Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(ingira @ 2009 10 27, 04:24)
mano pats megiamiausias Kerastase oleo relax rolleyes.gif vis galvoju koki kita isbandyti pvz Tigi S factor, bet visvien lieku prie savojo wub.gif  plauku galiukai tiesiog svyti thumbup.gif  naudoju dienai, po galvos plovimo. o nakciai kartais panaudoju kokosu alieju irgi labai liux. o siaip mano niekuomet neskilineja galiukai (kad tik neprisisnekeciau) gan daznokai dazau,kas 2men, tamsia spalva

o sakykit, kur sita aliejuka galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 10 27, 03:24)
mano pats megiamiausias Kerastase oleo relax rolleyes.gif vis galvoju koki kita isbandyti pvz Tigi S factor, bet visvien lieku prie savojo wub.gif  plauku galiukai tiesiog svyti thumbup.gif  naudoju dienai, po galvos plovimo. o nakciai kartais panaudoju kokosu alieju irgi labai liux. o siaip mano niekuomet neskilineja galiukai (kad tik neprisisnekeciau) gan daznokai dazau,kas 2men, tamsia spalva

O jus 50ml aliejuka naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KASANDRA22 @ 2009 10 26, 22:35)
Tas kur 50ml labiau koncentruotas , 125ml talpos lengvesnis, labiau tinkamas normaliems plaukams.Jei plaukai labai sausi tinkamesnis butu pirmasis.Siaip geri produktai good.gif

bet sito labiau koncentruoto turbut istisai naudot nepatartina? ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 20, 13:43)
As siandien irgi isbandziau Rasos aliejuka ir galiu pasakyti, kad man jis geresnis uz pries tai tureta biotraitement  smile.gif

Kaip imanoma ivertint priemone, ja panaudojus tik viena karta?
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 10 27, 13:18)
bet sito labiau koncentruoto turbut istisai naudot nepatartina? ar ne?  rolleyes.gif

Geriausiai naudot kaskart isplovus galva, jis skalsus todel uztenka ilgam.
Papildyta:
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 27, 10:51)
o sakykit, kur sita aliejuka galima isigyti? 4u.gif

Parduotuveje.O kokiame mieste jums reikia?
Atsakyti
QUOTE(KASANDRA22 @ 2009 10 27, 17:04)
Geriausiai naudot kaskart isplovus galva, jis skalsus todel uztenka ilgam.
Papildyta:

Parduotuveje.O kokiame mieste jums reikia?

Alytuje, bet cia greiciausiai nebus, tai galit pasakyti ir kur vilniuje jo galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2009 10 27, 13:40)
O jus 50ml aliejuka naudojat?  4u.gif

125ml pas mane, to nesu bandziusi

QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 27, 18:04)
Alytuje, bet cia greiciausiai nebus, tai galit pasakyti ir kur vilniuje jo galima isigyti?

as pirkau ne lt, mokejau 19eur, beje, kokia kaina lietuvoje dabar?
o alytui neteko matyti, kaunas arciau butu, tikrai yra mickeviciaus g. prekes kirpykloms, prie Soboro Alpetri, Megoj salon+ grozio salone... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingira: 27 spalio 2009 - 17:36
QUOTE(ingira @ 2009 10 27, 19:35)
125ml pas mane, to nesu bandziusi
as pirkau ne lt, mokejau 19eur, beje, kokia kaina lietuvoje dabar?
o alytui neteko matyti, kaunas arciau butu, tikrai yra mickeviciaus g. prekes kirpykloms, prie Soboro Alpetri, Megoj salon+ grozio salone... smile.gif

gal Kaunas ir arciau, bet i Vilniu dazniau vaziuoti tenka del to ir paklausiau apie Vilniu smile.gif Vilniuje irgi yra salon+, reikes pasiziureti ten. bet aciu ir jums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 28 spalio 2009 - 09:19
Sveikos smile.gif , noriu suzinoti, ar kuri bandet Allwaves "Crystal light" fluida su linu semenimis (ne burbulas, o stiklinis buteliukas)? Kokie atsiliepimai, ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 10 30, 01:56)
Sveikos smile.gif , noriu suzinoti, ar kuri bandet Allwaves "Crystal light" fluida su linu semenimis (ne burbulas, o stiklinis buteliukas)? Kokie atsiliepimai, ar patiko?

As kaip tik dabar turiu.Nu zinok puse bedos, nei gero pastebejau,nei blogo.Antra karta nepirksiu.Tiesa, plauko neriebina,labai taupus, tik kazko js vis man neitinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 10 30, 01:56)

o ta melyna arba skaidru burbubla gal kuri turejote?
Atsakyti
Gal kas bandet Gliss Kurr alieju plaukams ir galiukams is Asia straight linijos? Net reklamoj tokio dalyko nerodydavo,tai kazkaip nustebau ,kai vakar vienoj krautuvej pirma karta isvydau toki daikta ir kaina vos 6 Lt uz 50ml blink.gif
Atsakyti