Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Papildyta:
[quote=Puikiausioji,2009 10 18, 00:19]
Na sudėtis manau rašoma tokia kokia ji yra. Avone kiek teko girdėt tai į sudėtį įeina ir alkoholis kuris sausina plauką. Maximoje šiandien Rasos aliejuką pirkau už 18,70Lt. Pažiūrėjau jis toks skystokas, įdomu ar bus geras, nuo antradienio pradėsiu naudoti.
Nu vat, kad išmetus aš Avon dėžutę nuo serumo, bet lyg ir nėra to "šnabso" ten g.gif . O Rasos aliejukas man labiau patiko, nei Avon. Jau dabar galiu lyginti, nes išbandžiau ir tą, ir tą didis.gif Rasos aliejus tikrai neskystas, gal tik bonkutėj taip atrodo. Tik, ot biesas mastau.gif , kad šitaip apsižioplinau ir nepaeiškojau Maxėj.
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2009 05 24, 20:21)
Man gal vaidenasi, bet atrodo, kad nuo tų serumų tik labiau galiukai šakojas biggrin.gif Prieš tai iš vis neturėjau tokio problemos, puse metų galėdavau nekirpt ir nesišakodavo, ir serumų jokių nenaudojau. Dabar turiu Joico, tai kaina tikrai nemaža, nėra prastas, bet atrodo, kad labiau šakotis pradėjo g.gif

Taip, aš irgi šita pastebėjau - mano brangusis linu semenu serumiukas ne kiek nesustabde galiuku sakojimosi. Kaip tik nueidavau pas kirpeja, taip ji man vis primindavo, kad plaukų galiukai sausoki ir skilineja. Meciau i sona visus tuos sintetinius aliejus. Didžiausią dėmesį skiriu plaukų kaukei. Jai tai negailiu pinigeliu. Plaukai puikiai išsišukuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 10 20, 10:56)
Taip, aš irgi šita pastebėjau - mano brangusis linu semenu serumiukas ne kiek nesustabde galiuku sakojimosi. Kaip tik nueidavau pas kirpeja, taip ji man vis primindavo, kad plaukų galiukai sausoki ir skilineja. Meciau i sona visus tuos sintetinius aliejus. Didžiausią dėmesį skiriu plaukų kaukei. Jai tai negailiu pinigeliu. Plaukai puikiai išsišukuoja smile.gif

o kokia kauke naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurune @ 2009 10 18, 20:02)
As tai va pabaigiau "Henna plus" ampuolytes galiukam, buvo visai neblogos, tik ju labai mazai o kaina gana didele ir dabar galvoju nusipirkti is Lakme aliejuka sausiems galiukams, tai gal kas noudojo ir gali parasyti atsiliepimu?  4u.gif

Jei kalbate apie Lakme deep care drops, tai turejau sita aliejuka. Patiko. Galiukai zymiai maziau sakojosi. Plaukai lengviau issisukuodavo. Taupiai naudojosi. Sunaudojau 3 buteliukus, bet nusprendziau isbandyti ka nors naujo. Dabar turiu Tigi Rocaholic (zydras buteliukas).
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2009 10 20, 09:56)
Taip, aš irgi šita pastebėjau - mano brangusis linu semenu serumiukas ne kiek nesustabde galiuku sakojimosi.

juokas juokais,bet as ir ta pati manau apie visus tuos galiuku aliejukus biggrin.gif

turiu milkshake dabar seruma galams,bet uz naturaliu alieju kaukes niekas taip galiuku tu neatgaivina ir neapsaugo 4u.gif ...
Atsakyti
[quote=Ragana Ūke,2009 10 19, 21:55]
Aš irgi drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=Puikiausioji,2009 10 18, 00:19]
Na sudėtis manau rašoma tokia kokia ji yra. Avone kiek teko girdėt tai į sudėtį įeina ir alkoholis kuris sausina plauką. Maximoje šiandien Rasos aliejuką pirkau už 18,70Lt. Pažiūrėjau jis toks skystokas, įdomu ar bus geras, nuo antradienio pradėsiu naudoti.
Nu vat, kad išmetus aš Avon dėžutę nuo serumo, bet lyg ir nėra to "šnabso" ten g.gif . O Rasos aliejukas man labiau patiko, nei Avon. Jau dabar galiu lyginti, nes išbandžiau ir tą, ir tą didis.gif Rasos aliejus tikrai neskystas, gal tik bonkutėj taip atrodo. Tik, ot biesas mastau.gif , kad šitaip apsižioplinau ir nepaeiškojau Maxėj.
[/quote]

