Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Elektraaa @ 2009 11 02, 20:03)
drinks_cheers.gif
as ir miegu palaidais plaukais, tai man jie nesivelia  smile.gif Jei pries einant gulti juos issisukuoju ir dar pasipurskiu naktiniu purskaliuku, tai isvis  thumbup.gif

As jausciausi neseksualiai eidama miegoti su kasa   hihihi.gif

koks cia naktinis purskaliukas? ax.gif
Atsakyti
sveikutes,turiu nusipirkusi ricinos aliejaus is anksciau,sutepdavau plauku galiukus,ir palaikydavau kelias valandas ir man poveikio nebudavo ,net sausesni galiukai pasidarydavo,dabar po kiek laiko gal kokio pusmecio nusprendziau vel pabandyti ir palaikiau uztepusi per nakti ir pasakysiu efektas vuo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,tik ryte aisku isploviau gerai plaukus,na zinokite isimilejau ta ricinos aliejuka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rasau cia. smile.gif ejau kirpti galiuku karstomis zirklemis, ir va jau menuo praejo, galiukai puikus, o anksciau l.sakodavosi jau po menesio, dabar nieko, tai manau verta, ypac ilgiems plaukams. smile.gif thumbup.gif gal dar kas bandete?
Atsakyti
Man tai tas pats ar karstomis zirklemis ar ne verysad.gif vistiek po men isisakoja kaip egles bash.gif nors kirpeja vis sako nesisakos sitaip schmoll.gif bet gal sakojasi nes daznai tiesinu arba dziovinu su dziovintuvu verysad.gif
Atsakyti
Aišku tikriausiai nenaudojate jokių serumų plaukų galiukams, taip pat jokių apsauginių priemonių skirtų prieš tiesinimą, prieš džiovinimą fenu. O jei dar šviesinti plaukai buvo ar yra, tai nėra ko stebėtis.
O kad sveiki, prižiūrimi plaukai šitaip kiekvieną mėnesį šakotųsi tai čia nerealu.
Atsakyti
[quote=Puikiausioji,2009 11 04, 20:00]
Aišku tikriausiai nenaudojate jokių serumų plaukų galiukams, taip pat jokių apsauginių priemonių skirtų prieš tiesinimą, prieš džiovinimą fenu. O jei dar šviesinti plaukai buvo ar yra, tai nėra ko stebėtis.
O kad sveiki, prižiūrimi plaukai šitaip kiekvieną mėnesį šakotųsi tai čia nerealu.
[/quote
gal kas bandet RASOS aliejuka plauku galiukam.
Atsakyti

Bandėm, malonus visai, naudojasi greitai, kaip apsaugo galiukus nuo skilinėjimo neaišku, bet juos sušvelnina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 04 lapkričio 2009 - 21:16
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 04, 22:14)
Bandėm, malonus visai, naudojasi greitai, kaip apsaugo galiukus nuo skilinėjimo neaišku, bet juos sušvelnina

o sakykit jus ta Rasos aliejuka ant slapiu plauku tepat ar ant sausu?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 11 04, 21:29)

ant šlapių būtinai, o ant sausų pagal poreikį, aš tai kasdien teplioju, ir ant sausų.
Atsakyti

kad greit naudojasi tai tikrai ir dar dozatorius nelabai kokybiskas
Atsakyti

dekui uz atsakyma smile.gif Tai ant slapiu uztepat ir tada dziovintu dziovinat?
Atsakyti
QUOTE(ritaabre @ 2009 11 04, 21:40)

Bandem, man patinka. Ir kaina sakyciau visai maza lyginant su kitais, o kokybe negaliu sakyti, kad bloga..
Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 11 04, 20:00)

Man irgi keista unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(svieske @ 2009 11 04, 22:29)

As tepu ryte issiplovus ant slapiu, o jei sugalvoju, dar ir diena ant sausu patepu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 04, 22:43)
kad greit naudojasi tai tikrai ir dar dozatorius nelabai kokybiskas

mano normalus, gal nekokybiskas pasitaike rolleyes.gif
Atsakyti