmo žvilgsnio atrodo geras