As siandien irgi isbandziau Rasos aliejuka ir galiu pasakyti, kad man jis geresnis uz pries tai tureta biotraitement smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 20, 13:43)
As siandien irgi isbandziau Rasos aliejuka ir galiu pasakyti, kad man jis geresnis uz pries tai tureta biotraitement  smile.gif

pagal ką vertini? Man tai nežinau, kvapas nėra malonus labai, ir ta konsistencija tokia vandeninė man nelabai patinka. g.gif Šiandien nusikirpau galiukus, bet vistiek senuoju tepiausi. Kažkaip man atrodo kai tokia skysta konsistencija, tai neapsaugos tų galiukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 20, 15:42)
pagal ką vertini? Man tai nežinau, kvapas nėra malonus labai, ir ta konsistencija tokia vandeninė man nelabai patinka. g.gif  Šiandien nusikirpau galiukus, bet vistiek senuoju tepiausi. Kažkaip man atrodo kai tokia skysta konsistencija, tai neapsaugos tų galiukų blush2.gif

Man galiukai ilga laika nekirpti,auginu plaukus stipriai biggrin.gif ,tai jau kai pora savaiciu naudoju sita Rasos alieju,tikrai pastebejau,kad galiukai gal is tikruju ir nera maziau pasisakoje,bet paziurejus,atrodo kad butu is tikro maziau,ir dar tokie zymiai tvirtesni,storesni pasidare,o buvo siek tiek nuploneje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 20 spalio 2009 - 16:06
QUOTE(diamondness @ 2009 10 20, 17:05)
Man galiukai ilga laika nekirpti,auginu plaukus stipriai biggrin.gif ,tai jau kai pora savaiciu naudoju sita Rasos alieju,tikrai pastebejau,kad galiukai gal is tikruju ir nera maziau pasisakoje,bet paziurejus,atrodo kad butu is tikro maziau,ir dar tokie zymiai tvirtesni,storesni pasidare,o buvo siek tiek nuploneje wub.gif

kaip įdomiai, nu ir aš prisitepiau jau. lotuliukas.gif Beja, plaukus pasistenkit žiemą pasaugoti, nešioti kepures, kai labai šalta, plaukų neištraukti iš po palto, nes šaltis neigiamai veikia. smile.gif aš jau dabar su kepurėm vaikštau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 20 spalio 2009 - 16:16
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 20, 18:15)
kaip įdomiai, nu ir aš prisitepiau jau. lotuliukas.gif  Beja, plaukus pasistenkit žiemą pasaugoti, nešioti kepures, kai labai šalta, plaukų neištraukti iš po palto, nes šaltis neigiamai veikia. smile.gif aš jau dabar su kepurėm vaikštau. blush2.gif

Kazkaip kepuriu as tai vengiu,nes tada galva reiketu plauti trigubai dazniau biggrin.gif Bet plaukus tai visa laika laikau uz palto ar striukes pasikisusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 20, 13:43)
As siandien irgi isbandziau Rasos aliejuka ir galiu pasakyti, kad man jis geresnis uz pries tai tureta biotraitement  smile.gif

Na, šiuo klausimu neturiu nuomonės, nes biotraitment neturėjau. Kažkada pirkdavau Alfaparf aliejuką plaukam, bet labai seniai, tai geras buvo, bet ilgainiui jo kokybė suprastėjo arba plaukai priprato, tai daugiau ir nepirkdavau, o be to ir brangus. Aš aplamai serumus greit suvartoju, nes tepu ne tik galus, bet ir visus plaukus pragrėblioju rolleyes.gif . Pagrinde naudodavau Avon, o dabar peršokau ant Rasos lotuliukas.gif . Žiūrėsim, kas iš to išeis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 20, 17:15)
kaip įdomiai, nu ir aš prisitepiau jau. lotuliukas.gif  Beja, plaukus pasistenkit žiemą pasaugoti, nešioti kepures, kai labai šalta, plaukų neištraukti iš po palto, nes šaltis neigiamai veikia. smile.gif aš jau dabar su kepurėm vaikštau. blush2.gif

Nu mano žiniom plaukiukus reik saugot ne tik nuo šaltuko, bet ir nuo sauso oro bute, kuomet įjungiamas šildymas. Plaukam tai labai kenkia, jie išsausėja, elektrinasi. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(diamondness @ 2009 10 20, 17:05)

Aš ir stoviu potencialių ilgakasių gretose biggrin.gif. Galėtų ir man taip tas aliejukas suveikti. Iš pirmo žvilgsnio atrodo geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 20, 23:03)
Nu mano žiniom plaukiukus reik saugot ne tik nuo šaltuko, bet ir nuo sauso oro bute, kuomet įjungiamas šildymas. Plaukam tai labai kenkia, jie išsausėja, elektrinasi. doh.gif

Tikrai taip, bet kaip nuo to apsaugot tuos plaukus? Manau kaukėm drėkinti reikia šidymo sezonu ir tiek. g.gif Kitaip neprisaugosi jų. Nuo šalčio paprasčiau apsaugoti. smile.gif
Atsakyti